Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Прав си.
Днес се разминах с един комшия, чиято жена избяга при любовник.
И го питах "Как си?", той вика: "Все по-добре". Обаче начинът, по който ми го каза, ме накара да се осъмня в това.
Той е на 40г и може да си намери някоя, дори да имат още деца.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеИма определени региони, където който събори дувар, вдига къща.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
А Панагюрското и Вълчетрънското съкровища?Сигурно има стотици такива неоткрити.Та по тия земи са живели десетки народи и племена.Във времена,когато не е имало книжни пари.Честа практика е било при нашествие на чужди племена и войски да се заравя в земята златото.И после като загинат притежателите им,никой вече да не може да го намери.
Днес се разминах с един комшия, чиято жена избяга при любовник.
И го питах "Как си?", той вика: "Все по-добре". Обаче начинът, по който ми го каза, ме накара да се осъмня в това.
Той е на 40г и може да си намери някоя, дори да имат още деца.
Коментар
-
Те откриват, но малко, при разкопаване на некрополи и крепости. По някои пръстен или някоя номизма, солид или грош,
- 2 Харесвания
Коментар
-
Те откриват, но малко, при разкопаване на некрополи и крепости. По някои пръстен или някоя номизма, солид или грош,Last edited by mirodes; 10.03.2023, 12:51.
- 1 like
Коментар
-
Овчаров го казва това заради иманярите. Иначе няма как в държава с толкова богата история като България да няма тонове неоткрито злато.Което най-вероятно и никога няма да се открие.Кой ли не е минал по тия земи и си е оставил златото и семката.
Коментар
-
Нарочно го написах. По форумите го хвалят какъв майстор е, а аз искам да излиза в гугъл и да го прочетат хората.
По другия въпрос, проф.Н Овчаров разказва, че каквото злато е имало в земята, вече е извадено.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеевго, как успя да ти хрумне да разказваш истории от 50 години за гоблени и рамки
докато тук се опитвам да измъкна информация по важна материя?
По другия въпрос, проф.Н Овчаров разказва, че каквото злато е имало в земята, вече е извадено.
Коментар
-
Може всеки месец на заплата да си купуваш по една златна монетка като инвестиция.
Преди 50 г. в София на ул. Ангел Кънчев имало прочут майстор на художествени рамки - Харбов.
С разработена мрежа из цялата страна, продавал неушити комплекти за гоблени и правел барокови рамки на високи цени. Също така обичал да си краде от гоблените на социалистическите жени. Не попълвал бележките както трябва, а в тях имаше текст, че за непотърсена поръчка от 3 месеца работилницата не отговаря. От баба ми 8 гоблена е прибрал (малки и средни). (А колко съм го клел навремето.) Не успяхме да го намерим и да си ги вземем. Случката е стара.
Наскоро научих, че е починал през 90-те години, а преди да почине са го обрали, включително са взели всички гоблени у тях, на клиентки и на жена му.
Апартаментът му бил като картинна галерия.
Иначе всеки крадец си намира майстора, както и всеки бияч рано или късно. И за свалячите така разправят, ама моята майсторка не съм я намерил.Може в бъдеще да ме чака и съм готов да се жертвам.Last edited by mirodes; 10.03.2023, 12:21.
- 1 like
Коментар
-
Е хубава работа-бива ли пират без злато.Тя да каже tnm къде е златото, пък аз съм готов да поема проклятието.
Може всеки месец на заплата да си купуваш по една златна монетка като инвестиция.
Преди 50 г. в София на ул. Ангел Кънчев имало прочут майстор на художествени рамки - Харбов.
С разработена мрежа из цялата страна, продавал неушити комплекти за гоблени и правел барокови рамки на високи цени. Също така обичал да си краде от гоблените на социалистическите жени. Не попълвал бележките както трябва, а в тях имаше текст, че за непотърсена поръчка от 3 месеца работилницата не отговаря. От баба ми 8 гоблена е прибрал (малки и средни). (А колко съм го клел навремето.) Не успяхме да го намерим и да си ги вземем. Случката е стара.
Наскоро научих, че е починал през 90-те години, а преди да почине са го обрали, включително са взели всички гоблени у тях, на клиентки и на жена му.
Апартаментът му бил като картинна галерия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kaizen9 Разгледай мнение
Нали чу историята за вуйчо й, и аз знам доста такива истории. Ти се шегуваш, ама си търсите белята с такива работи.
Преди време бях чел за един, който уж призовавал дух и духът му предсказвал мачовете от еврофутбол. Не знам дали е истина, и към днешна дата съм доста скептично настроен към подобни истории, но историята беше, че всичко,което беше изкарал пт евровутбол, го беше дал за някакви гадни неща - колата му се развалила, за лекарства и т.н.
Аз лично от неща, които не разбирам, гледам да страня. Знам в природата, че има баланс, няма подаръци. За всяко нещо, което получиш без да си заслужил, плащаш по друг начин.
Поздрави!
А баланс няма при тия неща. Да не би тия с милиардите да са заслужили да са толкова богати, а хората, които бачкат и едвам свързват двата края да са по-малко заслужили?Просто едните знаят как да правят пари,вторите не.Няма такова нещо като заслужили и незаслужили.Това е реалността и никакви морални стойности нямат значение, че едва ли не някой е"заслужил"да има 50 милиарда долара. Да голям играч и поздравления за което,ама чак да ги е заслужил.Last edited by mirodes; 10.03.2023, 12:13.
Коментар
-
Е хубава работа-бива ли пират без злато.Тя да каже tnm къде е златото, пък аз съм готов да поема проклятието.
Преди време бях чел за един, който уж призовавал дух и духът му предсказвал мачовете от еврофутбол. Не знам дали е истина, и към днешна дата съм доста скептично настроен към подобни истории, но историята беше, че всичко,което беше изкарал пт евровутбол, го беше дал за някакви гадни неща - колата му се развалила, за лекарства и т.н.
Аз лично от неща, които не разбирам, гледам да страня. Знам в природата, че има баланс, няма подаръци. За всяко нещо, което получиш без да си заслужил, плащаш по друг начин.
Поздрави!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Привет,
Не е хубаво да се краде и да се взема чуждо злато и чужди вещи.
Господ гледа и после връща,
Примери много.
Коментар
Коментар