Първоначално изпратено от Julius_BG
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Взето от фейса
ИЗДИРВА СЕ ГАДЖЕ. ЕТО ИЗИСКВАНИЯ!
- Да ни пий, да ни пуши, да ней по-нисък от мени, да ней па и много висок, да ней по-малък или много дърт. Да йе от голям окръжен град, по възможност София. Да ней черен. Да ни слуша Чалга. Да ни слуша и Рап. Да харесва Кубинска музика, ма да не обича сериали. Да има кола, ама такава, че и аз да можи да я карам /за цвета после/. Да плаща сметкити. Да ма води редовно у Моуа. Да жрибец в леглото. Да обича да ходи на: Балет - 1 път на месец. Кино - 3 до 5 пъти седмично. Открит театър - когато има. Танци - от 2 до 6 пъти на месец. Да има компютър. Да можи да мейли по много. Да чати есемеси и най-важното да готви. Пире. Чисти. Да разхожда куче, котка. Да кара колело, мотор, трактор, камион с ремарке и полуремарке /ТИР/, сърф и самолет. Да ней от БСП, ма да ней и от ДПС. Да можи да носи на пари. Да е Принц /ама не Арабски/. Да е каратист, пианист, масажист. Да можи да гледа дица, кокошки, овци, пилци, добитък и друга стока - включително и мени. Сига не се сещам за още друго, ама има...!!!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Ся, кочинката също е оборудвана с всякаква техника. Без робот, защото не знам дали ще си паснат с проклетото псе. Вземе да му бие една лапа и 1500 лв ще отидат на вятъра.
А аз въобще не съм против един път в седмицата да идва жена, която да ме отмени в почистването на бърлогата.Тя прави основното, а аз поддържащото за седмицата.
Ремонтите в къщи от по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието съм ги забранила със закон. Достатъчно натоварен е на работното си място. Надвечер и през почивните дни да прави каквото на него му харесва - да си копа у градината или да ходи с добитъка на лов. Животът е кратък.
Наздраве!Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеВ семантични спорове не ми се влиза. Всеки разбра какво имам предвид.
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение-родителите ми имаха едно приятелско семейство,като и мъжът и жената бяха високообразовани.Те имаха една дъщеря ,а самите те бяха по едно дете в семейството. Да ама тая дъщеря е на 52 години и вероятността да роди е нищожна.Така че след нейната смърт родът им погива .Независимо колко умни и образовани са били.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
За да се поддържа в дългосрочен план броят на населението, то коефициентът на плодовитост на жените във фертилна възраст трябва да е 2,1.Тъй като някои жени никога няма да се оженят,а други по здравословни причини не могат да имат деца, то според мен нормата би трябвало да е 3 деца в семейството. Естествено няма смисъл да правиш много деца ако ги обричаш на мизерия. Ама рядко такива са мотивите на жените, които имат само по едно дете.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Не е необходимо да произведеш 44 малограмотни и гладни деца. И едно две качествени стигат. Достатъчно е да се поддържа бройката на популацията.
- 1 like
Коментар
-
Вярно ли?А да видим-родителите ми имаха едно приятелско семейство,като и мъжът и жената бяха високообразовани.Те имаха една дъщеря ,а самите те бяха по едно дете в семейството. Да ама тая дъщеря е на 52 години и вероятността да роди е нищожна.Така че след нейната смърт родът им погива .Независимо колко умни и образовани са били.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеТи сигурен ли си, че осъзнаваш разликата между еволюция /развитие/ и "размножаване"?
Второто не е баш кат' първото. И не винаги го гарантира!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
That is the question: quantity vs quality
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеНаписал съм това,което мисля достатъчно конкретно и ясно.А то е-от гледна точка на еволюцията основната цел пред всяко живо същество е да оцелее достатъчно дълго,за да създаде поколение...... защото успешни са само тези видове, които предават гените си на следващото поколение.
Второто не е баш кат' първото. И не винаги го гарантира!
- 4 Харесвания
Коментар
-
Двете неща нямат нищо общо .В единият случай жената няма деца и си остава бездетна,във вторият случай мъжът създава поколение. Ние живеем в сравнително спокойни времена,но в миналото често мъжете са умирали по време на война(трима от четиримата ми прадядовци са измрели по време на Балканските войни и Първата световна война).По твоята логика изобщо не е трябвало да правят деца, щото са умрели млади и децата им са израснали без баща.
Същевременно мъж,който има дълготрайни връзки с повече жени създава и повече деца,отколкото само в една връзка.
- 1 like
Коментар
-
И за мъжете важи същото. Те имат избора да си мандахулцат израстъка наляво и надясно и само отдалеч да наблюдават как им расте семето. Ако въобще разберат, че са семеносили.
Наздраве!
Същевременно мъж,който има дълготрайни връзки с повече жени създава и повече деца,отколкото само в една връзка.
Коментар
-
Така е-женската свобода се ограничава. Винаги имат избор да си останат стари моми и да гледат кучета и котки.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеЯсно какво си разбрал!
Едно голямо нищо.
p.s. Не защото мнението ти е "различно", а защото е "титанично"!
Сега чакаме с нетърпение да изчислиш за нас (непосветените в еволюционната гл.т.) колко точно пъти африканката с 44-те чавета води по-смислен живот от Евго напр. щото от математиката, както знаем на нула не се дели. Освен ако не владееш някоя друга математика.
Честит празник на всички!
- 1 like
Коментар
-
Ся, кочинката също е оборудвана с всякаква техника. Без робот, защото не знам дали ще си паснат с проклетото псе. Вземе да му бие една лапа и 1500 лв ще отидат на вятъра.
А аз въобще не съм против един път в седмицата да идва жена, която да ме отмени в почистването на бърлогата.Тя прави основното, а аз поддържащото за седмицата.
Ремонтите в къщи от по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието съм ги забранила със закон. Достатъчно натоварен е на работното си място. Надвечер и през почивните дни да прави каквото на него му харесва - да си копа у градината или да ходи с добитъка на лов. Животът е кратък.
Наздраве!
В уречен час се заключват всички електроники и централно ако се наложи интернетя тоже.
- 1 like
Коментар
Коментар