If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Целият ти подход дотук е на незрял капризен индивид. Ти ще въртиш колелото като хамстер, повтаряйки системно същите грешки. Най-лошото е, че по пътя има вероятност да нараниш доста жени.
Въпросът въобще не е в търсенето на нови връзки, а в подхода към партньора.
На твоя фон наш Евго изглежда учудващо помъдрял и узрял.
Паузирам засега и оставям сцената на останалите.
И теб какво те бърка какво ще правя аз?Животът си е мой.Аз давам ли ти акъл как да живееш?
Ти нещо се самозабрави-нито ме познаваш ,нито знаеш житейската ми съдба и чак и квалификации правиш.
Коментирай темата, а не мен.
Какво общо има търсенето на нови връзки при провал на старите с нарцисизма?И ти ако духовно се чувстваш дърта си е твой проблем.
Хехе, мен не ме мисли, въобще.
Целият ти подход дотук е на незрял капризен индивид. Ти ще въртиш колелото като хамстер, повтаряйки системно същите грешки. Най-лошото е, че по пътя има вероятност да нараниш доста жени.
Въпросът въобще не е в търсенето на нови връзки, а в подхода към партньора.
На твоя фон наш Евго изглежда учудващо помъдрял и узрял.
Ако стигна дотам някой да ми бърше задника ще си сложа въжето. Друг въпрос е,че баща ми е на 80 години и си е в много добра кондиция. Имам доста години дотогава.
Обожавам мелодрамата. Важно е да сме в центъра на прожекторите и да блестим.
Що реши, че плаша някой. Тук няма деца. Възрастни сме. Споделям опит и наблюдения.
Това, че половината българи са разведени означава, че те с партньор от собствения си народ не могат да се справят, а камо ли с партньор с чужд манталитет.
Споделям многогодишен опит. Смесените истории не са за всеки и много често завършват неуспешно.
Не е така идилично както си го представяш. Нито с рускинята, нито с филипинката.
И какво като завършват неуспешно?Ще се прави нов опит, нова тръпка и така.
Ако стигна дотам някой да ми бърше задника ще си сложа въжето. Друг въпрос е,че баща ми е на 80 години и си е в много добра кондиция. Имам доста години дотогава.
Ами то е решено-ще си стоя в тоя брак единствено заради децата и ще жертвам щастието си заради тях.
Класика, брат - децата или личното щастие? Много тегав въпрос с невъзможен отговор. хвани си любовница, ако имаш достатъчно кинти, и не се занимавай с глупости - препоръкЪ е
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
При положение, че половината бракове на българи помежду им завършват с развод,а много са нещастни, с какво точно плашиш?
Що реши, че плаша някой. Тук няма деца. Възрастни сме. Споделям опит и наблюдения.
Това, че половината българи са разведени означава, че те с партньор от собствения си народ не могат да се справят, а камо ли с партньор с чужд манталитет.
Споделям многогодишен опит. Смесените истории не са за всеки и много често завършват неуспешно.
Не е така идилично както си го представяш. Нито с рускинята, нито с филипинката.
Можеш открито и дректно да кажеш на твоята какво не ти харесва у нея, като поведение и постъпки. И да поискаш от нея да се коригира, за да не я напускаш. Това, че може би не е секси, не е чак такъв проблем.
Браво, Евго. Стискам палци за новата кандидат жена, дано стане заварката. И никакви голи мъже да не гледаш по разни долнопробни сайтове. Няма сега да се разсейваш с глупости. Концентрирай се. Целокупният форум е с теб.
Ами то е решено-ще си стоя в тоя брак единствено заради децата и ще жертвам щастието си заради тях.
Можеш открито и дректно да кажеш на твоята какво не ти харесва у нея, като поведение и постъпки. И да поискаш от нея да се коригира, за да не я напускаш. Това, че може би не е секси, не е чак такъв проблем.
Коментар