IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

предполагам и ти няма да кажеш
    Бате,Ратко-да не си играч със златни монети?От дядката имам наследство към трийсет монети, ама никога не съм си правил труда да търся колко струват .Само за едната знам,че беше около 500 лв.Не е кой знае какво .То и гърне със жълтици да имаш не е кой знае какъв актив.Естествено ако не са някакви ценни монети от древността .

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Прав си.

Днес се разминах с един комшия, чиято жена избяга при любовник.

И го питах "Как си?", той вика: "Все по-добре". Обаче начинът, по който ми го каза, ме накара да се осъмня в това.

Той е на 40г и може да си намери някоя, дори да имат още деца.
      Банкет да дава. Отървал се е от един боклук и от грижите по децата.А той на 40 години взел да унива.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
        Има определени региони, където който събори дувар, вдига къща.
        предполагам и ти няма да кажеш
        препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

А Панагюрското и Вълчетрънското съкровища?Сигурно има стотици такива неоткрити.Та по тия земи са живели десетки народи и племена.Във времена,когато не е имало книжни пари.Честа практика е било при нашествие на чужди племена и войски да се заравя в земята златото.И после като загинат притежателите им,никой вече да не може да го намери.
          Прав си.

Днес се разминах с един комшия, чиято жена избяга при любовник.

И го питах "Как си?", той вика: "Все по-добре". Обаче начинът, по който ми го каза, ме накара да се осъмня в това.

Той е на 40г и може да си намери някоя, дори да имат още деца.

Коментар

Те откриват, но малко, при разкопаване на некрополи и крепости. По някои пръстен или някоя номизма, солид или грош,
            Има определени региони, където който събори дувар, вдига къща.

Коментар

Те откриват, но малко, при разкопаване на некрополи и крепости. По някои пръстен или някоя номизма, солид или грош,
              А Панагюрското и Вълчетрънското съкровища?Сигурно има стотици такива неоткрити.Та по тия земи са живели десетки народи и племена.Във времена,когато не е имало книжни пари.Честа практика е било при нашествие на чужди племена и войски да се заравя в земята златото.И после като загинат притежателите им,никой вече да не може да го намери.
              Last edited by mirodes; 10.03.2023, 12:51.

Коментар

Овчаров го казва това заради иманярите. Иначе няма как в държава с толкова богата история като България да няма тонове неоткрито злато.Което най-вероятно и никога няма да се открие.Кой ли не е минал по тия земи и си е оставил златото и семката.

Коментар

Нарочно го написах. По форумите го хвалят какъв майстор е, а аз искам да излиза в гугъл и да го прочетат хората.

По другия въпрос, проф.Н Овчаров разказва, че каквото злато е имало в земята, вече е извадено.
                  Овчаров го казва това заради иманярите. Иначе няма как в държава с толкова богата история като България да няма тонове неоткрито злато.Което най-вероятно и никога няма да се открие.Кой ли не е минал по тия земи и си е оставил златото и семката.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
                    евго, как успя да ти хрумне да разказваш истории от 50 години за гоблени и рамки
                    докато тук се опитвам да измъкна информация по важна материя?
                    Нарочно го написах. По форумите го хвалят какъв майстор е, а аз искам да излиза в гугъл и да го прочетат хората.

По другия въпрос, проф.Н Овчаров разказва, че каквото злато е имало в земята, вече е извадено.

Коментар

• евго, как успя да ти хрумне да разказваш истории от 50 години за гоблени и рамки
                      докато тук се опитвам да измъкна информация по важна материя?
                      препоръка е

Коментар

Може всеки месец на заплата да си купуваш по една златна монетка като инвестиция.

Преди 50 г. в София на ул. Ангел Кънчев имало прочут майстор на художествени рамки - Харбов.

С разработена мрежа из цялата страна, продавал неушити комплекти за гоблени и правел барокови рамки на високи цени. Също така обичал да си краде от гоблените на социалистическите жени. Не попълвал бележките както трябва, а в тях имаше текст, че за непотърсена поръчка от 3 месеца работилницата не отговаря. От баба ми 8 гоблена е прибрал (малки и средни). (А колко съм го клел навремето.) Не успяхме да го намерим и да си ги вземем. Случката е стара.

