Първоначално изпратено от Ender
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Тук вече съвременните жени с по три брака трябва да се изкажат. Аз съм консерва и до повече от един брак не мога да го докарам. Не съм достатъчно прогресивен.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
Ама според критериите на родителя, не трябва да имат деца от първите няколко брака.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеЗначи решено-разделям ги по 15 монети на дъщеря за чеиз.Но няма да им ги давам наведнъж, щото ако решат да сключат по три брака, както правят съвременните интелигентни жени, трябва да има чеиз за всеки брак.Затова максимално по 5 монети им се полагат при брак.Така де-няма да са консерви като баща си с по един брак.
- 1 like
Коментар
-
Значи решено-разделям ги по 15 монети на дъщеря за чеиз.Но няма да им ги давам наведнъж, щото ако решат да сключат по три брака, както правят съвременните интелигентни жени, трябва да има чеиз за всеки брак.Затова максимално по 5 монети им се полагат при брак.Така де-няма да са консерви като баща си с по един брак.Last edited by mirodes; 10.03.2023, 15:19.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kaizen9 Разгледай мнение
Евго отговори, но после си изтри постовете, не знам поради каква причина.
Арана, какви монетки пазиш и на коя държава?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
А де?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Не си продавай златните и сребърни монети от дядо ти. Има инфлация.......може да ги продадеш само когато жениш дъщерите ти и ти трябват пари,
Коментар
-
Човешките отношения са сложна работа. Дори отстрани да изглежда като хуабво и щастливо семейство, много често не е така.
След многото писане тук и на базата на житейския ми опит, смятам, че най-важното е да се правят компромиси.
А двете основни неща са: да имат пари и да скърца хубаво леглото,
- 1 like
Коментар
-
А,не знам.Има хора тук с по три брака.Питай тях каква е тайната на щастливият брак.Аз съм само с един и не съм достатъчно компетентен по въпроса.
Коментар
-
Човешките отношения са сложна работа. Дори отстрани да изглежда като хуабво и щастливо семейство, много често не е така.
След многото писане тук и на базата на житейския ми опит, смятам, че най-важното е да се правят компромиси.
А двете основни неща са: да имат пари и да скърца хубаво леглото,Last edited by mirodes; 10.03.2023, 13:46.
Коментар
-
Свястна, пък избягала при любовник. Остави ги такива парцали.
А двете основни неща са: да имат пари и да скърца хубаво леглото,
Коментар
Коментар