IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kaizen9 Разгледай мнение

Този Андрю Тейт ли имаш предвид?

Мисля, че обвинението на румънската прокуратура е за изнасилване и трафик на жени.

Съни, много грешен анализ, не знам как се стигнало да си направиш такъв извод за мен, но в частта ти, отнасяща се до мен, няма нищо вярно.

Явно не си усетила шегата в поста ми. Уверявам те, никога не съм обмислял да купувам съдомиялна, а ти чак си написала категоричното "взе решение"

BadBear - "А мъжа отсреща се чуди и се вайка, та чак до изкуствен интелект стига, барем заеме няква позиция." - можеш ли да посочиш, от кой мой пост си стигнал до извода, че съм се чудел и вайкал? Изкуственият интлект беше в отговор на julius, че в темата сте се събрали форумния chatGPT и така и така се дискутираше темата за чиниите, реших да постна гледната точка на така нашумелия последния месец AI. Наистина ли мислиш, че съм търсил съвет от изкуствен интелект как да си живея живота?!

"барем заеме няква позиция" - аз позицията си я имам и съм заявил, че когато приятелката ми няма време, се случва понякога да ѝ помогна с домакинската работа като измия чиниите. Нито съм се чудил, нито вайкал, нито съм искал съвет. Това, че всички са юрнаха да дават съвети, е друга тема.
    Точно него. Има му клипове в Ютуб,гледай ги и после ще коментираме ако искаш.
    Повдигнати са му обвинения за трафик на жени,но всеки е невинен до влизането в сила на присъда,с която го признават за виновен. А и виновен да е,това не означава, че нещата, които казва не са верни.Рядко се случва, но с неговите изказвания съм съгласен на 100 процента.Не само по отношение на жените, ами и за живота като цяло и различни житейски ситуации.
    Last edited by mirodes; 05.03.2023, 19:06.

Коментар

Мисля, че обвинението на румънската прокуратура е за изнасилване и трафик на жени.

Съни, много грешен анализ, не знам как се стигнало да си направиш такъв извод за мен, но в частта ти, отнасяща се до мен, няма нищо вярно.

Явно не си усетила шегата в поста ми. Уверявам те, никога не съм обмислял да купувам съдомиялна, а ти чак си написала категоричното "взе решение"

BadBear - "А мъжа отсреща се чуди и се вайка, та чак до изкуствен интелект стига, барем заеме няква позиция." - можеш ли да посочиш, от кой мой пост си стигнал до извода, че съм се чудел и вайкал? Изкуственият интлект беше в отговор на julius, че в темата сте се събрали форумния chatGPT и така и така се дискутираше темата за чиниите, реших да постна гледната точка на така нашумелия последния месец AI. Наистина ли мислиш, че съм търсил съвет от изкуствен интелект как да си живея живота?!

"барем заеме няква позиция" - аз позицията си я имам и съм заявил, че когато приятелката ми няма време, се случва понякога да ѝ помогна с домакинската работа като измия чиниите. Нито съм се чудил, нито вайкал, нито съм искал съвет. Това, че всички са юрнаха да дават съвети, е друга тема.
      Баш този. Велик “инфлуенсър”. Едно румънско момиче едвам се е отървало в Англия.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Извъртам на куков ден. Не ми се занимава да ти цитирам коментарите,но аз НИКОГА НЕ ЛЪЖА.Не ми е в стила.
        Естествено някои от коментарите ти не са директно адресирани към мен,но е пределно ясно кого визираш.Това си е типичен женски подход в стил"Думам ти дъще,сещай се снахо"и под измислицата,че си била коментирала тип поведение си плюеш по мен.Но посланието е ясно, прието е точно както си го замислила.
        Къш. За днеска ти стига. Утре едва ли ще съм в настроение. Имаш си нови приятелчета - поиграй си с тях

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

Аз съм в басейна бе Арана , но ти не ме видиш ! Верно ,че е некакъв тъп форум но знае ли човек , понякога ситуациите те удрят с чук а пък егото казва аз съм номер 1 , аз съм номер 1 по задание на програмиста ....
          Много дискретно плуваш. Някоя водна зодия ще да си ти

Коментар

• Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение

Айщайн, хехе здрасти и на теб. В моят род има монети от XIти век. Нататък се сещай сам.

На бас, че не зацепваш, че Миро извърта версията, както на него му изнася, а ти няма да си направиш труда да върнеш лентата на диалога от момента на появата на лирическия герой. Останалите просто се забавляваме, щото следим нещата от самият им генезис, когато нечия жена бе заплашила с развод лирическия герой, а той започна да обяснява как си пише с две рускини и има аспирации да си прави харем с украинки

Прочее следвай го наш Миро и далече ще стигнеш. Чак до десети век .

Ганчето се забавлява и пише в две три теми тук, а останалите ги чете с интерес щото “ганчето” има активи и в бг.

Толкоз от мен за тебе

ПП: относно дипломите ме гложди едно съмнение. Ти някаква диплома имаш ли? Отнякъде, било изток или запад?
            Извъртам на куков ден. Не ми се занимава да ти цитирам коментарите,но аз НИКОГА НЕ ЛЪЖА.Не ми е в стила.
            Естествено някои от коментарите ти не са директно адресирани към мен,но е пределно ясно кого визираш.Това си е типичен женски подход в стил"Думам ти дъще,сещай се снахо"и под измислицата,че си била коментирала тип поведение си плюеш по мен.Но посланието е ясно, прието е точно както си го замислила.

Коментар

Последният ти извод е оксиморон , извинявай !

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Хахаха.Точно днес гледах едно предаване в Ютуб с Андрю Тейт.И една жена го попита защо мъжете не искат да излизат с качествена жена като нея.И той не отрече,че е качествена,но каза,че мъжете постоянно водят битки на работата,в бизнеса са и така нататък и последното нещо, което искат е да водят и битки вкъщи.
                Андрю Тейт ми е един вид гуру,въпреки че е по-млад от мен. Но нямам проблем да се уча и от по-младите.

Първоначално изпратено от sunny Разгледай мнение

Видяхме наскоро един Момчо, който беше разколебан дали е нормално понякога да мие чиниите вкъщи...
                Отиде да пита Изкуствения интелект. Получи утвърдителен и убедителен отговор, но това не му беше достатъчно...
                За да не изостава от масата, взе решение да купи съдомиялна машина - за улеснение.
                А дали на човек, който живее с гаджето си под наем, му трябва съдомиялна машина? Колко ли чинийки на ден имат за миене, като сигурно се хранят веднъж дневно вкъщи, и то не всеки ден? И дали е удачно да си купиш съдомиялна машина, ако ще я ползваш веднъж седмично/месечно???

(извинявай Пич, не искам да те обидя... но вярвам, че най-ценното в един форум са алтернативните мнения и в крайна сметка ще извлечеш нещо ценно за себе си )

Коментар

Намокри се в басейна. Втори път те подсещам да излезеш от ролята на американски наблюдател и да поплуваш с нас.
                  Аз съм в басейна бе Арана , но ти не ме видиш ! Верно ,че е некакъв тъп форум но знае ли човек , понякога ситуациите те удрят с чук а пък егото казва аз съм номер 1 , аз съм номер 1 по задание на програмиста ....

Коментар

Границата не предполага истински диалог ! Който не умее да губи не умее и да живее .
                    Намокри се в басейна. Втори път те подсещам да излезеш от ролята на американски наблюдател и да поплуваш с нас.

Коментар

Ахххх, подправката и Аракис. Каква атмосфера. Почти успявам да представя мирисът на кафе с меланж
                      Границата не предполага истински диалог ! Който не умее да губи не умее и да живее .

Коментар

Форумния герои е заспала егоцентричност писана за машина -правила , норми , функции , машнина която сънува нещо което не разбира ,защото е отвъд зададените параметри .
                        ПП Препратката към "следващият" е подправка , за теб и не само !
                        Ахххх, подправката и Аракис. Каква атмосфера. Почти успявам да представя мирисът на кафе с меланж

Коментар

Това го рекни на форумния лирически герой дето иска жената да му прави теманета и да го “уважава”. Аз претенции нямам
                          Форумния герои е заспала егоцентричност писана за машина -правила , норми , функции , машнина която сънува нещо което не разбира ,защото е отвъд зададените параметри .
                          ПП Препратката към "следващият" е подправка , за теб и не само !

Коментар

Силата няма нужда нито от уважение , нито от одобрение . Сблъсъкът винаги е болезнен ....кой е следващият е функция на слабостта искаща сила , а за да няма следващ е нужна любов .....Мозъкът бидейки инструмент на илюзията ,винаги , винаги има нужда от побутване ,за да осъзнае безсмислието на егото !
                            Това го рекни на форумния лирически герой дето иска жената да му прави теманета и да го “уважава”. Аз претенции нямам

Коментар

• Първоначално изпратено от Бедният брoкер Разгледай мнение

What ?
                              Aааа, за това било всичко, господи боже,
                              ама да слезе да си събере вересиите го моля сериозно.
                              Уау, Мадрид станар равностоен на Лондон и Цюрих, според представите на представителката на Северопадналата България.
                              Само, че класа се постига от родословното дърво, след две-три поколонения, поне.
                              А, не, като представител на второ поколоние дето носи обуща и не е родено на къра.
                              Нито дипломите са ценз, това е индустрия, всеки едноок/куц/тъп би завършил всичко възможно,
                              ако си плати семестрите на Запад и някой да му помага със изпитите срещу заплащане.
                              Не, че испанската столица няма квартали коптори.
                              Повече уважение бих дал на някой български овчар, отколкото на превъзнесени зомбита емигрирали в чужбина и гледащи отвисоко.
                              Ганчето се изявява както последна инстанция по всяка тема, пази боже, че има Гъгъл.
                              Миро, чувствата са взаимни, не си единствен.
                              Айщайн, хехе здрасти и на теб. В моят род има монети от XIти век. Нататък се сещай сам.

На бас, че не зацепваш, че Миро извърта версията, както на него му изнася, а ти няма да си направиш труда да върнеш лентата на диалога от момента на появата на лирическия герой. Останалите просто се забавляваме, щото следим нещата от самият им генезис, когато нечия жена бе заплашила с развод лирическия герой, а той започна да обяснява как си пише с две рускини и има аспирации да си прави харем с украинки

Прочее следвай го наш Миро и далече ще стигнеш. Чак до десети век .

Ганчето се забавлява и пише в две три теми тук, а останалите ги чете с интерес щото “ганчето” има активи и в бг.

Толкоз от мен за тебе

ПП: относно дипломите ме гложди едно съмнение. Ти някаква диплома имаш ли? Отнякъде, било изток или запад?
                              Last edited by Arana; 05.03.2023, 18:38.

Коментар

Уважение не се постига с унижение.
                                Силата няма нужда нито от уважение , нито от одобрение . Сблъсъкът винаги е болезнен ....кой е следващият е функция на слабостта искаща сила , а за да няма следващ е нужна любов .....Мозъкът бидейки инструмент на илюзията ,винаги , винаги има нужда от побутване ,за да осъзнае безсмислието на егото !

Коментар

Working...
                                X