Наскоро научих, че е починал през 90-те години, а преди да почине са го обрали, включително са взели всички гоблени у тях, на клиентки и на жена му.

Апартаментът му бил като картинна галерия.

Приятелю-всеки месец водя домочадието на петзвездни спа хотели и купувам играчки за децата, та пари за златни монети не остават.Мен не ме търси при спестителите.На края на месеца занулявам. Добре че жената спестява някой лев.
                        Иначе всеки крадец си намира майстора, както и всеки бияч рано или късно. И за свалячите така разправят, ама моята майсторка не съм я намерил.Може в бъдеще да ме чака и съм готов да се жертвам.
                        Last edited by mirodes; 10.03.2023, 12:21.

Коментар

Е хубава работа-бива ли пират без злато.Тя да каже tnm къде е златото, пък аз съм готов да поема проклятието.

Може всеки месец на заплата да си купуваш по една златна монетка като инвестиция.

Преди 50 г. в София на ул. Ангел Кънчев имало прочут майстор на художествени рамки - Харбов.

С разработена мрежа из цялата страна, продавал неушити комплекти за гоблени и правел барокови рамки на високи цени. Също така обичал да си краде от гоблените на социалистическите жени. Не попълвал бележките както трябва, а в тях имаше текст, че за непотърсена поръчка от 3 месеца работилницата не отговаря. От баба ми 8 гоблена е прибрал (малки и средни). (А колко съм го клел навремето.) Не успяхме да го намерим и да си ги вземем. Случката е стара.

Наскоро научих, че е починал през 90-те години, а преди да почине са го обрали, включително са взели всички гоблени у тях, на клиентки и на жена му.

Апартаментът му бил като картинна галерия.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kaizen9 Разгледай мнение

Нали чу историята за вуйчо й, и аз знам доста такива истории. Ти се шегуваш, ама си търсите белята с такива работи.

Преди време бях чел за един, който уж призовавал дух и духът му предсказвал мачовете от еврофутбол. Не знам дали е истина, и към днешна дата съм доста скептично настроен към подобни истории, но историята беше, че всичко,което беше изкарал пт евровутбол, го беше дал за някакви гадни неща - колата му се развалила, за лекарства и т.н.

Аз лично от неща, които не разбирам, гледам да страня. Знам в природата, че има баланс, няма подаръци. За всяко нещо, което получиш без да си заслужил, плащаш по друг начин.

Поздрави!
                            Готов съм и дух,и джин,и караконджул да призова само и само да ми предскаже мачовете .Тогава и златото няма да ми трябва. Миналата седмица заради 1 мач се разминах с 10 бона.Ама нямаше ни ангел, ни дявол да ми подскаже
                            А баланс няма при тия неща. Да не би тия с милиардите да са заслужили да са толкова богати, а хората, които бачкат и едвам свързват двата края да са по-малко заслужили?Просто едните знаят как да правят пари,вторите не.Няма такова нещо като заслужили и незаслужили.Това е реалността и никакви морални стойности нямат значение, че едва ли не някой е"заслужил"да има 50 милиарда долара. Да голям играч и поздравления за което,ама чак да ги е заслужил.
                            Last edited by mirodes; 10.03.2023, 12:13.

Коментар

Е хубава работа-бива ли пират без злато.Тя да каже tnm къде е златото, пък аз съм готов да поема проклятието.
                              Нали чу историята за вуйчо й, и аз знам доста такива истории. Ти се шегуваш, ама си търсите белята с такива работи.

Преди време бях чел за един, който уж призовавал дух и духът му предсказвал мачовете от еврофутбол. Не знам дали е истина, и към днешна дата съм доста скептично настроен към подобни истории, но историята беше, че всичко,което беше изкарал пт евровутбол, го беше дал за някакви гадни неща - колата му се развалила, за лекарства и т.н.

Аз лично от неща, които не разбирам, гледам да страня. Знам в природата, че има баланс, няма подаръци. За всяко нещо, което получиш без да си заслужил, плащаш по друг начин.

Поздрави!

Коментар

Привет,

Не е хубаво да се краде и да се взема чуждо злато и чужди вещи.

Господ гледа и после връща,

Примери много.

Коментар

Working...
                                X