Първоначално изпратено от Arana
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Така и не стана ясно - какво е това "хармонизиране"... И мъжете искат да "хармонизират" жената до себе си, но и жената иска да "хармонизира" мъжа...
Някакъв жаргонен израз за сексуална позиция - трябва да е, която е нашумяла напоследък...
........
Хармоничните компоненти (хармоници) при трептенията в двигателите с вътрешно горене - трябва да се "гасят", за да е възможно двигателят да работи по-дълго...
Хармоничните честоти в електрическата мрежа - често създават проблеми със захранването...
За хармония в музиката ли говорим, или за вътрешната хармония - като емоционален баланс...
Какъв е смисълът на "хармонизирането на жената" - не става ясно от думите на колегите тук, независимо от пола им...
.......
Другото, което прави впечатление - при един от дебатите, имаше извод, че "Евго няма какво да си приказва с някаква жена, която се коментираше като потенциална връзка"...
В тоя дух, установявам, че Миро и Арана - имат невъобразимо много теми за разговор (това е много показателно за една стабилна връзка - в дух на разсъжденията относно Евго)...
Предложението ми е Миро и Арана да се срещнат и да се поразговорят в реалната обстановка на уютно заведение... Почти съм сигурен, че те ще бъдат една идеална двойка, в ежедневието на която никога няма да присъства скуката и еднообразието.
Сериозен съм, разбира се!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Кажи какво искате жените?Според един приятел жените искат две неща-пари и секс(не се изрази точно така,а използва друга дума, започваща с х,но общо взето са сходни нещата).
Това за парите и секса е самото основата на една връзка. Без малко фантазия рано или късно всичко омръзва.Last edited by Arana; 14.09.2022, 19:21.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
- 1 like
Коментар
-
Това, че съм споменал неща от личният си живот ,не означава, че държа да се коментират.Ама
жените в темата все натам се насочвате. Ако напиша 10 коментара по темата и един за личният си живот цитирате само него.
Отсега ви казвам, че повече няма да отговарям на подобни коментари.
И е хубаво, че в темата пишат и мъже ,щото жените са двулични и едно твърдят, друго правят .
https://youtu.be/Pm2xqIbLSVQ
- 1 like
Коментар
-
Ми не излагай факти от личния си живот и хората няма да ги коментират, а иначе то пак е по темата. Но да пишеш лични факти и после да се сърдиш на нечие мнение е малко инфантилно.
Тя темата е какво искат жените. Досега разбрахме какво искат Евго и Миро.
Отсега ви казвам, че повече няма да отговарям на подобни коментари.
И е хубаво, че в темата пишат и мъже ,щото жените са двулични и едно твърдят, друго правят .
- 1 like
Коментар
-
Въпросът е,че постоянно въртиш нещата около личният ми живот,вместо да коментираш по темата.
Тя темата е какво искат жените. Досега разбрахме какво искат Евго и Миро.
- 1 like
Коментар
-
Странни са ти изводите за другите хора.
Ти каза, че те били привлекли изначално други нейни качества и е логично да си го помисля това за брака по сметка
Да не говорим, че с началното си появяване си мечтаеше за харем рускини, … та не знам кой точно е незадоволен
Както казах Евго вече има сериозен конкурент за звезда в темата.
Аз съм само развличащ се спортен коментатор
Коментар
-
Хахаха-каква сметка?Жената няма нито имоти, нито пари.
Незадоволените жени сте страшна работа-от импотентен сега станах сметкаджия.
Ти каза, че те били привлекли изначално други нейни качества и е логично да си го помисля това за брака по сметка
Да не говорим, че с началното си появяване си мечтаеше за харем рускини, … та не знам кой точно е незадоволен
Както казах Евго вече има сериозен конкурент за звезда в темата.
Аз съм само развличащ се спортен коментаторLast edited by Arana; 14.09.2022, 18:33.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Странното е, поне за мен, изначално да се ожениш за жена, която не те привлича сексуално.
Как да се изчерпи нещо дето не го е имало?
Брак по сметка?
Незадоволените жени сте страшна работа-от импотентен сега станах сметкаджия.
Коментар
-
Странното е, поне за мен, изначално да се ожениш за жена, която не те привлича сексуално.
Брак по сметка?Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Странен или не,в един момент се изчерпва.Не знам какво толкова чудно има при положение ,че половината бракове завършват с развод. Нито съм първият, нито последният,който ще предприеме тази стъпка.
Как да се изчерпи нещо дето не го е имало?
Брак по сметка?Last edited by Arana; 14.09.2022, 18:01.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Явно си загоряла за араби.Лошо няма., не ги харесвам, но отбелязвам каквото виждам и чернокожи не харесвам, но с просто око се вижда какво могат и какво не могат.
Интересното е, че при някои нации жените са скапани, а мъжете не и обратното.
Коментар
-
Странен брак си сключил тогава
То ако го няма привличането още в началото …
Коментар
-
Не знам какви араби си гледал обаче. Жените горките са дебели заради хилядите ограничения, но мъжете са стройни сексуални убийците са по-скоро сухи.
- 1 like
Коментар
Коментар