If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Сега ако дадеш и точна обосновка за твърдението на Миро, защо жените си падат по високи мъже, цена няма да имаш. Чист мит е това. Никоя жена не е успяла да ми даде точен отговор. Близо 1.90 съм, но по никакъв начин не се чувствам повече или по-малко от останалите мъже под моя ръст. И да бях една глава надолу пак щях да съм си същия
Неопитни жени са те рязали. Трябва да има баланс между визия и други качества.
Пасивният мъж ще е просто още една тежест на врата на жената. За какво? Не пожелавай пасивни мъже на дъщерите си.
И защо да е тежест?Единият спести пари и си купи собствено жилище, другият основно ремонтира наследствена къща. И двамата са държавни служители с добри за провинцията доходи. Третият пък е земеделец и прави доста пари.Напротив-много по-вероятно е някой плейбой тип Благо Георгиев да се увисне на врата на жената да го издържа.
Сега има и друг момент. Не най-високите мъже и жени са най-добри в леглото. Колкото си по-висок толкова по-зле координираш в танц, в секс в много работи …
Определено оспорвам и съм готов съм да докажа противното.
Не знам за секс, ама жените си харесват високи мъже. Мен често са ме рязали затова, че не съм по-висок.
А в случаят казвам, че са високи,щото жените по-принцип харесват високи мъже. Ама пак са самотни.
И какво като е пасивен един мъж при положение, че изглежда добре и би бил прекрасен съпруг и баща?Дъщерите ми искам да се омъжат за точно такива мъже.Ама надали.
Неопитни жени са те рязали. Трябва да има баланс между визия и други качества.
Пасивният мъж ще е просто още една тежест на врата на жената. За какво? Не пожелавай пасивни мъже на дъщерите си.
А, ясно, липса на активност. Ами да ти кажа, няма по-непривлекателно нещо от пасивен мъж. Най-привлекателен е мъжът, който прави неща, да речем поправи нещо. Няма как ди им се помогне.
Сега има и друг момент. Не най-високите мъже и жени са най-добри в леглото. Колкото си по-висок толкова по-зле координираш в танц, в секс в много работи …
Не знам за секс, ама жените си харесват високи мъже. Мен често са ме рязали затова, че не съм по-висок.
А в случаят казвам, че са високи,щото жените по-принцип харесват високи мъже. Ама пак са самотни.
И какво като е пасивен един мъж при положение, че изглежда добре и би бил прекрасен съпруг и баща?Дъщерите ми искам да се омъжат за точно такива мъже.Ама надали.
Ами и на външен вид не изглеждат зле.Двама са високи, със стабилни професии.Но явно им липсва настойчивост и чакат жените да направят първата стъпка.
И тук идва големият въпрос защо жените като видят свестен мъж,но по-скромен, не правят те първите стъпки към сближаване?И то нещо елементарно-да ги поканят на кафе.
А, ясно, липса на активност. Ами да ти кажа, няма по-непривлекателно нещо от пасивен мъж. Най-привлекателен е мъжът, който прави неща, да речем поправи нещо. Няма как ди им се помогне.
Коментар