IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

С дървото по главата, после я хващащ за косата и я завличащ в пещерата!? Не може ли някак по-съвременно да я излъжеш?
    Наздраве!
    показваш и аполоново тяло у сураттефтера, после локация и с лапатопа по главата, за обичките или силиконя и в кревата
    Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

С дървото по главата, после я хващащ за косата и я завличащ в пещерата!? Не може ли някак по-съвременно да я излъжеш?
      Наздраве!
      Не става съвременно,кака.Под лустрото на дрешките във всеки мъж и жена дреме по един пещерен човек. И колкото повече се придържаме към същността си,толкова по-добре за отделните хора и обществото като цяло.Нека не си мислим,че тогава е царяло някакво беззаконие-напротив имало е строги правила, които са се спазвали в племето. Иначе е щяло да настане анархия и е нямало да оцелеят.
      Та в общи линии какво са искали нашите предци от жените-да са красиви,да са девствени, да родят деца, да се грижат за домакинството и децата. А прабабите на днешните жени какво са искали от мъжете-да бъдат силни и агресивни,за да могат да бранят децата и жена си,и да могат да доставят храна и ресурси за семейството,и да предадат тези гени на децата. И жените са искали синовете им да приличат на бащите си,а мъжете са искали дъщерите им да са красиви като майка си.
      Общо взето и в наши дни предпочитанията са същите-жените харесват добре сложени мъже(по-едрата една трета от семейството),които да са самоуверени и богати.Мъжете си търсят жени,които да не са били с много мъже,с привлекателен външен вид,които да им родят деца и да се грижат за децата и домакинството. Не си търсят жени с кариера или богати (макар, че и такива изключения има),не търсят жени с деца ,нито пък феминистки,които не поглеждат къщна работа.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

напънали се двама бащи и създали мишка
        ако се напънат и създадат и литър ракия, ептен ще я втасат жените

все пак аз си оставам застъпник за традиционния първобитен начинн
        Наздраве!
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

Мъж си, мъж си. Щом има радост, всичко друго са условности.
          Наздраве!
          Е, сега вече ми олекна. Мислех си, че трябва да я водя в някоя пещера и там да я оправям.
          Наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Неее, все й уйдисвам на акъла. Мъж ли съм или не съм мъж, след като това й носи радост? Или при всеки звук трябва да вадя гьостерицата?
            Мъж си, мъж си. Щом има радост, всичко друго са условности.
            Наздраве!
            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

Кога жените са ни отменили в удоволствието сами да си сварим ракията?
              a шопската салата кой ще реже?
              Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение

Ми ти що ѝ даваш да те прави на маймуна? сега ще в изкараш нея виновна. Сакън.
                Неее, все й уйдисвам на акъла. Мъж ли съм или не съм мъж, след като това й носи радост? Или при всеки звук трябва да вадя гьостерицата?

Коментар

• Първоначално изпратено от Kaizen9 Разгледай мнение

Всяка жена в един момент ще се опита да ти се качи на главата и да те прави на маймуна. Това е един вид тест за мъжество.

"Първо можеш да започнеш да се държиш като мъж. — Изведнъж лицето му се изкриви от гняв и той изкрещя: — Като мъж! — пресегна се през бюрото и сграбчи Джони Фонтейн за косата с жест на страстна привързаност. — За бога, възможно ли е толкова дълго време да си бил при мен и да не станеш нищо по-добро от това? Холивудски лигльо, който се оплаква и моли за съжаление. Който хленчи като жена: „Какво да правя? Ах, какво да правя?“

— Отнел си жената на шефа си — човек, по-силен от теб, а после се оплакваш, че не иска да ти помогне. Каква глупост. Напусна семейството си, остави децата си без баща, за да се ожениш за една курва и после хленчиш, защото не те приемат обратно с отворени обятия. Курвата не удряш в лицето, защото снима филм, а после се чудиш, че ти се присмива. Живял си като глупак и си стигнал до глупашки край."

Предполагам повечето ще се досетят коя е книгата.
                  Дон Корлеоне ги казва тия мъдрости.И пак стигаме до извода,че жените харесват пирати,бандити и върколаци.
                  И тия феминистките и те си мечтаят за първичен мъж, който да ги хване за косата, да ги вкара в пещерата и там да правят див секс.
                  Last edited by mirodes; 09.03.2023, 13:12.

Коментар

Мон кьор, много си палава. Мъжът и 28 да навърши, е лесна плячка. Мен и сега жена ми ме прави на маймуна.
                    Всяка жена в един момент ще се опита да ти се качи на главата и да те прави на маймуна. Това е един вид тест за мъжество.

"Първо можеш да започнеш да се държиш като мъж. — Изведнъж лицето му се изкриви от гняв и той изкрещя: — Като мъж! — пресегна се през бюрото и сграбчи Джони Фонтейн за косата с жест на страстна привързаност. — За бога, възможно ли е толкова дълго време да си бил при мен и да не станеш нищо по-добро от това? Холивудски лигльо, който се оплаква и моли за съжаление. Който хленчи като жена: „Какво да правя? Ах, какво да правя?“

— Отнел си жената на шефа си — човек, по-силен от теб, а после се оплакваш, че не иска да ти помогне. Каква глупост. Напусна семейството си, остави децата си без баща, за да се ожениш за една курва и после хленчиш, защото не те приемат обратно с отворени обятия. Курвата не удряш в лицето, защото снима филм, а после се чудиш, че ти се присмива. Живял си като глупак и си стигнал до глупашки край."

Предполагам повечето ще се досетят коя е книгата.

Коментар

Мон кьор, много си палава. Мъжът и 28 да навърши, е лесна плячка. Мен и сега жена ми ме прави на маймуна.
                      Ми ти що ѝ даваш да те прави на маймуна? сега ще в изкараш нея виновна. Сакън.

Коментар

Това с прехвърлянето на отговорност много мъжко

Чунким не е навършил 18 индивидът. Хайде холан.

Коментар

• Има един Тихомир, който участва в риалити формат и после беше станал Мелиса.

Сега обаче си е намерил приятелка и пак е мъж. Струва ми се, че всичко е реклама и PR, и не е бил никога в ролята на жена. Но е имал приятел - мъж.

Бившият му приятел потръждава, че треска здраво и бил голям мъжага,

Коментар

• Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение

Спокойно бе момиче. Сама си разказвала.

И друго. Вие момичетата вземате един готин, умен и переспективен младеж и го превръщате, всяка според способностите си, в мързелив тъпак и насилник. Да.
                            Това с прехвърлянето на отговорност много мъжко

Чунким не е навършил 18 индивидът. Хайде холан.

Коментар

Светил си ми ти на мен. Яростта на простака е винаги забавна.

Я се осъзнай. Ти кой си? На кого държиш сметка?

Спокойно бе момиче. Сама си разказвала.

И друго. Вие момичетата вземате един готин, умен и переспективен младеж и го превръщате, всяка според способностите си, в мързелив тъпак и насилник. Да.

Коментар

• Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнение

ратко? Това верно ли е? Ако е такава работата, можем да закриваме темата, че жените стават излишни.

препоръка е

Коментар

Working...
                                X