Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
С тигана може да налагаш Педро или Хосе.При мен няма да ти се получи.
Преди десетина години бях на един семинар в Полша и там имаше един Педро,чиято годеница беше полякина.То не бяха целувки, не беше чудо,комплименти и през нощта след дискотеката я изпраска един българин.
Аз не дискриминирам по етнически произход
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Каквото той бил казвал. А тигана, а!
Хехе то от жена до жена и от мъж до мъж има разлика от зрмята до небето. Гледам бая творчество сте избродирали докато си изпия съботното кафе.
Сега откъде пират - проблемно става.
Преди десетина години бях на един семинар в Полша и там имаше един Педро,чиято годеница беше полякина.То не бяха целувки, не беше чудо,комплименти и през нощта след дискотеката я изпраска един българин.Last edited by mirodes; 27.05.2023, 13:47.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Не е идеята само в общуването, а да разбереш и калибрираш адекватно исканията на отсрещната страна. Така се постига клиентска удовлетвореност. Чрез нея са възможни по-високи маржове в надценката, респективно по-висока печалба и бонуси.
Ползвайки същата аналогия ще го формулирам, както неслучайно се пееше в една емблематична българска песен - Щом доволна е жената, хич не пита за цената.Last edited by mirodes; 27.05.2023, 13:26.
Коментар
-
Мире, трябва да те назначим за малко за търговец. Колко ще ти се изменят представите за живота и хората, сам няма да повярваш. Ти имаш 1 калъп и гледаш всичко живо да прекараш през него. И мъже и жени.
Коментар
-
Няма никакво значение какво пишеш ти.Щото като жена никога няма да си признаеш какво точно искат жените.Истината е такава каквато аз я казвам. Проверена е през цялата човешка история.А тя е,че жените търсят властни и решителни мъже,на които да се подчинят.И колкото по-малко властен и решителен е един мъж, толкова по-малко го уважават.Жените си мечтаят за секс с пират, бандит,върколак.Не с отличника на първият чин.
Тия неща ги пиша за младите мъже, които нямат опит с жените и се чудят защо не ги привличат,а ако имат връзка тя не се развива добре.
Хехе то от жена до жена и от мъж до мъж има разлика от земята до небето. Гледам бая творчество сте избродирали докато си изпия съботното кафе.
Сега откъде пират - проблемно става.Last edited by Arana; 27.05.2023, 17:43.
- 1 like
Коментар
-
Ами не само търговците общуват с много хора. Аз общувам с хора от всякакви слоеве на обществото.И съм запознат с доста житейски истории в отношенията мъже жени.
Ползвайки същата аналогия ще го формулирам, както неслучайно се пееше в една емблематична българска песен - Щом доволна е жената, хич не пита за цената.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Retro_696 Разгледай мнение
Това е най-тъпия експеримент спрямо жените ,за който съм чувал...За мъжете е напълно ок.Ако пък въпросът беше зададен в някое поделение,като моето ,в което не бях излизал 9 месеца градска,нямаше даже нужда жената да е с привлекателна външност,щеше да е достатъчно да е жена.....
Няма жена на тоя свят,та било то и най-долната ку*рва ,дето би отговорила с "да" на тоя въпрос ,та дори и на много от жените, всъщност, наистина да им допада конкретния мъж....Малко по-различно се случват при жените тия неща и ти добре го знаеш....
За да имаш много успехи сред жените,трябва да умееш да им "завъртиш" главата ,каквото и да означава това ,а то може да означава много неща....Бих казал ,че това е и донякъде дарба-едни мъже я имат в изобилие,други по-малко,а трети - хич ги няма....
Но със сигурност "завъртането" на главата не става с - "Здравей,ще правиш ли секс със мен?!"
Без да съм някакъв надарен сваляч,познавам истински такива,които са вече на 60 и не са се спрели,....таааа... имал съм,по скоро случайни, 3-4 "завоевания" от първия път и още сигурно двойно,та може и тройно по толкова,които съм пропуснал...Винаги се е случвало по подобен начин....Събиране на голяма, разнообразна ,случайна компания - някъде си...Страхотна атмосфера,алкохол,приповдигнато настроение и .....очите ми срещат други очи ,с които се "изпиваме".....и без много думи ,следват действия и т.н......
Естествено ,че в моя случай жената,по скоро девойката ,щото това се е случвало в по-младите ми години,ми е дала импулс,момент......, в който - моята заслуга е ,че не съм го пропуснал...Щото ,дори и само кратко "разсейване" от моя страна и всичко се изпарява- и това ми се е случвало.....
Но ако бях отишъл,преди "купона" и бях попитал конкретните девойки -Ще правиш ли секс с мен?! - от всички щях да получа една сочна майна....
Та...,затова си мисля,че конкретния експеримент ,спрямо жените е меко казано - тъп....
