Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
С дървото по главата, после я хващащ за косата и я завличащ в пещерата!? Не може ли някак по-съвременно да я излъжеш?
Наздраве!
Та в общи линии какво са искали нашите предци от жените-да са красиви,да са девствени, да родят деца, да се грижат за домакинството и децата. А прабабите на днешните жени какво са искали от мъжете-да бъдат силни и агресивни,за да могат да бранят децата и жена си,и да могат да доставят храна и ресурси за семейството,и да предадат тези гени на децата. И жените са искали синовете им да приличат на бащите си,а мъжете са искали дъщерите им да са красиви като майка си.
Общо взето и в наши дни предпочитанията са същите-жените харесват добре сложени мъже(по-едрата една трета от семейството),които да са самоуверени и богати.Мъжете си търсят жени,които да не са били с много мъже,с привлекателен външен вид,които да им родят деца и да се грижат за децата и домакинството. Не си търсят жени с кариера или богати (макар, че и такива изключения има),не търсят жени с деца ,нито пък феминистки,които не поглеждат къщна работа.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
напънали се двама бащи и създали мишка
ако се напънат и създадат и литър ракия, ептен ще я втасат жените
все пак аз си оставам застъпник за традиционния първобитен начинн
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Мъж си, мъж си. Щом има радост, всичко друго са условности.
Наздраве!
Наздраве!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Неее, все й уйдисвам на акъла. Мъж ли съм или не съм мъж, след като това й носи радост? Или при всеки звук трябва да вадя гьостерицата?
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
напънали се двама бащи и създали мишка
все пак аз си оставам застъпник за традиционния първобитен начинн
a шопската салата кой ще реже?Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Ми ти що ѝ даваш да те прави на маймуна?сега ще в изкараш нея виновна. Сакън.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kaizen9 Разгледай мнение
Всяка жена в един момент ще се опита да ти се качи на главата и да те прави на маймуна. Това е един вид тест за мъжество.
"Първо можеш да започнеш да се държиш като мъж. — Изведнъж лицето му се изкриви от гняв и той изкрещя: — Като мъж! — пресегна се през бюрото и сграбчи Джони Фонтейн за косата с жест на страстна привързаност. — За бога, възможно ли е толкова дълго време да си бил при мен и да не станеш нищо по-добро от това? Холивудски лигльо, който се оплаква и моли за съжаление. Който хленчи като жена: „Какво да правя? Ах, какво да правя?“
— Отнел си жената на шефа си — човек, по-силен от теб, а после се оплакваш, че не иска да ти помогне. Каква глупост. Напусна семейството си, остави децата си без баща, за да се ожениш за една курва и после хленчиш, защото не те приемат обратно с отворени обятия. Курвата не удряш в лицето, защото снима филм, а после се чудиш, че ти се присмива. Живял си като глупак и си стигнал до глупашки край."
Предполагам повечето ще се досетят коя е книгата.
И тия феминистките и те си мечтаят за първичен мъж, който да ги хване за косата, да ги вкара в пещерата и там да правят див секс.Last edited by mirodes; 09.03.2023, 13:12.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Мон кьор, много си палава. Мъжът и 28 да навърши, е лесна плячка. Мен и сега жена ми ме прави на маймуна.
"Първо можеш да започнеш да се държиш като мъж. — Изведнъж лицето му се изкриви от гняв и той изкрещя: — Като мъж! — пресегна се през бюрото и сграбчи Джони Фонтейн за косата с жест на страстна привързаност. — За бога, възможно ли е толкова дълго време да си бил при мен и да не станеш нищо по-добро от това? Холивудски лигльо, който се оплаква и моли за съжаление. Който хленчи като жена: „Какво да правя? Ах, какво да правя?“
— Отнел си жената на шефа си — човек, по-силен от теб, а после се оплакваш, че не иска да ти помогне. Каква глупост. Напусна семейството си, остави децата си без баща, за да се ожениш за една курва и после хленчиш, защото не те приемат обратно с отворени обятия. Курвата не удряш в лицето, защото снима филм, а после се чудиш, че ти се присмива. Живял си като глупак и си стигнал до глупашки край."
Предполагам повечето ще се досетят коя е книгата.
- 1 like
Коментар
-
Мон кьор, много си палава. Мъжът и 28 да навърши, е лесна плячка. Мен и сега жена ми ме прави на маймуна.сега ще в изкараш нея виновна. Сакън.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Това с прехвърлянето на отговорност много мъжко
Чунким не е навършил 18 индивидът. Хайде холан.
- 1 like
Коментар
-
Има един Тихомир, който участва в риалити формат и после беше станал Мелиса.
Сега обаче си е намерил приятелка и пак е мъж. Струва ми се, че всичко е реклама и PR, и не е бил никога в ролята на жена. Но е имал приятел - мъж.
Бившият му приятел потръждава, че треска здраво и бил голям мъжага,
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
Спокойно бе момиче. Сама си разказвала.
И друго. Вие момичетата вземате един готин, умен и переспективен младеж и го превръщате, всяка според способностите си, в мързелив тъпак и насилник. Да.
Чунким не е навършил 18 индивидът. Хайде холан.
- 1 like
Коментар
-
Светил си ми ти на мен. Яростта на простака е винаги забавна.
Я се осъзнай. Ти кой си? На кого държиш сметка?
Спокойно бе момиче. Сама си разказвала.
И друго. Вие момичетата вземате един готин, умен и переспективен младеж и го превръщате, всяка според способностите си, в мързелив тъпак и насилник. Да.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнение
ратко? Това верно ли е? Ако е такава работата, можем да закриваме темата, че жените стават излишни.
все пак аз си оставам застъпник за традиционния първобитен начиннпрепоръка е
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар