Първоначално изпратено от Ender
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Нямаш обаче същата енергия. Но, нека Евго сам си решава. Проблем е, че аз съм в тази тема от създаването ѝ, което мързи ме да проверявам беше поне от преди три години, а Евго не е избрал.
Така че независимо от възрастта мъжките критерии по отношение на жените не трябва да се намаляват.
- 1 like
Коментар
-
Нямаш обаче същата енергия. Но, нека Евго сам си решава. Проблем е, че аз съм в тази тема от създаването ѝ, което мързи ме да проверявам беше поне от преди три години, а Евго не е избрал.
Коментар
-
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Мъж,който стане баща на 45 години ще е на 63 години, когато синът или дъщеря му няма да е вече дете. Или смяташ,че на 63 години един мъж е престарял?Ами тогава да те запозная с баща ми,който на 80 години спортува всеки ден.
А твоята колежка е много рядко изключение.Ако разбира се тя е родила детето,а не е от сурогатна майка или осиновено.Last edited by Arana; 25.10.2022, 14:41.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Черпил съм доста използвачки и хитри жени.
Смятам, че който еве.....той да плаща сметки по рестаранти и хотели.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Черпил съм доста използвачки и хитри жени.
Поне кажи дали тя конкурира мачовците във фитнеса с нещо?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Миналата година колежка роди на 50. Нямам това предвид.
Досега е изгубил достатъчно време. Въпросът не е само да се създаде живот, а и да има биологично време да се отгледа детето.
В противен случай е абсолютен егоизъм спрямо детето.
А твоята колежка е много рядко изключение.Ако разбира се тя е родила детето,а не е от сурогатна майка или осиновено.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Нейният (силен/слаб) интерес не е от значение. В случая тя е избраницата, която трябва да прояви (символично) смирение пред силния мъж, който проявява интерес към нея! Евго, твоите : интерес и последователност са важни!
Щом е подходяща, значи си огледал добре фигурата, с акцент върху дупе...то.
Ако не е пристрастена към козметиката - то тя няма да ти харчи и парите, а това е част от разсъжденията (на Евго), който не черпи на поразия при срещите...
Коментар
-
Тя няма силен интерес и може би нищо няма да стане.
Иначе е подходяща за съпруга или сериозна връзка.
Нейният (силен/слаб) интерес не е от значение. В случая тя е избраницата, която трябва да прояви (символично) смирение пред силния мъж, който проявява интерес към нея! Евго, твоите : интерес и последователност са важни!
Щом е подходяща, значи си огледал добре фигурата, с акцент върху дупе...то.
Ако не е пристрастена към козметиката - то тя няма да ти харчи и парите, а това е част от разсъжденията (на Евго), който не черпи на поразия при срещите...
- 1 like
Коментар
-
Що да няма време?Някакъв краен срок ли му е поставен?Все пак е мъж, а мъжете за разлика от жените могат да станат бащи и след 45 годишна възраст.
Досега е изгубил достатъчно време. Въпросът не е само да се създаде живот, а и да има биологично време да се отгледа детето.
В противен случай е абсолютен егоизъм спрямо детето.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Той се влияе доста. Ако не можеш да помогнеш поне не пречи. Няма много време за мотане и избиране.
А и за разлика от теб, аз му казвам истината, а не го баламосвам.Last edited by mirodes; 25.10.2022, 14:30.
Коментар
-
Аз си казвам мнението. Той не е длъжен да се съобразява с него.Важно е единствено той какво мисли.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Тогава не прецаквай шансовете на Евго.
И каквото и да му казвам е с най-добри намерения и искрено искам да му помогна.
За разлика от други във форума, които постоянно го обиждат и подиграват.Last edited by mirodes; 25.10.2022, 14:20.
- 1 like
Коментар
-
Не съм. И не искам да бъда.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар