If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И ти имаш пари и не си стар. Влачиш ли ги у вас?
Постъпката на жената е грозна, но се замисли дали наистина е "курва"? Брака, въобще връзката, е неспирна борба. Борба един за друг, а не един срещу друг.
Постъпката на жената е грозна, но се замисли дали наистина е "курва"?
Брака, въобще връзката, е неспирна борба. Борба един за друг, а не един срещу друг.
Ние с жената сме приятели.
Мъжът работеше в чужбина, тя ме е канила у тях да разгледам, обаче се хилеше като курва и вероятно в някой чат си е намерила новия мъж. Те са от провинцията и тя хич нямаше контакти с мъже в София. И ми казваше, че и двамата с тогавашния й мъж са със старото възпитание, морални.
Не ги каня у нас често, защото трудно пускат и имам малко контакти. Но са ми идвали гостенки и съм правил генекологични прегледи.
Постъпката на жената е грозна, но се замисли дали наистина е "курва"?
Брака, въобще връзката, е неспирна борба. Борба един за друг, а не един срещу друг.
В квартала ми имаше 2 семейни жени, около 40 -годишни, с по 2 деца, образовани, които избягаха при любовници. ? !
Аз си мислех, че в единя случай има шанс да се оправят нещата. Но мъжът е изтрил всички снимки на "курвата" от фейсбука си. И все няма настроение и не е на себе си.
А може да си влачи жени в къщи, не е стар, пари също има.
Ти не знаеш ли вица за корабокрушенеца и синди крауфорд (смятай колко е стар).
Не се ли похвалиш каква манекенка/красавица си свалил все едно нищо не си свършил
Тц, не съм го чувал.
Нещата не ги разбирам по този начин. Не се хваля. Къде, кога, с коя касае единствено мен и съответната дама. Отнасял съм бъзици за това, но ми е точно през левия крачол.
Ти не знаеш ли вица за корабокрушенеца и синди крауфорд (смятай колко е стар).
Не се ли похвалиш каква манекенка/красавица си свалил все едно нищо не си свършил
Коментар