IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение

Романтика. Връзките ги убива рутината, даже не безпаричието, а именно рутината и липсата на динамика.

Това за парите и секса е самото основата на една връзка. Без малко фантазия рано или късно всичко омръзва.
    По-скоро тръпката да се направи нещо забранено. Затова и жените харесват лошите момчета, които нарушават правилата.Както пее Ивана"Бясно карай на червено, направи за мен нещо откачено ".

Коментар

• Така и не стана ясно - какво е това "хармонизиране"... И мъжете искат да "хармонизират" жената до себе си, но и жената иска да "хармонизира" мъжа...

Някакъв жаргонен израз за сексуална позиция - трябва да е, която е нашумяла напоследък...

........

Хармоничните компоненти (хармоници) при трептенията в двигателите с вътрешно горене - трябва да се "гасят", за да е възможно двигателят да работи по-дълго...

Хармоничните честоти в електрическата мрежа - често създават проблеми със захранването...

За хармония в музиката ли говорим, или за вътрешната хармония - като емоционален баланс...
      ​​​​
      ​​​​​Какъв е смисълът на "хармонизирането на жената" - не става ясно от думите на колегите тук, независимо от пола им...

.......

Другото, което прави впечатление - при един от дебатите, имаше извод, че "Евго няма какво да си приказва с някаква жена, която се коментираше като потенциална връзка"...

В тоя дух, установявам, че Миро и Арана - имат невъобразимо много теми за разговор (това е много показателно за една стабилна връзка - в дух на разсъжденията относно Евго)...

Предложението ми е Миро и Арана да се срещнат и да се поразговорят в реалната обстановка на уютно заведение... Почти съм сигурен, че те ще бъдат една идеална двойка, в ежедневието на която никога няма да присъства скуката и еднообразието.

Сериозен съм, разбира се!

​​​

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Кажи какво искате жените?Според един приятел жените искат две неща-пари и секс(не се изрази точно така,а използва друга дума, започваща с х,но общо взето са сходни нещата).
        Романтика. Връзките ги убива рутината, даже не безпаричието, а именно рутината и липсата на динамика.

Това за парите и секса е самото основата на една връзка. Без малко фантазия рано или късно всичко омръзва.
        Last edited by Arana; 14.09.2022, 19:21.

Коментар

Мир да има. Няма да те закачам за “лични теми”. Поздрав от мен

https://youtu.be/Pm2xqIbLSVQ
          Кажи какво искате жените?Според един приятел жените искат две неща-пари и секс(не се изрази точно така,а използва друга дума, започваща с х,но общо взето са сходни нещата).

Коментар

Това, че съм споменал неща от личният си живот ,не означава, че държа да се коментират.Ама

жените в темата все натам се насочвате. Ако напиша 10 коментара по темата и един за личният си живот цитирате само него.
            Отсега ви казвам, че повече няма да отговарям на подобни коментари.
            И е хубаво, че в темата пишат и мъже ,щото жените са двулични и едно твърдят, друго правят .
            Мир да има. Няма да те закачам за “лични теми”. Поздрав от мен

https://youtu.be/Pm2xqIbLSVQ

Коментар

Ми не излагай факти от личния си живот и хората няма да ги коментират, а иначе то пак е по темата. Но да пишеш лични факти и после да се сърдиш на нечие мнение е малко инфантилно.

Тя темата е какво искат жените. Досега разбрахме какво искат Евго и Миро.
              Това, че съм споменал неща от личният си живот ,не означава, че държа да се коментират.Ама жените в темата все натам се насочвате. Ако напиша 10 коментара по темата и един за личният си живот цитирате само него.
              Отсега ви казвам, че повече няма да отговарям на подобни коментари.
              И е хубаво, че в темата пишат и мъже ,щото жените са двулични и едно твърдят, друго правят .

Коментар

Въпросът е,че постоянно въртиш нещата около личният ми живот,вместо да коментираш по темата.
                Ми не излагай факти от личния си живот и хората няма да ги коментират, а иначе то пак е по темата. Но да пишеш лични факти и после да се сърдиш на нечие мнение е малко инфантилно.

Тя темата е какво искат жените. Досега разбрахме какво искат Евго и Миро.

Коментар

Странни са ти изводите за другите хора.

Ти каза, че те били привлекли изначално други нейни качества и е логично да си го помисля това за брака по сметка

Да не говорим, че с началното си появяване си мечтаеше за харем рускини, … та не знам кой точно е незадоволен

Както казах Евго вече има сериозен конкурент за звезда в темата.

Аз съм само развличащ се спортен коментатор
                  Въпросът е,че постоянно въртиш нещата около личният ми живот,вместо да коментираш по темата.

Коментар

Хахаха-каква сметка?Жената няма нито имоти, нито пари.
                    Незадоволените жени сте страшна работа-от импотентен сега станах сметкаджия.
                    Странни са ти изводите за другите хора.

Ти каза, че те били привлекли изначално други нейни качества и е логично да си го помисля това за брака по сметка

Да не говорим, че с началното си появяване си мечтаеше за харем рускини, … та не знам кой точно е незадоволен

Както казах Евго вече има сериозен конкурент за звезда в темата.

Аз съм само развличащ се спортен коментатор
                    Last edited by Arana; 14.09.2022, 18:33.

Коментар

Странното е, поне за мен, изначално да се ожениш за жена, която не те привлича сексуално.

Как да се изчерпи нещо дето не го е имало?

Брак по сметка?
                      Хахаха-каква сметка?Жената няма нито имоти, нито пари.
                      Незадоволените жени сте страшна работа-от импотентен сега станах сметкаджия.

Коментар

Странното е, поне за мен, изначално да се ожениш за жена, която не те привлича сексуално.

Брак по сметка?
                        туй новото селена лий?
                        Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Странен или не,в един момент се изчерпва.Не знам какво толкова чудно има при положение ,че половината бракове завършват с развод. Нито съм първият, нито последният,който ще предприеме тази стъпка.

Как да се изчерпи нещо дето не го е имало?

Брак по сметка?
                          Last edited by Arana; 14.09.2022, 18:01.

Коментар

Явно си загоряла за араби.Лошо няма.
                            Глупости , не ги харесвам, но отбелязвам каквото виждам и чернокожи не харесвам, но с просто око се вижда какво могат и какво не могат.

Интересното е, че при някои нации жените са скапани, а мъжете не и обратното.

Коментар

Странен брак си сключил тогава

То ако го няма привличането още в началото …
                              Странен или не,в един момент се изчерпва.Не знам какво толкова чудно има при положение ,че половината бракове завършват с развод. Нито съм първият, нито последният,който ще предприеме тази стъпка.

Коментар

Не знам какви араби си гледал обаче. Жените горките са дебели заради хилядите ограничения, но мъжете са стройни сексуални убийци те са по-скоро сухи.
                                Явно си загоряла за араби.Лошо няма.

Коментар

Working...
                                X