Първоначално изпратено от pa4anga
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Що пък при турчин?
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Да не би да е забегнала при турчин?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от harpiata Разгледай мнение
Хм, сега се оказва, че нещо е недоволна. Уж по взаимно съгласие.... Да видим.
Коментар
-
Радвам се, че се е разрешило всичко.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнениеКакво толкова стана? Ние дето не сещаме да не знаем ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от harpiata Разгледай мнениеБлагодаря, даже двойно...сещаш се
За банкет е
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
За зодиите не коментирам, защото не се интересувам от тях и не съм запозната дори с основните параметри на моята зодия.
Мъжете също ходят на врачки и баячки. В блокът на родителите ми има такава дама - при нея ходят както мъже, така и жени. Дамите действително са повече.
Далеч съм от мисълта, че даден ритуал може да те излекува. Аз например, със сигурност знам, че лунните лъчи не оказват никакво влияние върху лечебните свойства на жълтия кантарион, но винаги се старая на Еньовден да откъсна стръкове от него преди луната да е залязла. Такава са го правили предците ми стотици години, на мен също не ми пречи да спазвам тези техни практики. Това е част от родовата ми памет.
Висшето му биологично образование не влиза в колизия с този типично езически обичай.
Вярно е, че жените са по-чувствителни и това си има физиологично обяснение - ние произвеждаме повече от хормона кортизол, който е отговорен за интуицията, но и за чувството на страх и притеснение. В миналото тези страхове е трябвало да бъдат преодолявани по някакъв начин и затова предполагам, са се появили вярванията ни в предсказания, магии и лечения. Хората са търсели обяснения на необясними неща.
Сега ние имам готови отговори, поради огромното количество информация, с която разполагаме. Но ..., наслагваното не с векове, а дори с хилядолетия няма как да се изгуби. И по-добре. То ни отличава от другите.
Наздраве!
Отговора е за Миро , че се обърках, но и тук става.
Наздраве.
Ритуалите могат да имат мощно въздествие върху психиката и от там върху баланса на целият организъм. Ритуалите в група още по голямо . Ако гледаш една реч на Хитлер тя е същински ритуал.
Регилиозни ритуали са наследник древни такива езически и също мога да въздействат силно. Определено хора могат силно да въздействат на други. Такива са били в миналото жреците шамани или някои надарени жени.
В съвременият свят НЛП терапията и хипнозата използват подобни ,,техники,,
Вероятно нещата са доста по - дълбоки и преставляват сложна плетеница от енергии на различни нива.Last edited by Майстора233; 19.01.2023, 12:28.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от harpiata Разгледай мнениеБлагодаря, даже двойно...сещаш се
За банкет е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнениеЗнам, че не е за празнуване, но … честито ако е което мисля, че е.
За банкет е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от harpiata Разгледай мнениеМиналата сряда положих най-важния подпис в живота си. Досега. Не съм се похвалил ?!? Сори, не съм котенце.
Горчиво,
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от harpiata Разгледай мнениеМиналата сряда положих най-важния подпис в живота си. Досега. Не съм се похвалил ?!? Сори, не съм котенце.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнениеБраво ! Приятна изненада !
Коментар
-
Невил Годарт. С Него се занимават много хора Кастанеда, Кроули, и още един, забравих го. Сега съм в по-долен културен пласт, но следващият е той. Много интересна фигура.
- 1 like
Коментар
Коментар