IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

..............

Например при жените, бившите на приятелки са потенциални продавачи, за чиято история се знае в детайли и не представлява проблем да си “менкате” един мъж. Не за друго, а защото много малко жени осъзнават какво точно представлява мъжкото приятелство. И защо ние трудно, да не кажа никога, не бихме прекрачили определени граници с бивше гадже на истински приятел. Това е вид предателство да престъпиш чужда територия/макар и бивша/ и се приема като приятелски огън.

..............

Докато жените постоянно споделяте една на друга, кои са читавите продавачи на пазара и това води до опашка пред сергиите им. И в повечето случаи хич не се усещат, че хвалейки се по този начин, сами си създават конкуренция и си “свалят” цената една на друга.
    Ти верно ли... сложи всички жени под един знаменател?
    И мен в кюпа?

И наистина ли вярваш в това което си написал... генерализирано... за женското и мъжкото приятелство?

Съжалявам, разговора стана безпредметен.

Ще потърся ChatGPT да го попитам, как така младежта изведнъж оглупя повсеместно???

Харе, лека и успех на всички!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kaizen9 Разгледай мнение

+1

Преди време имах една краткосрочна авантюра, момата още първата седмица ми се похвали,че разказала на всичките си приятелки за мен.

Общо взето съм забелязал, че коментират предимно възможностите на мъжа в леглото.

И ако мъжът вземе виагра, тогава 100% са доволни.

Коментар

Ооо Пачангич, яко споделят. На всичките ми гаджета, приятелките им знаят подробности за мен, с които дори аз не съм наясно/тук нямам предвид, че съм добър/лош, а че изтича информация навън/ Същото е и с други мъже в обкръжението ми.

Хубавото е, че част от информацията, която се дава, може да се филтрира предварително - за постигане на желания ефект Така, че и продавача има накъде да лавира.

Някои хора им викат клюки, слухове, но ти си мъдър и знаеш, че чрез тях се управлява най-умело.
        +1

Преди време имах една краткосрочна авантюра, момата още първата седмица ми се похвали,че разказала на всичките си приятелки за мен.

Общо взето съм забелязал, че коментират предимно възможностите на мъжа в леглото.

Коментар

На всичките ми гаджета, приятелките им знаят подробности за мен, с които дори аз не съм наясно....
          Колко време издържаш (примерно)? Тъй ли?

(малко акъл тогаз):
          Махни скришом батерията на хронометъра им, че да дигнеш Time-а?
          Ке станеш 24 часа Льо Ман, ендуро, нещо-си.!
          да те разнасят из ма'алата.........

и после да се редат на опашка

Коментар

Ооо Пачангич, яко споделят. На всичките ми гаджета, приятелките им знаят подробности за мен, с които дори аз не съм наясно/тук нямам предвид, че съм добър/лош, а че изтича информация навън/ Същото е и с други мъже в обкръжението ми.

Хубавото е, че част от информацията, която се дава, може да се филтрира предварително - за постигане на желания ефект Така, че и продавача има накъде да лавира.

Някои хора им викат клюки, слухове, но ти си мъдър и знаеш, че чрез тях се управлява най-умело.
            Жените принципно, винаги искат да прецакат следващата , винаги !

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

Жените споделяли кои са читавите продавачи....................... , събуди се младежо !

Коментар

Съни, ще те провъзгласим за анализатор на пазарно-човешките взаимоотношения описала си нещата доста изчерпателно, но искам да обърнем внимание на този цитат.

Сделките не са баш на сляпо, а всъщност наполовина. Истината е, че мъжете в това отношение сме много ощетени, заради наложените норми и морал.

Например при жените, бившите на приятелки са потенциални продавачи, за чиято история се знае в детайли и не представлява проблем да си “менкате” един мъж. Не за друго, а защото много малко жени осъзнават какво точно представлява мъжкото приятелство. И защо ние трудно, да не кажа никога, не бихме прекрачили определени граници с бивше гадже на истински приятел. Това е вид предателство да престъпиш чужда територия/макар и бивша/ и се приема като приятелски огън.

