Първоначално изпратено от pa4anga
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Правя извод,че колкото е по-властен един мъж,толкова са по-склонни да му се подчиняват жените. Имам и достатъчно лични наблюдения.Естествено не говоря за мен,аз съм добро момче и жените злоупотребяват с добрината ми.
Ама един мой роднина е такъв. И жена му само в очите го гледа, въпреки че е образована,социално активна и красива.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Ай да си имаме уважението . Нефелен женски материал има доволно също ! Решение би било масова кастрация !
Коментар
-
Ай да си имаме уважението . Нефелен женски материал има доволно също ! Решение би било масова кастрация !
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Айде спри се с тия глупости вече де.
Аз съм за полиандрията. Толкоз нефелен мъжки материал спокойно може да се зачисли на една развихрена Гана или хуана
Коментар
-
И от пет тъпи рускини вадиш общ извод?
Ама един мой роднина е такъв. И жена му само в очите го гледа, въпреки че е образована,социално активна и красива.Last edited by mirodes; 20.05.2023, 18:12.
Коментар
-
Точно в качеството на какъв пък ти ще ми казваш какво да пиша?
Бъзикам те пък ти продължавай сериозно да се излагаш.
Имал бил висулка между краката и бил мъж и се изживявал като нещо повече.
Не ставай смешен.
Какво били “склонни” мъжете. Ела малко в нашия век де.
Ако този модел е Ок би се наложил като водещ. Обаче не се е наложил.
Има си и чисто биологически причини да не се наложи.
Всичко това вече сме го дъвкали и става скучно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Руснаците открай време си имат залитания в тази посока. До приемане на християнството са били полигамни. Но, повече са обичали алкохола, изглежда. Защото е било на кантар да приемат исляма, само че той за разлика от християнството, е бил против запоите. Имаше някаква сентенция на княз Владимир в тази насока, обаче ми се губи. Самият той е бил син на жена от харема на баща си, а не от официалната му съпруга.
Освен това имат един обичай по време на крепостничеството наречен снохачество, при който бащата се "грижи" за снахите си освен за съпругата си. Така че, многоженството въобще не им е далечно на братушките, но религията им го забранява.
Наздраве!
Набутват се всички на тъмно и който когото, като на майката слагат един звънец да не стават грешки.
Сетих се за тези антропологии като ти прочетох мнението.
- 1 like
Коментар
-
Там го има,че и заради многобройните войни и милионите жертви има много свободни жени.Като се прибавя и факта,че много руснаци са пияници,то изборът на жените се свива още повече. Друг въпрос е,че в случая тоя не беше някой богаташ,а безработен и ги третира като втора категория хора. Но явно им харесва.Last edited by Arana; 20.05.2023, 17:58.
Коментар
-
В качеството на каква ще ми казваш какво да пиша?
А една жена на много мъже си е извращение.Каква е логиката да живеят в съвместно домакинство и някой мъж или мъже да отглеждат чужди деца.А и мъжете не са склонни жената до тях да прави секс с други мъже.
А и от какъв зор някоя жена ще предпочете нефелен мъж за втори съпруг. За какво й е??
Бъзикам те пък ти продължавай сериозно да се излагаш.
Имал бил висулка между краката и бил мъж и се изживявал като нещо повече.
Не ставай смешен.
Какво били “склонни” мъжете. Ела малко в нашия век де.
Ако този модел е Ок би се наложил като водещ. Обаче не се е наложил.
Има си и чисто биологически причини да не се наложи.
Всичко това вече сме го дъвкали и става скучно.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Руснаците открай време си имат залитания в тази посока. До приемане на християнството са били полигамни. Но, повече са обичали алкохола, изглежда. Защото е било на кантар да приемат исляма, само че той за разлика от християнството, е бил против запоите. Имаше някаква сентенция на княз Владимир в тази насока, обаче ми се губи. Самият той е бил син на жена от харема на баща си, а не от официалната му съпруга.
Освен това имат един обичай по време на крепостничеството наречен снохачество, при който бащата се "грижи" за снахите си освен за съпругата си. Така че, многоженството въобще не им е далечно на братушките, но религията им го забранява.
Наздраве!
- 1 like
Коментар
-
Не е мюсюлманин.И той ,и жените бяха етнически руснаци. Естествено беше женен официално само за една.
Въпросът е да се уреди законодателно и най-вече да се наложи в обществото като нещо естествено. А то се пропагандира,че хомосексуализма бил нещо нормално и се разрешават бракове между мъже,а брак на мъж с повече от една жена не е позволен.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 2 Харесвания
Коментар
-
Айде спри се с тия глупости вече де.
Аз съм за полиандрията. Толкоз нефелен мъжки материал спокойно може да се зачисли на една развихрена Гана или хуана
А една жена на много мъже си е извращение.Каква е логиката да живеят в съвместно домакинство и някой мъж или мъже да отглеждат чужди деца.А и мъжете не са склонни жената до тях да прави секс с други мъже.
А и от какъв зор някоя жена ще предпочете нефелен мъж за втори съпруг. За какво й е?Last edited by mirodes; 20.05.2023, 17:46.
- 1 like
Коментар
-
Не е мюсюлманин.И той ,и жените бяха етнически руснаци. Естествено беше женен официално само за една.
Въпросът е да се уреди законодателно и най-вече да се наложи в обществото като нещо естествено. А то се пропагандира,че хомосексуализма бил нещо нормално и се разрешават бракове между мъже,а брак на мъж с повече от една жена не е позволен.
Коментар
-
Вероятно чеченец , мюсюлманин ,имам такъв приятел . Баща му има 4 жени и 12 или 13 деца общо ,той е едно от тия деца ! Това което съм написал си важи за всяка жена с деца. Т.е. дом и издръжка ! А наш ганя иска само да ебе ,да му раждат а той да е с ръце в джобовете , ми нестаа ! Ганя една не ще да издържа пък какво остава за още .....
Коментар
Коментар