IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение

Ми вкарваш се в дилема - ако зетьовете се навият да гледат чужди деца, значи са смотльовци, чехльовци и будали.
    Точно така.Както се вижда и съвременните интелигентни жени с по три брака не са доволни от чехльовците до тях и си търсят истински мъже.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Тук вече съвременните жени с по три брака трябва да се изкажат. Аз съм консерва и до повече от един брак не мога да го докарам. Не съм достатъчно прогресивен.
      Ми вкарваш се в дилема - ако зетьовете се навият да гледат чужди деца, значи са смотльовци, чехльовци и будали.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение

Ама според критериите на родителя, не трябва да имат деца от първите няколко брака.
        Тук вече съвременните жени с по три брака трябва да се изкажат. Аз съм консерва и до повече от един брак не мога да го докарам. Не съм достатъчно прогресивен.

Коментар

Значи решено-разделям ги по 15 монети на дъщеря за чеиз.Но няма да им ги давам наведнъж, щото ако решат да сключат по три брака, както правят съвременните интелигентни жени, трябва да има чеиз за всеки брак.Затова максимално по 5 монети им се полагат при брак.Така де-няма да са консерви като баща си с по един брак.
          Ама според критериите на родителя, не трябва да имат деца от първите няколко брака.

Коментар

• Значи решено-разделям ги по 15 монети на дъщеря за чеиз.Но няма да им ги давам наведнъж, щото ако решат да сключат по три брака, както правят съвременните интелигентни жени, трябва да има чеиз за всеки брак.Затова максимално по 5 монети им се полагат при брак.Така де-няма да са консерви като баща си с по един брак.
            Last edited by mirodes; 10.03.2023, 15:19.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kaizen9 Разгледай мнение

Евго отговори, но после си изтри постовете, не знам поради каква причина.
              Малко да цензурирам нещата, защото са лични.

Арана, какви монетки пазиш и на коя държава?

Коментар

• Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение

А де?
                Евго отговори, но после си изтри постовете, не знам поради каква причина.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Не си продавай златните и сребърни монети от дядо ти. Има инфлация.......може да ги продадеш само когато жениш дъщерите ти и ти трябват пари,
                  Дори и тогава не. Да ги даде на дъщерите за чеиз. Аз така имам монети от десети век. Родова памет.

Коментар

Човешките отношения са сложна работа. Дори отстрани да изглежда като хуабво и щастливо семейство, много често не е така.

След многото писане тук и на базата на житейския ми опит, смятам, че най-важното е да се правят компромиси.

А двете основни неща са: да имат пари и да скърца хубаво леглото,
                    Браво, Евго.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kaizen9 Разгледай мнение

А той защо я е оставял "неоправена" ?
                      А де?

Коментар

А,не знам.Има хора тук с по три брака.Питай тях каква е тайната на щастливият брак.Аз съм само с един и не съм достатъчно компетентен по въпроса.
                        Не си продавай златните и сребърни монети от дядо ти. Има инфлация.......може да ги продадеш само когато жениш дъщерите ти и ти трябват пари,

Коментар

Човешките отношения са сложна работа. Дори отстрани да изглежда като хуабво и щастливо семейство, много често не е така.

След многото писане тук и на базата на житейския ми опит, смятам, че най-важното е да се правят компромиси.

А,не знам.Има хора тук с по три брака.Питай тях каква е тайната на щастливият брак.Аз съм само с един и не съм достатъчно компетентен по въпроса.
                          Last edited by mirodes; 10.03.2023, 13:46.

Коментар

Свястна, пък избягала при любовник. Остави ги такива парцали.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo

Обаче жена му изглеждаше свестна и примерна. Но "ходела неоправена по улиците",

Нищо чудно да носи дете от новия мъж, те са заедно от лятото.
                              Свястна, пък избягала при любовник. Остави ги такива парцали.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo

Обаче жена му изглеждаше свестна и примерна. Но "ходела неоправена по улиците",

Нищо чудно да носи дете от новия мъж, те са заедно от лятото.
                                А той защо я е оставял "неоправена" ?

Коментар

Working...
                                X