IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

И аз не мога да говоря от името на всички мъже,но искам от жената до мен да ми е вярна,да ми роди и отгледа колкото се може повече деца,да се грижи за домакинството,децата и мен,да изглежда добре,да се облича добре и да няма задръжки в секса.А и по възможност да няма много връзки с мъже зад гърба си,най-добре и никакви.
    Изби рибата! Уникално решение!
    Така тя ще знае, че твоят е най-голям
    Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
    ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
      Не вярвам хората от двата пола да носят документ с исканията и очакванията си в задният джоб и да го вадят и представят при среща или поискване . Не вярвам и инстинктите от минали времена да играят чак толкова значима роля , колкото описвате в днешните времена .
      Вярвам , че хората са различни , за това и цветни . Смятам , че при среща и желание , любопитство , добронамереност или не , откриват другият и може би в него и себе си . Смятам , че един човек не дава и не иска едно и също през целият си живот , от всеки един срещнал по пътя си . На някой може да ти се прииска да дадеш едно , на друг -друго. От някой ще искаш да вземеш едно ,от друг -друго. Или казано по друг начин , за всеки човек , срещнат по пътят си , ще имаш различни сетива . И различните хора за теб също .Няма как да даваш на всички или взимаш от всички едно и също , просто защото са различни , хората , светогледът им , нуждите /за даване и приемане/ , мечтите и т.н.
      В тази връзка , какво искат жените е обобщение , събирателен образ , по презумпция грешен . За да се стигне до верни изводи , трябва да се анализират точно определена жена и мъж и отношенията им . Какво иска тя от него и какво получава. Щото от друг е сигурно , че ще иска друго и ще получи друго .

Неангажиращо,лично мнение !
      Готин ден !

Как ги написа тия неща?

Убеден съм, че мъжът до теб ти е помогнал!

Коментар

• Първоначално изпратено от The Matrix Разгледай мнение

Нали темата е "Какво искат жените?" Подведох се може би от заглавието и затова написах какво искаме А какво даваме срещу това, което получаваме може би ще се дискутира в разговора, ако се получи такъв. Или на въпроса какво "даваме" може би най-добре е да се отвори нова тема "Какво дават жените?"

Матрица - та
        Не се ли притеснявате да говорите в множествено число?

Вероятно сте сигурна, че сте представител на ВСИЧКИ дами?

Със сигурност - грешите (грешиШ)!

В смисъла. на казаното - редно е да забравите (да забравиШ) множественото число "искамЕ" и да го замениШ с единствено - "искаМ".

​​​​​​

Коментар

Ами ако мъжът е без пари,а пък споделяте общи усещания и емоции и с,когото ви е уютно добре в спалнята,дома,улицата,планината,навсякъде.
          Или ако има пари,всичко останало е на заден план?
          И аз не мога да говоря от името на всички мъже,но искам от жената до мен да ми е вярна,да ми роди и отгледа колкото се може повече деца,да се грижи за домакинството,децата и мен,да изглежда добре,да се облича добре и да няма задръжки в секса.А и по възможност да няма много връзки с мъже зад гърба си,най-добре и никакви.
          Ако е без финанси ще бъде много трудно. Не мога и не искам да коментирам и обсъждам как е при другите семейства и двойки. Мога да говоря за себе си и моето семейство. В началото на брака ни за нас беше адски трудно, времената бяха трудни за всички. Беше толкова отдавна и сякаш беше вчера Трудно ни беше и скандали е имало. Но точно любовта ни, разбирателството между нас, споделянето на трудностите ни крепяха и запазихме брака си. На въпроса ти: "Ако има пари и всичко останало е на заден план?" ще отговоря прочети отново мислите ми от вчера в 09:27

Матрица - та

Коментар

Ами ако мъжът е без пари,а пък споделяте общи усещания и емоции и с,когото ви е уютно добре в спалнята,дома,улицата,планината,навсякъде.
            +1

Но това да не е докосвана от мъж е много трудно постижимо (знам,че си имал няколко такива случая), но сега се пердашат от 14-15 годишни,

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

​​​​​​Да де, това, което пишеш за любовта - е теоретичната постановка, но...

В конкретния случай дамата пише още в самото начало: "Искаме любов!"

