Първоначално изпратено от Vergil1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
а ако поканиш евго на гастрол в твоя град
може да загради някоя мома и да я прави софиянка
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Нали никога не сте го хващали, че е изневерил?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Естествено не е имал десетки любовници, ама не е пропускал да се възползва ако е имал възможност.
Това ти го казвам заради това,че упрекваш дядо си,че е имал любовница.
а заради това, че така дядо му е отървал ведомствения апартамент
- 3 Харесвания
Коментар
-
Далечко ми е София. Дори и да забия някоя мадама нямам терен, а и ще е само еднократно.Пътуването също е ангажиращо.А и все пак съм женен,та не е като да съм неангажиран.Ако ще правя нещо подобно ще е в нашият град.Но засега не се налага, щото утешавам една жена, чийто мъж е в Англия. Много ще станат и не е лесно да останеш незабелязан,особено в по-малък град.
може да загради някоя мома и да я прави софиянка
- 1 like
Коментар
-
Те мъжете преувеличават и обичат да се хвалят.
Със сигурност е мушнал някоя, но ти не си го усетил и не сте го подозирали навремето.
Това ти го казвам заради това,че упрекваш дядо си,че е имал любовница.
Коментар
-
Това също е вариант за свалки. Разхождат си кучетата и покрай тях става лаф мохабет.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеСценарий /като за Петък, 13-ти/:
1. Евго се сдобива с куче марка 'чихуахуа' /или подобно/, базова версия, без подобрения;
2. Извежда го на рас'одка;
3. Мацка си извежда ротвайлера, Евго пристъпва плахо, ротвайлера излапва чухуахуата;
4. За да избегнат сложен и скъпоструващ процес сключват извънсъдебно споразумение;
5. Мацка се омъжва за Евго и заживяват щасчливо /щото остава да рас'ождат само 1 пес/.
Коментар
-
Това са глупости. Наскоро баща ми се изповяда,че редовно е имал любовници по време на брака си.А пък е на 80 години в перфектно здраве и кара кола по-добре от повечето 30 годишни шофьори.
А пък връзката им с майка е перфектна.
Със сигурност е мушнал някоя, но ти не си го усетил и не сте го подозирали навремето.Last edited by Evgo; 13.01.2023, 15:37.
Коментар
-
Сценарий /като за Петък, 13-ти/:
1. Евго се сдобива с куче марка 'чихуахуа' /или подобно/, базова версия, без подобрения;
2. Извежда го на рас'одка;
3. Мацка си извежда ротвайлера, Евго пристъпва плахо, ротвайлера излапва чухуахуата;
4. За да избегнат сложен и скъпоструващ процес сключват извънсъдебно споразумение;
5. Мацка се омъжва за Евго и заживяват щасчливо /щото остава да рас'ождат само 1 пес/.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo
Офффф,
навремето дядо ми забил луда стара мома в МВР болница и после я мушнал в к. Хисаря (вероятно).
Нямали морал, на старата мома й дали апартамент с предимство (била служителка в паспортен отдел на ул. Гурко), дано прилъже някой мъж. Но после и двамата си платиха за дяволиите, защото Господ гледа.
А пък връзката им с майка е перфектна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
кога ще ходите с евго по заведенията в софияLast edited by Vergil1975; 13.01.2023, 15:25.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Имат пари естествено. Но единият ми каза,че след като се разведе буквално си е оте...л.Някакъв негов приятел ходил на танци и той само го придружил няколко пъти.И там забил няколко мадами.
Така че те съветвам да ходиш там,където се събират жени .Аз навремето ходих на йога.А там си е ебалник отвсякъде. Пълно е с жени. Може да отидеш и на санаториум по НОИ.Повечето жени ходят там да за секс.Аз четири пъти ходих и винаги забивах някоя жена и то без да ми е било цел.
- 1 like
Коментар
-
Може пък тези приятели (отпуснатите) да имат пари или просто да са добри като хора. Или да са хитри и да знаят как да увъртят жените.
То с една гола хубост не се живее.
Така че те съветвам да ходиш там,където се събират жени .Аз навремето ходих на йога.А там си е ебалник отвсякъде. Пълно е с жени. Може да отидеш и на санаториум по НОИ.Повечето жени ходят там да за секс.Аз четири пъти ходих и винаги забивах някоя жена и то без да ми е било цел.
- 2 Харесвания
Коментар
-
И двамата живеят в София. А в по-малките градове е пълна скръб откъм млади жени.Жените ги впечатляват големите градове много повече от мъжете и повечето като станат студентки гледат да останат в София, Пловдив или Варна. Ако пък някоя се върне, то обикновено си има сериозен приятел от дълги години.
То и аз неслучайно се ожених чак на 38 години, просто,защото изборът на жени за сериозна връзка беше много ограничен.Та се занимавах с разведени и омъжени. Ама такива стават само за секс, не и за брак.Смених ги доста такива, ама целта ми не е била бройки и ако имаше подходяща щях и по-рано да се оженя.
То с една гола хубост не се живее.
Коментар
Коментар