IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

Ох, трябва ли да поствам пак списъка със 7-те жени? Той олицетворява истинският мъж!
    Подозирам, че колкото участници, толкова и дефиниции, но все пак трябва консесусно да стигнем до някакъв обобщен образ.

Може и до гласуване да стигнем. В демокрация сме все пак.

Коментар

• Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение

Дефинирай “истински мъж” за да си изясним поне понятийният апарат.
      Ох, трябва ли да поствам пак списъка със 7-те жени? Той олицетворява истинският мъж!

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

То си е за срам-истинските мъже правят секс с жени,женят се ,създават деца, а вие с дървеният философ като дърти клюкарки обсъждате личният живот на другите мъже.
        Даже нямате и доблестта като мъже да кажете директно мнението си,а го правите завоалирано.
        Дефинирай “истински мъж” за да си изясним поне понятийния апарат.
        Last edited by Arana; 25.10.2022, 17:49.

Коментар

• Първоначално изпратено от harpiata Разгледай мнение
          Горе долу откакто имаше коментари за оная боза "Ергена"
          Но и от тогава насам доста видях: разплод, фертилност, задължения, прислуга.... и назад писах веднъж- срам ме е, че съм мъж.
          То си е за срам-истинските мъже правят секс с жени,женят се ,създават деца, а вие с дървеният философ като дърти клюкарки обсъждате личният живот на другите мъже.
          Даже нямате и доблестта като мъже да кажете директно мнението си,а го правите завоалирано.

Коментар

• Първоначално изпратено от harpiata Разгледай мнение
            Но и от тогава насам доста видях: разплод, фертилност, задължения, прислуга.... и назад писах веднъж- срам ме е, че съм мъж.
            Споко, и за напред ще те е срам... Има тук много мат'рял из сенките.
            Last edited by Ender; 25.10.2022, 17:37.

Коментар

Явно от скоро я следиш тая тема
              Горе долу откакто имаше коментари за оная боза "Ергена"

Коментар

Аз ти казах. С дяволица. Това ти стига. Аз съм грозна стогодишна вещица с гърбав нос и голяма брадавица
                Какво толкова има да се срамуваш от възрастта си?Ето аз съм на 47 години и не го крия.
                И от външният си вид не се срамувам и си сложих снимка.
                Last edited by mirodes; 25.10.2022, 17:23.

Коментар

Поне кажи на колко години си де.Та да имам представа с каква жена общувам.То че няма да си качиш снимка е ясно.
                  Аз ти казах. С дяволица. Това ти стига. Аз съм грозна стогодишна вещица с гърбав нос и голяма брадавица

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

нищо не е идвало
                    Аз ги качих тук и после ги изтрих, защото не минават на лични съобщения.

Коментар

Това, че ти разкриваш лични данни си е твое решение. Уважавай и чуждите решения - аз не поствам много лични данни в публичен форум. Такава ми е преценката.
                      Поне кажи на колко години си де.Та да имам представа с каква жена общувам.То че няма да си качиш снимка е ясно.

Коментар

Ми той е свикнал да чака … затова по-долу казах, че няма за кога да отхвърля жена след жена.

Ти си пееш пенкеле, ма кой ли та слушааа …
                        очакваш един МЪЖ да слуша една жена кво пее?
                        Не само главата ще го боли
                        Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Това ,че ти лъжеш за възрастта си,не означава, че и другите го правят. Мога да потвърдя възрастта на Евго.
                          Това, че ти разкриваш лични данни си е твое решение. Уважавай и чуждите решения - аз не поствам много лични данни в публичен форум. Такава ми е преценката.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

След 3 години ще си му в категорията на Евго . Кой ща чака на 25 да ставаш
                            Ми той е свикнал да чака … затова по-долу казах, че няма за кога да отхвърля жена след жена.

Ти си пееш пенкеле, ма кой ли та слушааа …

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Тя най-вероятно му е кака.

Коментар

+100 мъдър съвет, сестро догодина съм на 42. Евго да му мисли кат стана на 25
                                Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Working...
                                X