Поне да беше си дала труда да напише И: "ДАВАМЕ любов!" ... или подобни ангажиращи изявления от страна на НЯКОИ дами - са нежелателни?

Не е много сложно разбирането на подобен казус, нали?
              Нали темата е "Какво искат жените?" Подведох се може би от заглавието и затова написах какво искаме А какво даваме срещу това, което получаваме може би ще се дискутира в разговора, ако се получи такъв. Или на въпроса какво "даваме" може би най-добре е да се отвори нова тема "Какво дават жените?"

Матрица - та

Коментар

• Не вярвам хората от двата пола да носят документ с исканията и очакванията си в задният джоб и да го вадят и представят при среща или поискване . Не вярвам и инстинктите от минали времена да играят чак толкова значима роля , колкото описвате в днешните времена .
                Вярвам , че хората са различни , за това и цветни . Смятам , че при среща и желание , любопитство , добронамереност или не , откриват другият и може би в него и себе си . Смятам , че един човек не дава и не иска едно и също през целият си живот , от всеки един срещнал по пътя си . На някой може да ти се прииска да дадеш едно , на друг -друго. От някой ще искаш да вземеш едно ,от друг -друго. Или казано по друг начин , за всеки човек , срещнат по пътят си , ще имаш различни сетива . И различните хора за теб също .Няма как да даваш на всички или взимаш от всички едно и също , просто защото са различни , хората , светогледът им , нуждите /за даване и приемане/ , мечтите и т.н.
                В тази връзка , какво искат жените е обобщение , събирателен образ , по презумпция грешен . За да се стигне до верни изводи , трябва да се анализират точно определена жена и мъж и отношенията им . Какво иска тя от него и какво получава. Щото от друг е сигурно , че ще иска друго и ще получи друго .

Неангажиращо,лично мнение !
                Готин ден !

Коментар

• Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение

Любовта е измислена, за да не се търси баланс в даване/вземане.
                  Търсиш ли баланс, пиши я бегала цялата работа. Сметката никога не излиза

​​​​​​Да де, това, което пишеш за любовта - е теоретичната постановка, но...

В конкретния случай дамата пише още в самото начало: "Искаме любов!"

Поне да беше си дала труда да напише И: "ДАВАМЕ любов!" ... или подобни ангажиращи изявления от страна на НЯКОИ дами - са нежелателни?

Не е много сложно разбирането на подобен казус, нали?

Коментар

Може би искаме всичко, което можем да имаме или пък искаме всичко, което не можем да имаме

Но на 20 години искахме от живота и мъжете едно, а сега вече съвсем друго .....
                    Искаме любов
                    Искаме да ни обичате
                    Искаме внимание
                    Искаме вашето отношение към нас да бъде специално във всеки един момент, искаме да се чувстваме Специални
                    Искаме уважение и разбиране
                    Искаме романтика в отношенията ни
                    Искаме да имаме нормална комуникация с вас
                    Искаме да сте ни верни и да не ни изневерявате
                    И отново искаме любов, но пък любовта не храни и не плаща сметки …. искаме и пари … ах, колко сме лоши и меркантилни
                    С гoдинитe всяка жена рaзбирa, чe c eдин cъcтoятeлeн мъж ce живee мнoгo пo-лecнo и животът е много по-добър, oткoлкoтo c мъж без пари и финанси или пълeн c дългoвe. Стига този мъж да е Мъжа, с когото споделяме общи усещания и емоции, с когото да ни е добре и уютно в дома, в спалнята, на улицата, в планината, навсякъде.

Темата е за нас, но… а вие какво искате от нас?

Обичайте се, обичайте ни и бъдете щастливи
                    Хубав ден на всички

Матрица - та

Last edited by mirodes; 10.06.2020, 13:19.

Коментар

• Играчите на "Toronto Maple Leafs" и "Chicago Black Hawks" търсят скъпата контактна леща на Джак Евънс, 1962 г.

Коментар

Даммм, винаги е лесна формулировката на това, което ИСКАМЕ...

Трудностите възникват, когато опитаме да формулираме, какво точно ДАВАМЕ...

