Първоначално изпратено от Arana
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Като стана въпрос за Омир как смяташ, останала ли е вярна Пенелопа на Одисей дълги години при всичките тия мъже около нея ?
Щото съм чел и алтернативни разкази,в които преспива с всички кандидати за ръката й.
И това ми се струва по-вероятно.Загоряла жена, недокосвана от мъж с години ,е много по-вероятно да се изчука с яките благородници, които я искат за жена, отколкото да чака мъжът си,от когото няма вест дълги години.Last edited by Arana; 14.01.2023, 19:58.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от бай Митьо Разгледай мнение
Не съм бре, казах ви, не са мои изводите. Тракиец е бил Омир, много глупости са написани за него през годините, когато са измисляли история за гърците....но нейсе, не ви се сърдя. Учили сме го в училище и много се е набило в съзнанието на всички....трудно ще е да се утвърди истинската история.
Омир нищо не е “писал”, дарлинг. И не е могъл по онова време. Ти пак не зацепи. Ашколсун бабо Машшалла.
И за брайловата азбука пак не зацепи, че ти се смее цялата тема, ти обаче го даваш ербап и ми обясняваш каква ми била средата. На мене. Аман бе.
Бръкни барем в уикипедия и спри вече да се излагаш.
И да не забравя, всички са тракийци, бат Бойко, Спартак и Омир. В свободното си всеки ритат мачлета и играят сантасе.
Това ми го каза лично император Траян докато в Рим се разхождах из форума му. Пък как да не вярвам на Траян, който си е най-нашият римски император. Наскоро поминалият се папа ми го потвърди на четири очи.Last edited by Arana; 14.01.2023, 20:04.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Като стана въпрос за Омир как смяташ, останала ли е вярна Пенелопа на Одисей дълги години при всичките тия мъже около нея ?
Щото съм чел и алтернативни разкази,в които преспива с всички кандидати за ръката й.
И това ми се струва по-вероятно.Загоряла жена, недокосвана от мъж с години ,е много по-вероятно да се изчука с яките благородници, които я искат за жена, отколкото да чака мъжът си,от когото няма вест дълги години.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Хм. Ти и за Омир велики изводи направи.
Коментар
-
Хм. Ти и за Омир велики изводи направи.
И това ми се струва по-вероятно.Загоряла жена, недокосвана от мъж с години ,е много по-вероятно да се изчука с яките благородници, които я искат за жена, отколкото да чака мъжът си,от когото няма вест дълги години.Last edited by Vergil1975; 14.01.2023, 16:01.
Коментар
-
Не знам, но щом така мислиш....правя извод: има неналичие на подобни в обкръжението ти.
- 1 like
Коментар
-
Хаха и от къде знаеш в каква среда живея?
Коментар
-
Уха кога се прероди в жена?Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Грешка 404! Страницата не е намерена
пак ще трябва на живо да се уча
- 1 like
Коментар
-
Личи си....но не е изключение, в такава среда живееш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнениеКак да разберете, че мъжът срещу вас е лош любовник: 9 признака, за които да внимавате преди "първия път"
пак ще трябва на живо да се учаНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Антоан ми е любимец, но той е по-скоро изключение
- 1 like
Коментар
-
Нали знаеш, че мъж цитираш....един френски пилот
Коментар
-
....Жените са силно интуитивни същества. Ти си по-скоро тактилен. Око да види, ръка да пипне. Не всичко е видимо, а най-същественото е невидимо за очите …
Коментар
Коментар