Първоначално изпратено от mirodes
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Тогава не прецаквай шансовете на Евго.
И каквото и да му казвам е с най-добри намерения и искрено искам да му помогна.
За разлика от други във форума, които постоянно го обиждат и подиграват.Last edited by mirodes; 25.10.2022, 14:20.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Не съм. И не искам да бъда.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Хайде по-сериозно. В тоя случай никакви гримове,дрешки, прически и така нататък няма да помогнат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Тя няма силен интерес и може би нищо няма да стане.
Иначе е подходяща за съпруга или сериозна връзка.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Може и така да е, но липсата на вложения във външния вид си личат отдалеч. С малко усилия, можеше да се приведе в доста по-атрактивен вид. Което помага и на самочувствието и на взаимоотношенията с отсрещния пол. Но има хора, които не са в позиция да подбират и да преценят, така че...
Иначе е подходяща за съпруга или сериозна връзка.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Може и така да е, но липсата на вложения във външния вид си личат отдалеч. С малко усилия, можеше да се приведе в доста по-атрактивен вид. Което помага и на самочувствието и на взаимоотношенията с отсрещния пол. Но има хора, които не са в позиция да подбират и да преценят, така че...
Коментар
-
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Нежна е. Някои снимки са калпави. Нормална жена, подходяща за съпруга.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнениеВизуално момето не ми допада. Лично мнение. За всеки влак си има пътници.Last edited by Arana; 25.10.2022, 13:55.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes
Сенчесто е при теб.Личи си, че си някакъв комплексар,който или не е виждал гола жена,или е с хомосексуални влечения или си някой льольо под чехъл.Щом се стремиш постоянно да се подмазваш на Арана ясно е за какво става въпрос. Само да те ориентирам, че жените може и да са"приятели'с подобни мъже,ама секс с тях не правят.
Че ако бръкна в торбата с чудесата, ще има... хм, обидени.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Аз ти казвам какво искат жените, не аз.В моето семейство отношенията са равноправни.Моята жена има пълната свобода да ходи,където си поиска (и в момента е на ресторант без мен),и да прави каквото сметне за необходимо. Не й правя забележка за нищо, харчи парите без претенции от моя страна. Тя реши как да се казват децата, къде да ходят на градина, къде на училище и така нататък.
Идея си нямаш какво искат жените, да не говорим, че има много категории жени и основно зависи от домашното им възпитание и социалната им прослойка, държавата, културата и епохата.Last edited by Arana; 25.10.2022, 13:33.
- 1 like
Коментар
Коментар