Мире, пак си пуснал арабския режим в действие Явно силно кафе пиеш сутрин, та те вдига не на 6, а на 12. Жена ти не те ли усеща, че кипиш от енергия, та съботата да те "впрегне" за някоя домашна работа
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеВсяка жена мечтае за две жена:
1. Силни мъжки ръце да я хванат за талията.
2. Талия.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
За какви различни неща?Става въпрос за това какви мъже харесват жените и какви жени харесват мъжете. За мъжете ти казах,а жените харесват самоуверени,нахакани мъже,финансово обезпечени,с високо обществено положение, които да ги задоволяват сексуално,да могат да ги разсмиват, които се обличат модерно,в добра физическа форма. Общо взето това са им основните критерии. И тези критерии ги имат жените и в България, и в Испания, и в Непал.И навсякъде по света.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Ти хората ги сведе до едната биология. Асъл Юлката ти каза, че има разлика между размножаване и еволюция.
За различни неща говорим и от различни гледни точки.
Излазям за малко.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Естествено, че са еднакви мъжете в предпочитанията си към жените. Всеки иска жена,която е красива,вярна ,тигрица в леглото, която да му роди деца и да се грижи за тях и за него.Естествено не всички жени са такива, та понякога се правят компромиси.Но в общи линии това търсят мъжете в жените.
За различни неща говорим и от различни гледни точки.
Излазям за малко.Last edited by Arana; 07.01.2023, 12:12.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Разговорът тръгна от моята препоръка Евго да не се тика между шамарите. Ти изказа мнение. Аз изказах мнение. За мен въпросът е затворен
За жените ама въпбще не ни съвпадат мненията.
Все едно да кажа, че всички мъже са еднакви. Въобще не са еднакви.
Сега ти си движиш по твои мисловни схеми. Успех. Мен лично не ме бърка.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ти ме занимаваш с теории.Какво щяло да стане ако съм бил в Испания. Ами мога да ти кажа, че жените навсякъде са едни и същи.И търсят един и същ тип мъже.
За жените ама въпбще не ни съвпадат мненията.
Все едно да кажа, че всички мъже са еднакви. Въобще не са еднакви.
Сега ти си движиш по твои мисловни схеми. Успех. Мен лично не ме бърка.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Не ме занимавай с теории. Всеки си реди живота както намери за добре.
- 1 like
Коментар
-
Хахаха-ако не намеря подходяща жена,ще си стоя сам.Още повече имам деца, така че изобщо не ми пука.А с жени за секс е пълно.Имам поне 10 познати разведени и три вдовици, които са сами.Щрака им се та две не виждат.Има един израз "Ревеш като вдовица за х....".Напълно си отговаря на истината. Може да се допълни и с разведена.
Коментар
-
Хахаха-ако не намеря подходяща жена,ще си стоя сам.Още повече имам деца, така че изобщо не ми пука.А с жени за секс е пълно.Имам поне 10 познати разведени и три вдовици, които са сами.Щрака им се та две не виждат.Има един израз "Ревеш като вдовица за х....".Напълно си отговаря на истината. Може да се допълни и с разведена.
- 1 like
Коментар
-
Не ме занимавай с теоретични разработки виреещи само в твоята глава. Съвет от мен, не препоръчвай на Евго опасни дестинации.
Действително кучето скача според тоягата и средата. Това изцяло важи и за мъже и за жени.
Ако средата е друга и при нито една жена не ти минават номерата ще скачаш и ти именно според тоягата.Last edited by Vergil1975; 07.01.2023, 11:25.
- 1 like
Коментар
-
Какво да правя в Испания?Нито език знам,нито пък е богата държава като тези от Северна Европа. А и нямам намерение да напускам България. Или ако я напусна ще е към арабските държави ,където има много пари.
И кучето скача според тоягата.Ако жената види,че мъжът до нея е путьо,ще го разиграва.
Действително кучето скача според тоягата и средата. Това изцяло важи и за мъже и за жени.
Ако средата е друга и при нито една жена не ти минават номерата ще скачаш и ти именно според тоягата.Last edited by Arana; 07.01.2023, 11:09.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Идвай тука тогава и пак ще си приказваме
И кучето скача според тоягата.Ако жената види,че мъжът до нея е путьо,ще го разиграва.
- 1 like
Коментар
-
Ами щом са толкова дашни испанките защо ще ми е съжителство?
Коментар
Коментар