Първоначално изпратено от Arana
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
То си е за срам-истинските мъже правят секс с жени,женят се ,създават деца, а вие с дървеният философ като дърти клюкарки обсъждате личният живот на другите мъже.
Даже нямате и доблестта като мъже да кажете директно мнението
си,а го правите завоалирано.
Точно ти скачаш като ощипана след като някой нещо е коментирал. После не ти дреме за хорското мнение. Кое от двете си? Ощипаната или непукиста? Няма как и двете. Всъщност може, твоя двоен аршин- ти може да хойкаш, но ако жената хойка(не сегашната, че УЖ не ти дреме), а бъдещата красавица във възраст за заплождане.
Смелчагата ще бие шута на жената, щото му се оножда и възпроизвежда(в твоя речник са подобни думите). Имаш разрешение за излизане и любовница, а изтръпваш в 3ч сутрин като ти се обади(с фалшива причина) Жена ти избрала имената, училищата, утре и зетьовете(да са ти живи и здрави щерките, но дано не разсъждават като теб за хората)
Та кой казваш е властния у вас?
Сега и ако се засегнеш за женския род на ощипанАТА...
- 4 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Ти дай дефиниция. Твоя.
Иначе естествено всеки си има различно мнение и аз съм ок с това.
Аз може и да пиша много неща, но това не означава, че аз самият съм такъв. Даже напротив-аз съм добро момче.Ако бях лошо щях да имам по-голям успех сред жените.Last edited by mirodes; 25.10.2022, 18:02.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Миро, имате сблъсък на възгледи и тотално разминаване в светоусещането. Не виждам причина защо някой трябва да се сърди на другия. Знаеш приказката за мнението и з***ка.
Точно като дърти клюкарки.
Коментар
� -
Всички мъже,които пишат в темата отговарят на това понятие. Без двамата хубавци, които като дърти клюкарки се възмущават от мисленето на другите мъже.
Коментар
� -
При истинските мъже няма консенсус. Там има правила и наредби!
Демокрацията е малко по-напред във времето
- 1 like
Коментар
� -
Всички мъже,които пишат в темата отговарят на това понятие. Без двамата хубавци, които като дърти клюкарки се възмущават от мисленето на другите мъже.
Коментар
� -
Дефинирай “истински мъж” за да си изясним поне понятийния апарат.
Сама си отговори на въпроса с кой тип мъже искаш да прекараш една нощ и с кой тип мъже искаш да прекараш съвместно живота си.С някой от двамата клюкари или с някой от другите мъже.
Коментар
� -
Подозирам, че колкото участници, толкова и дефиниции, но все пак трябва консесусно да стигнем до някакъв обобщен образ.
Може и до гласуване да стигнем. В демокрация сме все пак.
Демокрацията е малко по-напред във времетоLast edited by Bad_Bear; 25.10.2022, 17:53.
Коментар
� -
Ох, трябва ли да поствам пак списъка със 7-те жени?Той олицетворява истинският мъж!
Може и до гласуване да стигнем. В демокрация сме все пак.
Коментар
� -
Дефинирай “истински мъж” за да си изясним поне понятийният апарат.Той олицетворява истинският мъж!
Коментар
� -
То си е за срам-истинските мъже правят секс с жени,женят се ,създават деца, а вие с дървеният философ като дърти клюкарки обсъждате личният живот на другите мъже.
Даже нямате и доблестта като мъже да кажете директно мнението си,а го правите завоалирано.Last edited by Arana; 25.10.2022, 17:49.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от harpiata Разгледай мнениеГоре долу откакто имаше коментари за оная боза "Ергена"
Но и от тогава насам доста видях: разплод, фертилност, задължения, прислуга.... и назад писах веднъж- срам ме е, че съм мъж.
Даже нямате и доблестта като мъже да кажете директно мнението си,а го правите завоалирано.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от harpiata Разгледай мнениеНо и от тогава насам доста видях: разплод, фертилност, задължения, прислуга.... и назад писах веднъж- срам ме е, че съм мъж.Има тук много мат'рял из сенките.
Last edited by Ender; 25.10.2022, 17:37.
- 3 Харесвания
Коментар
�
Коментар