IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

аз останах с впечатление, че вече я е реализирал...докато му е била на гости.
    Не. Не му е “пуснала”. Това, което той вече е време да научи е, че една връзка изисква усилие и старание и от двете страни и да, една връзка е риск. Трябва да порасне и да се научи да поема и управлява рискове без да се страхува от потенциален неуспех.

Неговите проблеми са два: 1. Страх да се поеме риск и 2. Страх от неуспех и отхвърляне.

Поради тези два проблема вулгаризира (“всички жени са курви с изключение на майка ми, но са не забравяме, че и тя е жена”, всички жени са ирационални и се “праскат” с други мъже и т.н., и т.н.) и демонизира жените.

Т.е. изнася собствен проблем извън себе си. Ендър да ме поправи но това си е “проекция”.

Проектираш твоите страхове и твоята липса на самоувереност върху другия партньор и така бягаш от отговорност за твоите СОБСТВЕНИ страхове.

А всъщност работата е проста. Скачаш и плуваш. Ако не стане с тази жена, скачаш със следващата жена. Докато се появи Жената.

Когато стане достатъчно самоуверен след достатъчен брой проба- грешка, Жената автоматично ще се появи.

Коментар

• Между
      Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
      Но жената е ирационална и често прави глупости - да изневерява на красив, богат и готин мъж.
      и
      Първоначално изпратено от Selena
      Жената кръшка, когато не получава добър секс и добро отношение. Ако тя получава това тя не кръшка.
      няма противоречие....жена се държи с х*й или с бой
      Така че, наблягай на креватните упражнения, докато сама не дойде и не ти сготви мусака.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Ми така си мислиш ти. Няма такова нещо. Ти ако така разсъждаваш за всичко в живота как въобще сутрин ще отидеш на работа? Ами ако ти падне саксията на съседката от шестия етаж на главата?

Просто те е страх да поемеш риск. Ако още малко се страхуваш рискуваш от пубертета плавно да преминеш в андропаузата

Стига вече с това шубе. Стегни се и реализирай връзката.
        аз останах с впечатление, че вече я е реализирал...докато му е била на гости.
        препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

По принцип е така.

Но жената е ирационална и често прави глупости - да изневерява на красив, богат и готин мъж.

Нямам предвид моя случай, тъй като ние от скоро сме гаджета.
          Ми така си мислиш ти. Няма такова нещо. Ти ако така разсъждаваш за всичко в живота как въобще сутрин ще отидеш на работа? Ами ако ти падне саксията на съседката от шестия етаж на главата?

Просто те е страх да поемеш риск. Ако още малко се страхуваш рискуваш от пубертета плавно да преминеш в андропаузата

Стига вече с това шубе. Стегни се и реализирай връзката.
          Last edited by Selena; 09.11.2020, 16:14.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Тц. Ако ти си ок, няма да го направи. Ако вярваш в противното работи по самочувствието си. Жената по принцип е моногамна. Тя иска да е обичана, закриляна и уважавана.

Жената кръшка, когато не получава добър секс и добро отношение. Ако тя получава това тя не кръшка.

Няма сега да се страхуваш и да мислиш лоши неща. Дай шанс на връзката.
            По принцип е така.

Нямам предвид моя случай, тъй като ние от скоро сме гаджета.

Коментар

Според мен, от време на време мадамата се пердаши и с други пичове.

То това си личи,

А елмаз и гепиме са доста зле, от там трудно става нещо, стари сайтове, които са компроментирани и изчерпани.
              Тц. Ако ти си ок, няма да го направи. Ако вярваш в противното работи по самочувствието си. Жената по принцип е моногамна. Тя иска да е обичана, закриляна и уважавана.

Няма сега да се страхуваш и да мислиш лоши неща. Дай шанс на връзката.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение

На оная работа брояч няма. Никога не можеш да си сигурен, така че ги зарежи тия неволи
                Па той кат гледам не се е спрял, пробва всяка Така че и изисквания - баш са се намерили хахахаха, да правят едно АД у тях ся.

Коментар

Те малките (под 18, 18,19 и 20+) пишат по друг начин. Тази е тип гадна стара мома с нереални очаквания, но все пак с успешна кариера в България.

И търси Младия Алберто Томба или Джордж Клуни.

Относно коментара на Безименния, изобщо не е прав.

Не съм я поканил у нас, защото може да си кани пичове докато съм на работа, а тя не е. Иначе нямам финансови проблеми и мога да гледам жена майка и домакиня,
                  Е кво като ни покани, няма да ти откраднем лака за нокти я

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Недей сипва масло, че няма да си вземе жена така
                    Че какво, мама и тати ще я хранят, а той ще е гастролиращият пич Тъкмо ще могат да изгледат и внучето, че първото поколение хрантутници май ще е с по-лош родителски капацитет и от създателите му

Коментар

То това си личи,

.......

Ако използвам твоята терминология...

Има едни институции, които предлагат такива (мадами) които не се "пердашат" (много). Институциите се наричат манастири.

(там няма 18-20 годишни монахини)

Иначе, мисля, че няма дами, които да не могат да симулират, че си им първият, но за какво ти е това - не е ясно?

Има някакво недоволство у теб, вероятно, свързано с това, че ти "пердашиш" по-малко от дамата? С една монахиня има голяма вероятност да живнеш...

Сега разбирам:: и монахиня да е - пак трябва да си търси работа! Иначе, докато се върнеш от работа - тя ще е опердашила квартала... (дори няма да усетиш, уморен от бач!)

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение

То така се почва, после ще почне да кани "пичове" и докато си вкъщи
                        Недей сипва масло, че няма да си вземе жена така

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Още не сте разбрали, че Евго е човек с принципи. Някои от тях:

1. Всяка жена "пуска", но не е морално тя да ти пуска, а в същото време - да няма работа... Какво ще прави по цял ден в къщи? Само ще "пуска", ли? Никакъв доход в края на месеца? Мерси от такова "пускане", когато жената, която ти "пуска" - не си... плаща за това, че си я ощастливил!

2. Да прибереш жена в условията на корона в къщи - е нож с две остриета: хем може да донесе вирус, хем да се наложи да си ходи - знаеш ли я, дали изобщо може и желае да осигури репродукцията! Или е дошла за имущество? Опссс - пак материалното излезе напред!

3. Една жена може "да пуска" в различна обстановка: в парка - пред всички - няма да стане!..., в хотел - струва ли си да се охарчиш и за хотел? Все пари и пари! Счетоводителят - независимо от пола си - интерпретира истината чрез паричните знаци...

.........................

Защо, след всеки от тия "принципи" се достига до един и същ извод? Евго е вече зрял човек и не се занимава с фантазии за чувства и любов... Така де, аз - дори да не съм счети - давам евалла на Евго за това, че споделя гледната си точка тук!

Иначе - завистниците са много, но всички СМЕ се опарили! И не признавате, нали!
                          според мен тук важат само 2 основни принципа
                          1. осчетоводяване
                          2. заприхождаване
                          препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

сега е добре да споделиш някои от признаците, за които да си отваряме очите.
                            беше ли обула гащите на обратно ли?
                            Те по-хитрите за да не ги хващат изобщо не носят гащи..

Коментар

Така като те слушам (чета), май по-скоро тя си се пердаши със всякакви, и покрай това и ти си намазал. Няма лошо - станете суингъри и го ударете на разврат. Или пък ако иска да се клеца налево-надесно, поне да тури някаква тарифа - колкото стая за почивка в някой хотел.

Коментар

Не съм я поканил у нас, защото може да си кани пичове докато съм на работа, а тя не е. Иначе нямам финансови проблеми и мога да гледам жена майка и домакиня,
                                То така се почва, после ще почне да кани "пичове" и докато си вкъщи

Коментар

Working...
                                X