Първоначално изпратено от Kaizen9
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Kaizen9 Разгледай мнение
Евго, остави форума, върви навън да търсиш мома. Сега седнах в една механа в студентски, 80% са жени и са сами.
Наздраве!Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Ремонтите всеки ден много скапват тялото, иначе има търсене. Има и клипчета в Интернет кое как се прави.
По другия въпрос, брат ми е юрист и от него знам.......
Наздраве!
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Евго, много по-впечатляващ би бил друг твой пример от твоите компетенции.
Зная, че много добре владееш уменията за работа с голямата баданарка. Сам варосваш стаята на вилата си. Лошо няма, разбира се.
С такъв опит може да се наредиш сред най-добрите строители, в твоя "стил" за неглижиране на практиката - защо пък не, всеки строител да не може да работи дори като архитект?
По другия въпрос, брат ми е юрист и от него знам.......Last edited by Evgo; 08.03.2023, 20:00.
Коментар
� -
...........
Аз също имам опит с дело за делба и покупка при ЧСИ, наследяване, представителство и др. правни области.
Дори преди 20г оправях наследяването с къщата от дядо ми. И нотариусът ми вика "Да не сте колега",
Евго, много по-впечатляващ би бил друг твой пример от твоите компетенции.
Зная, че много добре владееш уменията за работа с голямата баданарка. Сам варосваш стаята на вилата си. Лошо няма, разбира се.
С такъв опит може да се наредиш сред най-добрите строители, в твоя "стил" за неглижиране на практиката - защо пък не, всеки строител да не може да работи дори като архитект?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
недей да скромничиш
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Давам му съвсем добронамерени съвети.Аз не съм човек, който ще се подиграва на някого или ще гледа да го унижи, а гледам да помагам на хората, когато мога.
Това между другото се отнася и до всяка свободна професия.Социалните мрежи са огромен феномен и уникален начин за самореклама.Рекламата е най-важното нещо за успех ако си на свободният пазар.. За мен е без значение кой каква професия упражнява.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
� -
Не мога да не ти вярвам. В първия ден интуитивно си намерил и вратата на тоалетната на долен етаж. Ако ми потрябва икономист - ти си третият в класацията, на когото бих заложил, след двете ми деца.
Дали някой ги е въвеждал? Преподавателите ти във ВУЗ-а също могат да те наемат по време на следването и след това...
Все пак коментарът ти за юристите е прекалено нереалистичен. Разбира се, че не бих заложил на адвокат, който няма адвокатска практика, дори да е завършил с отличие.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Не било самодивско злато. Реално го е имало. А самодивското злато, макар и покрито с отровна отвара при първите лъчи на слънцето се е изпарявало или превръщало в камъни.
По-скоро е било прокълнато злато. Има ритуал за омилостивяване на пазителите му, но тези знания вече са се загубили във времето.
Наздраве!препоръка е
- 1 like
Коментар
� -
А конкретно дали някой ме е въвеждал?
- Абсолютно никой. Хората си пазят хляба и не помагат, дори колеги от следването навремето не казваха къде може да се намери първа (добра) работа, когато имат информация и тях са ги взели в стабилна фирма.
Не мога да не ти вярвам. В първия ден интуитивно си намерил и вратата на тоалетната на долен етаж. Ако ми потрябва икономист - ти си третият в класацията, на когото бих заложил, след двете ми деца.
Дали някой ги е въвеждал? Преподавателите ти във ВУЗ-а също могат да те наемат по време на следването и след това...
Все пак коментарът ти за юристите е прекалено нереалистичен. Разбира се, че не бих заложил на адвокат, който няма адвокатска практика, дори да е завършил с отличие.
Коментар
� -
Съгласен съм с приятеля ми Миродес.
Познавам няколко телевизионни адвокати и няколко с много реклама във ф.б. -изкарват хората пари, но нямат достъп до големите потоци и богатите клиенти на някой кантори.
В правото, ако си учил както трябва, ще можеш да решаваш казусите и без да те е въвел някой по-стар. Дори има съдебни решения, които са полезни и от тях може да се учи човек.
Аз също имам опит с дело за делба и покупка при ЧСИ, наследяване, представителство и др. правни области.
Дори преди 20г оправях наследяването с къщата от дядо ми. И нотариусът ми вика "Да не сте колега",
някой - единствено число обаче
някоИ - множествено число
Иначе все едно пишеш на диалект, а бяхме “софиянци” все пак.
Коментар
� -
Евго, в никоя гилдия младите (отличници) не могат да се реализират без помощта на утвърдените, с достатъчно добра практика - специалисти. Професионалната гилдия на адвокатите не прави изключение.
Ако смяташ, че млад специалист (теоретик) може да се реализира УСПЕШНО, без никаква практика - голяма е вероятността сериозно да сгрешиш.
Ако казваш, че в твоята област си потънал в практически казуси веднага след ВУЗ-а, без ничия помощ - отникъде - трудно е за вярване. Поне в началото трябва да те въведе добронамерен колега (казваш, че работиш на две места, а това не става интуитивно, какъвто и отличник да си бил)
Все пак, уверен съм в твоята уникалност.
- Абсолютно никой. Хората си пазят хляба и не помагат, дори колеги от следването навремето не казваха къде може да се намери първа (добра) работа, когато имат информация и тях са ги взели в стабилна фирма.Last edited by Evgo; 08.03.2023, 17:20.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Защо ми се струва, че много юристи се събрахте в темата!? Потискам се, някак си.
Наздраве!
Това между другото се отнася и до всяка свободна професия.Социалните мрежи са огромен феномен и уникален начин за самореклама.Рекламата е най-важното нещо за успех ако си на свободният пазар.Last edited by mirodes; 08.03.2023, 17:06.
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Евго, в никоя гилдия младите (отличници) не могат да се реализират без помощта на утвърдените, с достатъчно добра практика - специалисти. Професионалната гилдия на адвокатите не прави изключение.
Ако смяташ, че млад специалист (теоретик) може да се реализира УСПЕШНО, без никаква практика - голяма е вероятността сериозно да сгрешиш.
Ако казваш, че в твоята област си потънал в практически казуси веднага след ВУЗ-а, без ничия помощ - отникъде - трудно е за вярване. Поне в началото трябва да те въведе добронамерен колега (казваш, че работиш на две места, а това не става интуитивно, какъвто и отличник да си бил)
Все пак, уверен съм в твоята уникалност.
Познавам няколко телевизионни адвокати и няколко с много реклама във ф.б. -изкарват хората пари, но нямат достъп до големите потоци и богатите клиенти на някои кантори.
В правото, ако си учил както трябва, ще можеш да решаваш казусите и без да те е въвел някой по-стар. Дори има съдебни решения, които са полезни и от тях може да се учи човек.
Дори преди 20г оправях наследяването с къщата от дядо ми. И нотариусът ми вика "Да не сте колега",Last edited by Evgo; 08.03.2023, 19:47.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
При адвокатите или си голям играч,или едва свързваш двата края.Рядкост са адвокатите със стабилни добри ежемесечни доходи. А дали ще е успешен един адвокат или не зависи от това дали е известен. Затова мога да ти съвет да започнеш самостоятелна кариера и да започнеш да се промотираш. В наши дни със социалните мрежи това е лесно.Направи си няколко клипа на различни теми, в които поставяш различни правни проблеми и кажи,че си точният човек към когото да се обърнат. И ги сподели в социалните мрежи и ги качи в Ютуб като можеш да си направиш канал в Ютуб, в който да разискваш различни казуси.Най-важното в тая професия е да си известен.Познавам пълни некадърници, които са направили име и са пълни с клиенти и адвокати с много знания ,които просто не могат да си пласират уменията сред хората и едва свързват двата края..
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
�
Коментар