ПП...А иначе с доста от нещата ,дето ги пишеш из темата,съм съгласен.....
Коментар
-
Нищо унизително няма Поради особеностите на мъжете и жените за жените е много лесно да си осигурят секс с мъж.Докато за мъжете е трудно. Правени са експерименти като жена с привлекателна външност пита 100 случайни мъже дали искат да правят секс същият ден и получава 90 положителни отговори .След това мъж с привлекателна външност пита 100 случайни жени дали искат да правят секс същият ден и получава 100 отрицателни отговори. Затова и Дон Жуан и Казанова са легенди,а Месалина е символ на пропаднала жена.
Така че точно пускане си е ако мъж убеди случайно срещната жена да правят секс.
Няма жена на тоя свят,та било то и най-долната ку*рва ,дето би отговорила с "да" на тоя въпрос ,та дори и на много от жените, всъщност, наистина да им допада конкретния мъж....Малко по-различно се случват при жените тия неща и ти добре го знаеш....
За да имаш много успехи сред жените,трябва да умееш да им "завъртиш" главата ,каквото и да означава това ,а то може да означава много неща....Бих казал ,че това е и донякъде дарба-едни мъже я имат в изобилие,други по-малко,а трети - хич ги няма....
Но със сигурност "завъртането" на главата не става с - "Здравей,ще правиш ли секс със мен?!"
Без да съм някакъв надарен сваляч,познавам истински такива,които са вече на 60 и не са се спрели,....таааа... имал съм,по скоро случайни, 3-4 "завоевания" от първия път и още сигурно двойно,та може и тройно по толкова,които съм пропуснал...Винаги се е случвало по подобен начин....Събиране на голяма, разнообразна ,случайна компания - някъде си...Страхотна атмосфера,алкохол,приповдигнато настроение и .....очите ми срещат други очи ,с които се "изпиваме".....и без много думи ,следват действия и т.н......
Естествено ,че в моя случай жената,по скоро девойката ,щото това се е случвало в по-младите ми години,ми е дала импулс,момент......, в който - моята заслуга е ,че не съм го пропуснал...Щото ,дори и само кратко "разсейване" от моя страна и всичко се изпарява- и това ми се е случвало.....
Но ако бях отишъл,преди "купона" и бях попитал конкретните девойки -Ще правиш ли секс с мен?! - от всички щях да получа една сочна майна....
Та...,затова си мисля,че конкретния експеримент ,спрямо жените е меко казано - тъп....
ПП...А иначе с доста от нещата ,дето ги пишеш из темата,съм съгласен.....
- 3 Харесвания
Коментар
-
Мире, трябва да те назначим за малко за търговец. Колко ще ти се изменят представите за живота и хората, сам няма да повярваш. Ти имаш 1 калъп и гледаш всичко живо да прекараш през него. И мъже и жени.Last edited by mirodes; 27.05.2023, 11:37.
Коментар
-
Тия неща са МНОГО ВАЖНИ.Но не е политкоректно да се пише за тях Което не ги прави по-малко верни.
Всеки мъж естествено сам си преценява как да се държи с жените.Ама после да не се чуди защо не вървят нещата.
И Арана си мечтае за властен и решителен мъж,на когото да се покори. Но като няма такъв и извърта нещата все едно има други желания.
- 1 like
Коментар
-
Аз познавам няколко жени, бивши колежки, на 40+, без деца, госпожици.
Интересното при тях е, че когато бяха 30+, бяха горделиви и искаха богат чужденец и богат мъж. И се държаха нафукано и малко високомерно, поведението им беше, че искат да се пласират скъпо и на богато. Иначе хубави и нагласени, стройни, една от тях и с висока заплата.
Аз ако бях на тяхно място преди няколко години бих взел мъж с моя профил или щях да харесам някоя хубаво, здраво момче от улицата и щях да им предложа да се вземем. И щеше да стане. Както писа Миродес, мъжете не отказват подобни предложения от жена.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
ТОва е до болка позната ни твоя теза.
Не е ясно защо Евго не желае да я прилага в живота. Може би не е за всеки
Коментар
-
Писал съм достатъчно по въпроса.Накратко-жените си падат по самоуверени и властни мъже,които могат да водят непринуден разговор без притеснение. Има ли подобно поведение мъжът лесно ще му пускат. Нищо сложно няма.
ТОва е до болка позната ни твоя теза.
Не е ясно защо Евго не желае да я прилага в живота. Може би не е за всеки
Коментар
-
Хахаха, след тоя пост, отръки ми дойде да тропнем по масата.
Всеки мъж естествено сам си преценява как да се държи с жените.Ама после да не се чуди защо не вървят нещата.
И Арана си мечтае за властен и решителен мъж,на когото да се покори. Но като няма такъв и извърта нещата все едно има други желания.Last edited by mirodes; 27.05.2023, 11:01.
Коментар
Коментар