IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от бай Митьо Разгледай мнение

Именно, а Хосе Марти е борец срещу испанският колониализъм....все едно да кажем, че Христо Ботев е културна издънка на Османската империя.
    Мммм, не е баш същото обаче има нюанси. Ние не сме мешани с турците, докато специално Хосе Марти си е от потомствено испанско семейство. Да поомешали са се и други раси, но по същество си е копи пейст на същата религия и същата култура.

Османската империя не е хомогенна нито като култура, нито като религия, така че този паралел не е най-уместен.

Коментар

• Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение

Нито един . Фрида Кало е мексиканка, Хосе Марти е кубинец, а Маркес, колумбиец.
      Именно, а Хосе Марти е борец срещу испанският колониализъм....все едно да кажем, че Христо Ботев е културна издънка на Османската империя.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Така е.И да разбере жената,че й кръшкам със сигурност няма да изхвърча като тапа шампанско .
        Късметлия си ти.
        Наздраве!
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

Така е.И да разбере жената,че й кръшкам със сигурност няма да изхвърча като тапа шампанско .
          Ти гледай да не разбира все пак

Коментар

• Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение

Няма да са пуашиш от нищо. При тебе опасност от развод нема

Коментар

Хахаха-нали ме плашиш със солена реалност при развод. Кажи от какво да се плаша.
              Няма да са пуашиш от нищо. При тебе опасност от развод нема

Коментар

Аз не съм майка ти, нито жена ти. Налага се да я откриеш сам.
                Хахаха-нали ме плашиш със солена реалност при развод. Кажи от какво да се плаша.

Коментар

И каква е солената реалност?Конкретно ако може. Освен че съм назад с 400 лв месечно за издръжка. Сега естествено давам в пъти повече.
                  Аз не съм майка ти, нито жена ти. Налага се да я откриеш сам.

Коментар

Хм. Те всички това си мислят, а пък реалността им излиза малко по-соленичка. Ма ти си котенце.
                    И каква е солената реалност?Конкретно ако може. Освен че съм назад с 400 лв месечно за издръжка. Сега естествено давам в пъти повече.
                    И ти откъде ме знаеш котенце ли съм или не?Да не ми светиш?Тъкмо в момента утешавам една наборка,чийто съпруг е в Англия. А и други желаещи има на хоризонта. Все на възраст между 40 и 50 години.Сами си искат. При положение, че нямам намерение да градя семейство с тях изобщо не ме притеснява възрастта им,щото са добре поддържани.
                    Взе да си противоречиш-преди твърдеше, че в чужбина щели са да ми бият шута, щото изневяравам,сега че съм бил котенце. А вземи поддържай едната теза само.
                    Last edited by Vergil1975; 19.01.2023, 19:13.

Коментар

И какво като изхвърча?Ще ми изпишат веждите-няма грижи за деца, нито съм ангажиран с една жена.
                      Ти плашиш кучето със салам.
                      А и ако толкова съм на зор-рускини,украинки,виетнамки и тем подобни дават мило и драго да се обвържат с мъж като мен.
                      Хм. Те всички това си мислят, а пък реалността им излиза малко по-соленичка. Ма ти си котенце, така че разговорът е по-скоро теоретичен.

Коментар

• Първоначално изпратено от harpiata Разгледай мнение
                        Развод
                        Празнувай.

https://www.youtube.com/watch?v=eKm4...лепаков

Коментар

Ти не знаеш какъв късмет имаш, че в България, някоя разумна жена още те търпи. Моят съвет е да не си насилваш късмета.

В други култури ще изхвърчиш като коркова тапа от бутилка шампанско.
                          И какво като изхвърча?Ще ми изпишат веждите-няма грижи за деца, нито съм ангажиран с една жена.
                          Ти плашиш кучето със салам.
                          А и ако толкова съм на зор-рускини,украинки,виетнамки и тем подобни дават мило и драго да се обвържат с мъж като мен.
                          Last edited by Vergil1975; 19.01.2023, 18:46.

Коментар

Това е най-малко вероятната причина за развод,ама щом си казала.
                            Ти не знаеш какъв късмет имаш, че в България, някоя разумна жена още те търпи. Моят съвет е да не си насилваш късмета.

В други култури ще изхвърчиш като коркова тапа от бутилка шампанско.

Коментар

• Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение

Е, да не изпадаме в подробности сега , Евго има предвид, че те са културни издънки на родината майка

Ако ептен задълбаем Кало е еврейка
                              Last edited by Arana; 19.01.2023, 19:12.

Коментар

• Първоначално изпратено от бай Митьо Разгледай мнение

Че от тези тримата, кой е испанец бе Евго....че не се сещам.

Коментар

Working...
                                X