IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от harpiata Разгледай мнение
    Те тука е малко сложно. Трябва да се знае какъв е капана или проклятието, а най-често е комбинация от двете. Развалянето също не е прост процес.
    Привет,

Не е хубаво да се краде и да се взема чуждо злато и чужди вещи.

Господ гледа и после връща,

Примери много.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
      може да ми пратиш на лс картите и там как да се измъкнем безнаказано с гърнето
      Те тука е малко сложно. Трябва да се знае какъв е капана или проклятието, а най-често е комбинация от двете. Развалянето също не е прост процес.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
        Колкото до вещерските истории - ако не ми се роди внучка всичко, което зная ще се загуби след мен. Макар че, и на мъж може да се предаде, но той трябва да е получил някакъв знак.
        Минавала съм покрай русалски гробища в планината. Мисля, да заведа по-клощавата 1/3-та пълноправен член на домочадието там, да видя дали ще му откликне кръвта.
        Наздраве!
        Ммм, вещерство, една от любимите ми теми.

Коментар

• Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение

Докладвай. Аз съм цяла в темата с тръпнещ интерес към това нейно русло.
          проверявам си личните всяка нечетна минута
          препоръка е

Коментар

надвам се да свърши работа
            Докладвай. Аз съм цяла в темата с тръпнещ интерес към това нейно русло.

Коментар

• Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение

Боже, боже, какъв километричен пост си написал. Убеждавам се за сетен път, че всичко е въпрос на стимул в тоз живот
              надвам се да свърши работа
              препоръка е

Коментар

сега вече напълних гащите
                както и да е
                леля ми врачуваше на карти навремето
                беше ни казала няколко основни неща на мен и сестра ми
                после използвх тия знания за да си вдигна акциите в един случай
                и да не се налага да соча с гьостерицата към пещерата
                накратко
                дори не е нужно да ми предаваш всички знания
                ок?
                Боже, боже, какъв километричен пост си написал. Убеждавам се за сетен път, че всичко е въпрос на стимул в тоз живот

Коментар

Когато златото те вика, не е нужно да имаш карта, за да го откриеш. Ходенето по пещерите си е опасно занимание.
                  Колкото до вещерските истории - ако не ми се роди внучка всичко, което зная ще се загуби след мен. Макар че, и на мъж може да се предаде, но той трябва да е получил някакъв знак.
                  Минавала съм покрай русалски гробища в планината. Мисля, да заведа по-клощавата 1/3-та пълноправен член на домочадието там, да видя дали ще му откликне кръвта.
                  Наздраве!
                  сега вече напълних гащите
                  както и да е
                  леля ми врачуваше на карти навремето
                  беше ни казала няколко основни неща на мен и сестра ми
                  после използвх тия знания за да си вдигна акциите в един случай
                  и да не се налага да соча с гьостерицата към пещерата
                  накратко
                  дори не е нужно да ми предаваш всички знания
                  ок?
                  препоръка е

Коментар

подмина ме.... с 300

сега, след като си разменихме любезности
                    може ли вече да се върнем към разговора за карттата и вещерските истории
                    Когато златото те вика, не е нужно да имаш карта, за да го откриеш. Ходенето по пещерите си е опасно занимание.
                    Наздраве!
                    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Неее, все й уйдисвам на акъла. Мъж ли съм или не съм мъж, след като това й носи радост? Или при всеки звук трябва да вадя гьостерицата?
                      Тя щото гьостерицата е голямо решение.

Коментар

Деликат и галант. От далеко личи, че еволюцията не те е подминала
                        Наздраве!
                        подмина ме.... с 300

сега, след като си разменихме любезности
                        може ли вече да се върнем към разговора за карттата и вещерските истории
                        препоръка е

Коментар

Генетика му се вика. Нашият професор казваше, че детето трябвало да получи 50:50 гени от майката и бащата, но в действителност не било така. Мъжките гени били по-агресивни и женските, за да запазят чуждото тяло в себе си и да укротят тези гени, отстъпвали част от позициите
                          Наздраве!
                          Е аз предпочитам дъщерите ми да приличат на майка си,а не на мен ,ама каквото такова.

Коментар

сред моите познати минавам за кавалер
                            разбирай, само посочвам дискретно с поглед гьостерицата
                            и после държа камъка на входа на пещерата, докато сама влезе
                            ...после слагам престилката....
                            Деликат и галант. От далеко личи, че еволюцията не те е подминала
                            Наздраве!

Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Хахаха-истина е.Голямата ми дъщеря ми е копие-обича да лудува,интересува се от наука, ама хич не е по домакинската работа. И майка й все го изтъква тоя факт.
                              Генетика му се вика. Нашият професор казваше, че детето трябвало да получи 50:50 гени от майката и бащата, но в действителност не било така. Мъжките гени били по-агресивни и женските, за да запазят чуждото тяло в себе си и да укротят тези гени, отстъпвали част от позициите
                              Наздраве!
                              Мечо

Коментар

С дървото по главата, после я хващащ за косата и я завличащ в пещерата!? Не може ли някак по-съвременно да я излъжеш?
                                Наздраве!
                                сред моите познати минавам за кавалер
                                разбирай, само посочвам дискретно с поглед гьостерицата
                                и после държа камъка на входа на пещерата, докато сама влезе
                                ...после слагам престилката....
                                Last edited by ratten; 09.03.2023, 20:49.
                                препоръка е

Коментар

Working...
                                X