Първоначално изпратено от mirodes
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Те пък,щото араби,афганистанци и негри се спукват от ангажименти към семейството. Ама правят по 5-6 деца и повече.
Прабаба ми е останала млада вдовица с 5 деца и сама ги е отгледала,без да се омъжи повторно. А сегашните принцеси всичко им е осигурено и пак недоволни и оревават света колко им е тежко да гледат две деца.
Не случайно населението на България намалява с най-бързи темпове в света .И то заради циганките излиза по-висока раждаемост като цяло, при българките положението е направо трагично с раждаемостта.Буквално българите изчезват като народ заради ниската раждаемост.
Ето в София коефициентът на плодовитост е 1,36.А само да се запази броят на населението е нужно тоя коефициент да е поне 2,1.Като се има предвид, че в София живеят и раждат и циганки,то при българките не е повече от 1,1-два пъти по-малко, отколкото е нужно да се запази броят на населението.
Той вика: "Какво им е на циганките. Обичам да си ги чукам и са плодовити, дори съм готов да взема такава."
Аз: "Ама как ще вземаш такава. Баба и дядо мразеха циганите, ако знаят какво смяташ да правиш......няма да са доволни."
А той: "Баба и дядо къде са ???"
И това, че обичал да си ги чука го изтърси пред възрастни хора без да се смущава, че не е много ОК.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от kiro7 Разгледай мнение
Ами ожених се за жена , която се включи в трите срещи..То опознаването не е само секс, но започва с него..Доволен съм от избора си..Не си губи времето, защото го нямаш..Пак ти казвам да търсиш скромно и грижовно момиче от провинцията без да гледаш богатството и..
Наистина го нямам и много хубаво ме съветваш.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Мерси
След колко опита успя да превземеш желаната крепост?
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеНе знам дали е красива съвременната българка, но е мързелива, ражда късно и малко. Прави номера по срещите и така,
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от kiro7 Разгледай мнение
Евго, това с отказите е част от играта..На времето бях си въвел принцип ..Ако до три пъти не видя резултат и интерес продължавам напред и и казвам, че тя ако иска може да ми се обади и аз нямам време за опити и откази..Даже съм казвал на последни срещи и израза -В морето има много риба и сме се смели..
Не мисли, че те не го разбират и не виждат , че те отблъскват..
Просто да не си губите времето..
След колко опита успя да превземеш желаната крепост?
Коментар
� -
Е то няма мъж,който да не са го отхвърляли жени,независимо от това какви действия в полза на жената е правил. Важното е да не спираш да опитваш и да не се депресираш от подобни неща.Не трябва изобщо да ти пука, а да мислиш за следващата среща.
А и такива жени, с които си имал някаква връзка, трябва напълно да ги забравиш. Те са минало, което няма да се върне и гледай в бъдещето с някоя нова жена.Даже съм казвал на последни срещи и израза -В морето има много риба и сме се смели..
Не мисли, че те не го разбират и не виждат , че те отблъскват..
Просто да не си губите времето..
- 5 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Пак обобщаваш!
Моите познати жени не се вписват в твоята категоризация.
Какво означава номера по срещите?
Аз Ви бях разказвал за една аптекарка......днес я проверих от друг профил, защото ме е блокирала във фейса. Наскоро се е сгодила за някакъв, не за Мечока, но тя вече е 40-41 г. (завършила е през 2005г фармация).
Няма да се занимавам с нея повече. Трябваше Мечока или новия да си й направили дете вече.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Пак обобщаваш!
"Номер на среща" е, когато една дама отказва да си легне с теб.
"НомерА" (мн.ч.) прави, когато ти откаже повече от един път.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеНе знам дали е красива съвременната българка, но е мързелива, ражда късно и малко. Прави номера по срещите и така,
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Ди Каприо си е хванал за гадже 22 годишна украинка. Там е истината-и аз на Евго му казвам да си хване украинка.
Българките трябва повече да се стараят, щото украинките идват красиви,еб...и,мечта за всеки мъж.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Държеше се доста откачено, нямаше работа и си беше малко "луда калинка".
На 25г е била готина, а на 35г беше външно симпатична, леко пухкава.
И не се разбрахме с нея.
Евго, какви ги говориш? Недоумявам! Може ли да кажеш, че жена, която е на 25 е готина???
Вземай пример от Леонардо Ди Каприо! Той, на 47 - разкара Камила Мороне, която беше на 25 и то, по-младо гадже си намери,..., а Ди Каприо направо си е чичак, сравнен с теб!
Твоята "на 25 била готина"? Готина на 25? Не ми говори! До 25! После я разкарваш, именно по примера на Ди Каприо! Бъди мъж!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Ъхъ, ъхъ ... Жените най-мразим да се лишаваме. Ко не е един, друг ще е тоз, де ще го отнесе.
Наздраве!
П.П. Нали знаеш - всеки мъж мечтае да е първи, а всяка жена - да е последна. След нея сал два метра трап
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Не е важно какво ще кажат другите,а ти дали я харесваш.И аз имах едно гадже,която не беше първа красавица,ама в секса беше много добра.И си движех с нея.Е все пак не беше някой глиган,а слаба,но в лицето не беше кой знае какво.
На 25г е била готина, а на 35г беше външно симпатична, леко пухкава.
И не се разбрахме с нея.
Коментар
�
Коментар