Именно затова при мъжете избора се осланя предимно на визията, защото информация от кухнята може да има само за вече приятелски “територии”, където както споменахме, там работа няма. Та ролята на откривател е доста сложна и в търсене на златната мина, често мъжете попадаме на тиня.

Докато жените постоянно споделяте една на друга, кои са читавите продавачи на пазара и това води до опашка пред сергиите им. И в повечето случаи хич не се усещат, че хвалейки се по този начин, сами си създават конкуренция и си “свалят” цената една на друга.
                Жените споделяли кои са читавите продавачи....................... , събуди се младежо !

Коментар

• Първоначално изпратено от sunny Разгледай мнение
                  На този Пазар обаче, гаранции няма! Сделките стават малко на сляпо. И... само който се откаже от всичко, което не му трябва, може да сключи добра сделка и... да има всичко! Destiny is all!
                  Съни, ще те провъзгласим за анализатор на пазарно-човешките взаимоотношения описала си нещата доста изчерпателно, но искам да обърнем внимание на този цитат.

Сделките не са баш на сляпо, а всъщност наполовина. Истината е, че мъжете в това отношение сме много ощетени, заради наложените норми и морал.

Именно затова при мъжете избора се осланя предимно на визията, защото информация от кухнята може да има само за вече приятелски “територии”, където както споменахме, там работа няма. Та ролята на откривател е доста сложна и в търсене на златната мина, често мъжете попадаме на тиня.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kaizen9 Разгледай мнение

Евго, не мисля, че има такива жени. Ако жена хареса един мъж ще направи нещо да му го покаже и да се развият нещата. Ако не го хареса- няма да продължи чатенето и срещите.
                    Аз пък мисля, че има такива - комерсиално ориентирани.

То за това има доста сами мъже - готини, чисти, образцови, с високи доходи, но са сами.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Аз обаче съм правил 3 успешни сделки на такива имоти.

Може да не ме обиждаш, не се възприемам по този начин. И ще ме накарате да не пиша тук.
                      Бъди мъж. Не се сърди като Миро.

Коментар

Може да не ме обиждаш, не се възприемам по този начин. И ще ме накарате да не пиша тук.
                        Тц, проблемът е, че се възприемаш точно по този начин. Ако за да се продадеш сваляш толкова цената, че дори и ти, продавача, се чувстваш прецакан, ще е скапана сделка за всички участници. Ремонтирай, каквото е нужно, слагай цена поне за среден клас, и се пускай първоначално за краткосрочни наеми- по-добре да си доволен за малко, отколкото недоволен за дълго.

Коментар

Беше си го написал на стената.

За тези , които не са ме чели в имотната тема, имам опит с продажбите на труднопродаваеми провинциални имоти и онлайн продажбите от 6 -7 г.

Има една категория клиенти, които не са малко, коментират, искат, звънят по телефоните, пишат, а като дойде време да дадат капаро или да платят, се крият като мишки, става дума за стиснати лелки или мъже без топки.

Та и при търсенето на жени е така, има жени, които само чатят и ходят по срещи, за да използват и губят времето на мъжете.
                          Евго, не мисля, че има такива жени. Ако жена хареса един мъж ще направи нещо да му го покаже и да се развият нещата. Ако не го хареса- няма да продължи чатенето и срещите.

Коментар

Евгич , дай по лабаво бе , смей се на себе си ! Това е сила и ще ти даде друг поглед , но трябва време !

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение

Въпреки големият опит, явно не е лесно да си труднопродаваем провинциален имот.

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение

Въпреки големият опит, явно не е лесно да си труднопродаваем провинциален имот.
                                За някои стоки просто няма пазар , но за всеки си има влак !
                                ПП Влакът на мечтите ....
                                Last edited by pa4anga; 07.03.2023, 12:42.

Коментар

Working...
                                X