Любовта е измислена, за да не се търси баланс в даване/вземане.
                        Търсиш ли баланс, пиши я бегала цялата работа. Сметката никога не излиза

Коментар

Може би искаме всичко, което можем да имаме или пък искаме всичко, което не можем да имаме

Искаме любов
                          Искаме да ни обичате
                          Искаме внимание
                          Искаме вашето отношение към нас да бъде специално във всеки един момент, искаме да се чувстваме Специални
                          И отново искаме любов, но пък любовта не храни и не плаща сметки …. искаме и пари … ах, колко сме лоши и меркантилни
                          С гoдинитe всяка жена рaзбирa, чe c eдин cъcтoятeлeн мъж ce живee мнoгo пo-лecнo и животът е много по-добър, oткoлкoтo c мъж без пари и финанси или пълeн c дългoвe. Стига този мъж да е Мъжа, с когото споделяме общи усещания и емоции, с когото да ни е добре и уютно в дома, в спалнята, на улицата, в планината, навсякъде.

Хубав ден на всички

Матрица - та

Даммм, винаги е лесна формулировката на това, което ИСКАМЕ...

Трудностите възникват, когато опитаме да формулираме, какво точно ДАВАМЕ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
                            Жените искат хиляда и кусур неща. Работата на мъжа е да разбере някакси, кои аджеба са 13-те наистина важни за една конкретна жена.
                            Ако, разбира се, иска нещо повече от bunga bunga party.
                            Няма формула, има интуиция, проби и грешки.
                            Откъм интуиция сме бая по-зле от тях, но в пробите и грешките сме върха!
                            Дерзайте, момчета!

Искаме любов
                            Искаме да ни обичате
                            Искаме внимание

Хубав ден на всички

Матрица - та

Коментар

• Първоначално изпратено от R1a1 Разгледай мнение
                              ............

Затова не би било лошо хората да са по-отворени и откровени във взаимните личностни договорки, за да са по-малко после тези хън-мън, видя ли сега, аз казах ли ти, чао, ти си виновен/на и подобни.
                              В това са съсредоточени големите хорски проблеми, че и лични драми: в степента на "отвореност" и откровеност във взаимоотношенията.

Едни от нас лъжат "като за световно", други послъгват "за спорта", трети казват винаги (някаква своя) истината, четвърти и пети.... правят компилация от основните "истини" и "лъжи".

Всичко това са нормални взаимоотношения в ежедневието на хората.

Остана въпросът за правилната ни ориентация, която отново е нещо относително за всеки от нас...

Пример: той/тя НЕ лъже. Въпросът е, кога ще почне да лъже, а това отново е индивидуално възприятие. (част от човешки взаимоотношения..., при животните е лесно: подушват се и решават веднага по-нататъшните си действия)...

Коментар

Мисля, че мъжете, които се съмняваме в интуицията на дамите - доста често грешим. Това е в основата и на последващи откази от страна на дамите и неприязънта на мъжете...
                                Абсолютно съгласен.
                                Интуицията, способността да вземаш важни решения веднага при почти пълна липса на данни, е развивана и предавана от майка на дъщеря в продължение на десетки хиляди години. Защото жената дава живот и пази живота с цената на всичко. И често е била сама, или само с други жени или старци в колибата, докато мъжът е бил понякога с дни на лов. Или действа, или загива. Ако има и дете, скоростта на решението и действието се удесеторява.
                                А мъжът, ходейки на лов по горите и водейки войни да защитава или завладява (без наличието на съвременните оръжия), е бил наясно, че е много вероятно да не се върне дома. Това също му се е набивало в главата десетки хиляди години. Та момчето, знаейки че е много вероятно да загине във всеки един момент, като види жена някъде (не задължително неговата) хвърля семето без да му мисли. Смъртността била голяма и продължителността на живота е била наполовина на сегашните нива. И той, завалията, действа или се затрива рода.
                                Това може би обяснява широко разпространеното мнение, че мъжете са по-големи кръшкачи от жените.
                                Неща, набивани десетки и стотици хиляди години като поведение, формират несъзнателното мислене (което често преодолява съзнателното). Споменатите години не могат да се изтрият с последните 2-3 хиляди години, през които живеем в т.нар. цивилизация.

Коментар

Working...
                                X