IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение

Щот много го вадят шнорхела извън дисагите.

Забрави за старата Испания. Няма я вече. Умряла е малко след Франко за жалост.
    Това е най-малко вероятната причина за развод,ама щом си казала.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

В учебниците по Испански и в институт Сервантез изобщо не са ни разказвали за Новата Испания.

Преподават старите и класическите неща - за Фрида Кало, за Хосе Марти, за Маркес и т.н.
      Че от тези тримата, кой е испанец бе Евго....че не се сещам.

Коментар

В учебниците по Испански и в институт Сервантез изобщо не са ни разказвали за Новата Испания.

Преподават старите и класическите неща - за Фрида Кало, за Хосе Марти, за Маркес и т.н.
        Да и ни правят адски лоша услуга, когато наистина се озовем на мястото с изкривени романтични представи за нещата. А съвремието е поамериканчено в лошия смисъл.

Добрата стара империя може да я откриеш в някой и друг пенсионер или музей. Останалото е територия на новите варвари.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
          Сукуба райдинг?
          Баш

Коментар

Коментар

Под път и над път е пълно с изгонени от жените си шнорхели, дето много скуба дайвинг са правили.
              Сукуба райдинг?

Коментар

И защо ги гонят жените им?

Ние сме коментирали старите представи за семействоу в Испания и католическите порядки,

Коментар

Необосновани предположения са тези твоите

Тук единственият ми проблем е некачественото строителство на сгради.

Шнорхели да искаш. Под път и над път е пълно с изгонени от жените си шнорхели, дето много скуба дайвинг са правили.

Мярката, приятел. Всичко е до мярката.

И защо ги гонят жените им?

Ние сме коментирали старите представи за семейство в Испания и католическите порядки,

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Ако си беше стояла в България щеше да се намери и шнорхел да ти оправи подводното настроение.
                    Сега ще трябва да разчиташ на винцето да те сгрее и да ти оправи настроението.
                    Необосновани предположения са тези твоите

Тук единственият ми проблем е некачественото строителство на сгради.

Шнорхели да искаш. Под път и над път е пълно с изгонени от жените си шнорхели, дето много скуба дайвинг са правили.

Мярката, приятел. Всичко е до мярката.

Коментар

В топло време обаче. Тука са някакви необичайни студове. Небето куршумено и чакаме втора снежна буря, за която държавната администрация не е подготвена и ще стане като миналата година.

В България сте на 20 градуса по целзий. Аномално е временцето напоследък.

Сега ще му дрънна едно винце за здравето на всички форумци та белким се стопля
                      Ако си беше стояла в България щеше да се намери и шнорхел да ти оправи подводното настроение.
                      Сега ще трябва да разчиташ на винцето да те сгрее и да ти оправи настроението.

Коментар

Не съм извратен, турците са голяма работа. Наскоро една комшийка се взе с турчин.
                        И комшийката ти обясни, че резания е голяма работа ли бе , Евгич ? Ти си няма такъв шемет ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Подводното настроение се оправя с голям шнорхел.
                          В топло време обаче. Тука са някакви необичайни студове. Небето куршумено и чакаме втора снежна буря, за която държавната администрация не е подготвена и ще стане като миналата година.

В България сте на 20 градуса по целзий. Аномално е временцето напоследък.

Сега ще му дрънна едно винце за здравето на всички форумци та белким се стопля
                          Last edited by Arana; 19.01.2023, 16:34.

Коментар

Хахаха ама недей така бе, човеко, оправи ми деня. Днес бях в подводно настроение
                            Подводното настроение се оправя с голям шнорхел.

Коментар

Не съм извратен, турците са голяма работа. Наскоро една комшийка се взе с турчин.
                              Аз особени преимущества не виждам в турчин пред българин. Даже наопак мисля са нещата. Ма кво ли разбирам аз

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

Щото Евго е извратен и мисълта му работи в принципно сбъркано направление .....сещай се кво .
                                Хахаха ама недей така бе, човеко, оправи ми деня. Днес бях в подводно настроение

Коментар

Working...
                                X