IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

mirodes не ги слушай.
    Жената едва ли не трябвало само да лежи в къщи и да си мисли за секса вечерта като се върнеш от работа. Много по вероятно да не мое си преброиш рогата. Жената трябва да е гола бременна пред печката с чааве на ръце за да не и идват малоумни идеи, че е НЕРАЗУМНО същество и да не може да ги осъществи. Дори и само да отиде до кафето с приятелка, после и до фризьора, после и до мола или фитнеса и отиде коня у ряката. И нищо повече да няма 100 кинта минимум са изфукани + още 1000 планувани и скъсан джоб, ако не скандал, цупене, боли я главата
    Много ясно. И милионер да съм,пак няма да взема домашна прислужница, при положение, че съм женен. На една колежка така мъжа й взе домашна прислужница и оная му сложи рога на едно събиране за Нова година. Знам го,щото аз му сложих рогата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
      Добро утро,

и аз смятам като Миродес, че е най-добре един мъж да се ожени на 25г и да стане баща по-рано.

Докато е в пика на силите си и след като е завършил и е постъпил на работа. Обаче самите българки не искат да се женят и да раждат на 25 г, а искат да напреднат в кариерата и т.н. И раждат точно на края на срока на годност, а понякога и след това с асистирана репродукция. Бареков например е направил 4 деца на 40 +, т.е. след 43 годишна възраст.

Ще изпратя обещаните снимки на Ратко днес следобед.

Поздрави

P.S. Колежките ми от следването бяха мръсници и спяха с чужденци или по-възрастни мъже.
      Пак добре, че си открил че и след 40 има живот

Ратко, чакаме отзиви за снимките.

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

Напротив, " късната първа женитба" има много плюсове- наживял си се, улегнал си и ти е дошъл акъла за сериозни отношения и деца. По статистика 80% от ранните бракове( около 20 години) са неуспешни.
        Зависи от човека.Имам един приятел не ходеше по заведения и на 20 години, на 50 пак не ходи. На 32 години се ожени, на 45 се разведе. И определено не се е развел, защото не се е"наживял ".Той си е домошар.
        Аз се ожених на 38 години, като преди това доста бях походил. Ама още ми се ходи.Това не означава, че нямам желание за семейство и деца, ама имам желание за по-млада жена и още деца.
        Last edited by mirodes; 25.10.2022, 10:25.

Коментар

• Добро утро,

и аз смятам като Миродес, че е най-добре един мъж да се ожени на 25г и да стане баща по-рано.

Докато е в пика на силите си и след като е завършил и е постъпил на работа. Обаче самите българки не искат да се женят и да раждат на 25 г, а искат да напреднат в кариерата и т.н. И раждат точно на края на срока на годност, а понякога и след това с асистирана репродукция. Бареков например е направил 4 деца на 40 +, т.е. след 43 годишна възраст.

Ще изпратя обещаните снимки на Ратко днес следобед.

Поздрави

P.S. Колежките ми от следването бяха мръсници и спяха с чужденци или по-възрастни мъже.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

еми не е трябвало да я галиш толкова по главата
            имах една колежка, дето в продължение на години нито веднъж не я видях с ненаправена коса.
            все едно идваше всяка сутрин от фризьор, не от къщи.
            но не съм се замислял какво и е струвало
            Браво, Ратко, и на бас, че не ти си ѝ плащал фризьора.

Коментар

викаш това на мой гръб да са я завинтвали не се брои. Имал съм гадже дето ходи 3 пъти седмично на фризьор, опс на 2 различни
              еми не е трябвало да я галиш толкова по главата
              имах една колежка, дето в продължение на години нито веднъж не я видях с ненаправена коса.
              все едно идваше всяка сутрин от фризьор, не от къщи.
              но не съм се замислял какво и е струвало
              препоръка е

Коментар

на родителските срещи, ставало ли е дума, че имаш много развинтена фантазия
                викаш това на мой гръб да са я завинтвали не се брои. Имал съм гадже дето ходи 3 пъти седмично на фризьор, опс на 2 различни

Коментар

Машина времето му требе на него и ще сме отървали.

Коментар

mirodes не ги слушай.
                    Жената едва ли не трябвало само да лежи в къщи и да си мисли за секса вечерта като се върнеш от работа. Много по вероятно да не мое си преброиш рогата. Жената трябва да е гола бременна пред печката с чааве на ръце за да не и идват малоумни идеи, че е НЕРАЗУМНО същество и да не може да ги осъществи. Дори и само да отиде до кафето с приятелка, после и до фризьора, после и до мола или фитнеса и отиде коня у ряката. И нищо повече да няма 100 кинта минимум са изфукани + още 1000 планувани и скъсан джоб, ако не скандал, цупене, боли я главата
                    препоръка е

Коментар

• Десети век - ексклузив

Аз пък си мисля, че колкото държиш на семейството в първи брак, толкова ще държиш и във втория. Уникален егоизъм виждам тука.

Дай да направим две съпруги и два комплекта деца нещастни, за да си начешем крастата

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Ние сме семейство с доходи не много по-високи от средните,така че наемане на домашна прислужница е изключено.За под 1000 лв няма коя да се навие,а това са 25 процента от доходите ни.
                        Не съм заможен като повечето пишещи във форума така че няма как да лиша семейството си от една четвърт от доходите за домашна прислужница .
                        mirodes не ги слушай.

Коментар

За един мъж е най-добре да се ожени на 25 години, да изчака да му поотраснат децата и на 45 години да създаде ново семейство с по-млада жена. Късната първа женитба няма предимства.Казвам го като човек, който се е оженил на 38 години.
                          Напротив, " късната първа женитба" има много плюсове- наживял си се, улегнал си и ти е дошъл акъла за сериозни отношения и деца. По статистика 80% от ранните бракове( около 20 години) са неуспешни.

Коментар

• За един мъж е най-добре да се ожени на 25 години, да изчака да му поотраснат децата и на 45 години да създаде ново семейство с по-млада жена. Късната първа женитба няма предимства.Казвам го като човек, който се е оженил на 38 години.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение

Одеве видях сирене по 6,30лв.
                              може това да са заместващ продукт на имплант
                              препоръка е

Коментар

Ние сме семейство с доходи не много по-високи от средните,така че наемане на домашна прислужница е изключено.За под 1000 лв няма коя да се навие,а това са 25 процента от доходите ни.
                                Не съм заможен като повечето пишещи във форума така че няма как да лиша семейството си от една четвърт от доходите за домашна прислужница .
                                Веднага виждам решение. Трябват ти 25% повече доходи, демек следва да работиш повече ако вкъщи нищо не пипваш.

Щом ще ги делим ролите на “мъжки” и “женски” бачкаш и изкарваш малко.

Аз ако съм на жена ти си оставам домакиня

Коментар

Working...
                                X