IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

Ти ако си мислиш, че българките ще почнат да раждат заради 100лв данък... Само маникюра им е толкова на месец. На някои и повече. Живота им дава възможност да поживеят сега, пък после ще му мислят. За резултата на всички е ясно, че не е в тяхна полза, но това не може да им се обясни, докато са млади и вървежни и вирят носове Една позната така си изтърва момента и сега е с едно момче, което се настани в нейния наследствен апартамент и от години си живуркат така. А коги я гонеха АМГ-тата, връткаше дупето и махаше с пръстче в стил "не". Кофти тайминг
    Няма мъже,а льоловци,затова и жените си разиграват коня. Като видят някой мъж,че е Путьо Маринкин нито деца ще му родят, нито за него и домакинството ще се грижат ,а ще си придават фасони. За пример мога да дам "Време разделно",когато синът на Манол харесваше Елица,ама тя се ожени за баща му.И той я попита защо като знае,че я харесва се жени за баща му. И тя му каза "А ти защо дрема и не ме взе,имаше много възможности и сега ще ми викаш мамо ".
    Това е положението, жените търсят силни,решителни мъже и като не ги намират си правят каквото искат.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

За жените . Коят не е родила до 25г, 100лв, до 30г - 200лв, над 35г - 300лв. Същото само че детски помощи - за 1-во 100, 2-ро - 200, 3-то - 300, 4+ йок
      Ти ако си мислиш, че българките ще почнат да раждат заради 100лв данък... Само маникюра им е толкова на месец. На някои и повече. Живота им дава възможност да поживеят сега, пък после ще му мислят. За резултата на всички е ясно, че не е в тяхна полза, но това не може да им се обясни, докато са млади и вървежни и вирят носове Една позната така си изтърва момента и сега е с едно момче, което се настани в нейния наследствен апартамент и от години си живуркат така. А коги я гонеха АМГ-тата, връткаше дупето и махаше с пръстче в стил "не". Кофти тайминг

Коментар

• Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение

За мъже и жени който не се грижи за общи деца данък и парите за децата да отиват.
        То идеята е на днешните най високо поставени умни мъжки глави е вс да отива тотал щета - джендъри ,100 пола , феминистки и всякакви шукаритетни неща . Вс с цел една , да няма нормални мъже и жени и респективно здрави семейства , популацията надолУ !

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

За жените . Коят не е родила до 25г, 100лв, до 30г - 200лв, над 35г - 300лв. Същото само че детски помощи - за 1-во 100, 2-ро - 200, 3-то - 300, 4+ йок
          За мъже и жени който не се грижи за общи деца данък и парите за децата да отиват.

Коментар

Зависи от хората. Не обобщавай.
            Такива мъже са малко.Аз лично познавам само двама такива. Така че представителната ми извадка е малка,но е достатъчна,за да си направя определени изводи.

Коментар

Не, бе ти пък, решението е як ергенски данък.
              Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

Ай да си имаме уважението . Нефелен женски материал има доволно също ! Решение би било масова кастрация !
                Не, бе ти пък, решението е як ергенски данък.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Правя извод,че колкото е по-властен един мъж,толкова са по-склонни да му се подчиняват жените. Имам и достатъчно лични наблюдения.Естествено не говоря за мен,аз съм добро момче и жените злоупотребяват с добрината ми.
                  Ама един мой роднина е такъв. И жена му само в очите го гледа, въпреки че е образована,социално активна и красива.
                  Зависи от хората. Не обобщавай.

Коментар

Ай да си имаме уважението . Нефелен женски материал има доволно също ! Решение би било масова кастрация !
                    Имах шеф навремето. Той ми вика, недей така, моме, ако всички бяха умни какво щяхме да ядеме с тебе. Умен човек беше

Коментар

Колкото и да е нефелна или грозна една жена винаги ще си намери мъж ако поиска.Четох историята на някаква англичанка,която била правила секс с над 1000 мъже за 5 години. А тая беше 120 килограмов хипопотам, дебела, грозна свиня.Щом тая си намира мъже какво остава за някоя по-атрактивна.

Коментар

Айде спри се с тия глупости вече де.

Аз съм за полиандрията. Толкоз нефелен мъжки материал спокойно може да се зачисли на една развихрена Гана или хуана

Коментар

И от пет тъпи рускини вадиш общ извод?
                          Правя извод,че колкото е по-властен един мъж,толкова са по-склонни да му се подчиняват жените. Имам и достатъчно лични наблюдения.Естествено не говоря за мен,аз съм добро момче и жените злоупотребяват с добрината ми.
                          Ама един мой роднина е такъв. И жена му само в очите го гледа, въпреки че е образована,социално активна и красива.
                          Last edited by mirodes; 20.05.2023, 18:12.

Коментар

Точно в качеството на какъв пък ти ще ми казваш какво да пиша ?

Бъзикам те пък ти продължавай сериозно да се излагаш.

Имал бил висулка между краката и бил мъж и се изживявал като нещо повече.

Не ставай смешен.

Какво били “склонни” мъжете. Ела малко в нашия век де.

Ако този модел е Ок би се наложил като водещ. Обаче не се е наложил.

Има си и чисто биологически причини да не се наложи.

Всичко това вече сме го дъвкали и става скучно.
                            Не се е наложил, защото в предишните поколения не го е имало този феномен на самотни мъже и жени.И ако жените ги обираха малка част от мъжете, то останалите щяха да създават сериозни проблеми на обществото и властта. Дори и сред мюсюлманите в България не е било разпространено многоженството.И за почти всеки мъж е имало жена. Ама в наши дни реалността е друга-има много самотни жени и самотни мъже, които не са атрактивни за жените. В резултат мъжете така или иначе си остават сами,но сами остават и жените. Което води до демографски срив и най-бързо намаляващото население в света в България.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Руснаците открай време си имат залитания в тази посока. До приемане на християнството са били полигамни. Но, повече са обичали алкохола, изглежда. Защото е било на кантар да приемат исляма, само че той за разлика от християнството, е бил против запоите. Имаше някаква сентенция на княз Владимир в тази насока, обаче ми се губи. Самият той е бил син на жена от харема на баща си, а не от официалната му съпруга.
                              Освен това имат един обичай по време на крепостничеството наречен снохачество, при който бащата се "грижи" за снахите си освен за съпругата си. Така че, многоженството въобще не им е далечно на братушките, но религията им го забранява.
                              Наздраве!
                              В университета имахме преподавател по философия, който разказваше за подобни славянски предхристиянски обичаи.

Набутват се всички на тъмно и който когото, като на майката слагат един звънец да не стават грешки.

Сетих се за тези антропологии като ти прочетох мнението.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Там го има,че и заради многобройните войни и милионите жертви има много свободни жени.Като се прибавя и факта,че много руснаци са пияници,то изборът на жените се свива още повече. Друг въпрос е,че в случая тоя не беше някой богаташ,а безработен и ги третира като втора категория хора. Но явно им харесва.
                                И от пет тъпи рускини вадиш общ извод?
                                Last edited by Arana; 20.05.2023, 17:58.

Коментар

Working...
                                X