Първоначално изпратено от Ender
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
И най-умната жена си е малко тъпа.Моята зъболекарка например е много начетена и ерудирана.Обаче ходи да се лекува при някакъв, който лекувал с енергия. Сигурно е рицар джедай,та владее Силата.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Не е същото. Не пиши за работи дето не ги грееш. Жените са силно интуитивни същества. Ти си по-скоро тактилен. Око да види, ръка да пипне. Не всичко е видимо, а най-същественото е невидимо за очите …
- 3 Харесвания
Коментар
-
Ами и ти постоянно пишеш за зодии.Няма никакво значение кога си се родил,а кои са родителите ти и средата,в която растеш.Все едно някое дете ,родено в гетата на Мумбай ще има същият характер като детето на някой милиардер,което е родено в същия ден.
Жените си вярвате в подобни суеверия,врачки и тем подобни.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Зависи. Стига си обобщавал, че те шатна с някоя виртуална чиния по тиквата
Жените си вярвате в подобни суеверия,врачки и тем подобни.
- 1 like
Коментар
-
Абе хумор.Жените са напълно способни да вярват в подобни глупости.
Коментар
-
Браво. Отличен. Това го постнах с много хумор, пък гледам народа се е вързал
Коментар
-
Егати и тъпотиите.Това е все едно да разбера една жена каква любовница е ,без да сме правили секс.Друг въпрос е ,че някой мъж може да е егоист в леглото и да задоволи повече една жена от някой, който се старае. По простата причина, че има по-големи сексуални възможности.Друг пък може да е надарен, ама да отговаря на израза"Голям го вади,ама мек".Варианти много и няма как предварително да се разбере. А и всяка жена има различни предпочитания. За една определен мъжки секс може да е задоволителен, за други различен.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Предполага се ,че си срещала мъж с голям фалос . От там насетне теории всякакви . И не изпадай в подробностите че това или онова .....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеТи наясно ли си, какво си в момента? И как да го разбере една жена, като се опитваш да създадеш погрешни впечатления?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеА знаете ли колко "шантонерки се изпожениха за големци",
Която ме вземе, да ме вземе заради самия мен и това, което съм в момента!
Имам двама познати/приятели с високи доходи, карат хубави немски машини от 3-ката по-долу, около 45 годишни, но не могат да намерят жени в СФ.
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеКоято ме вземе, да ме вземе заради самия мен и това, което съм в момента!
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнениеКак да разберете, че мъжът срещу вас е лош любовник: 9 признака, за които да внимавате преди "първия път"
Last edited by Vergil1975; 13.01.2023, 21:39.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнениеКак да разберете, че мъжът срещу вас е лош любовник: 9 признака, за които да внимавате преди "първия път"
Коментар
Коментар