IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Нищо няма да ми мине.Не съм се развел досега ЕДИНСТВЕНО заради децата.
    Ще узрееш и ще си седнеш на четирите букви. Сега тече ферментационен процес. После дестилация и т.н. баш по Еклесиаст.

Накрая ставаш 18 годишно уиски. Диамант.

Коментар

Ами то е решено-ще си стоя в тоя брак единствено заради децата и ще жертвам щастието си заради тях.
      Можеш открито и дректно да кажеш на твоята какво не ти харесва у нея, като поведение и постъпки. И да поискаш от нея да се коригира, за да не я напускаш. Това, че може би не е секси, не е чак такъв проблем.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение

Да не би наистина да е криза на средната възраст..Мъжкият климакс..Знаеш , че развода е сериозно неща..Опитай се да го решиш без развод..
        Ами то е решено-ще си стоя в тоя брак единствено заради децата и ще жертвам щастието си заради тях.

Коментар

• Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение

И съответно ще си намерят майстора. Ти само наблюдавай. Безплатни обеди няма.
          При положение, че половината бракове на българи помежду им завършват с развод,а много са нещастни, с какво точно плашиш?

Коментар

Да не би наистина да е криза на средната възраст..Мъжкият климакс..Знаеш , че развода е сериозно неща..Опитай се да го решиш без развод..

Коментар

Слепите птички Господ ги пази.

Това се нарича криза на средната възраст. Ще ти мине

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

И аз така смятам.

И е много лошо да се разтури една къща и едно семейство.

https://newsbp.com/%d0%b1%d1%83%d0%b...hts1kXtx9bUfg#

От статията ми става ясно, че поради липсата на местен ресурс българите са се насочили към международния контингент от Русия и Филипините.
                И съответно ще си намерят майстора. Ти само наблюдавай. Безплатни обеди няма.

Коментар

И аз така смятам.

И е много лошо да се разтури една къща и едно семейство.

https://newsbp.com/%d0%b1%d1%83%d0%b...hts1kXtx9bUfg#

От статията ми става ясно, че поради липсата на местен ресурс българите са се насочили към международния контингент от Русия и Филипините.

Last edited by Evgo; 23.09.2022, 14:02.

Коментар

Отдавна мина времето, когато емоционално се разстройвах от отношенията с жени.За съжаление като гледам жената колко емоционално нестабилна е,имам опасения, че на нея ще се отрази неблагоприятно развода,оттам и на децата. Така че вече се замислям дали изобщо ще се развеждам. Към това решение ме подтикна изказване на жената относно евентуален развод и аз си мислех, че тя е ок с това и самата тя го иска.Ама май друга се оказва работата. А аз вече се уговорих с рускинята да идва в България и сега ми е много гадно, че съм я излъгал.

Коментар

Точно така.

И двамата мъже са добри в професията си, имат пари и в един момент ще имат забежки, млади са още (на 40 и 46 г, изглеждат страхотно).

Не могат да изтрайват половинките си на битово ниво, мързеливи жени, не шетат, не са оправни, всичко все мъжът да прави......от къде на къде.
                      Дрън дрън дрън. Абсолютно същите лакърдии ще чуеш и от другата страна. Не бъди наивен, бракът е работа и съответно всеки се оплаква - и мъжете и жените.
                      Last edited by Arana; 23.09.2022, 14:04.

Коментар

Изобщо вече не става въпрос за пасване, с която и да е било. А че децата ще растат без баща.Което означава, че ще трябва да се простя с мечтите за живот с нова жена,други деца и така нататък. Ето затова е хубаво човек да се жени млад.Ако децата ми бяха по на 20-22 години изобщо нямаше да се колебая.
                        А мъжете, с които си говорил най-вероятно и те стоят във връзката си единствено заради децата.
                        Приветствам проявата на здрав разум.

Коментар

Изобщо вече не става въпрос за пасване, с която и да е било. А че децата ще растат без баща.Което означава, че ще трябва да се простя с мечтите за живот с нова жена,други деца и така нататък. Ето затова е хубаво човек да се жени млад.Ако децата ми бяха по на 20-22 години изобщо нямаше да се колебая.
                          А мъжете, с които си говорил най-вероятно и те стоят във връзката си единствено заради децата.
                          Точно така.

И двамата мъже са добри в професията си, имат пари и в един момент ще имат забежки, млади са още (на 40 и 46 г, изглеждат страхотно).

Не могат да изтрайват половинките си на битово ниво, мързеливи жени, не шетат, не са оправни, всичко все мъжът да прави......от къде на къде.

Коментар

Като дойде рускинята, ще я прецениш как е, дали се справя, дали има химия, дали е добра в секса и ще решиш.

Аз наскоро си говорих с 2-ма мъже (семейни, с деца, без да са женени и да са правили сватба). Казаха, че едвам изтрайват жените си.

Просто на по-зрели години е така, това е сблъсак на два свята (неговия и нейния) и по-трудно се стикова човек, особено ако е живял сам дълго време.

Коментар

Отдавна мина времето, когато емоционално се разстройвах от отношенията с жени.За съжаление като гледам жената колко емоционално нестабилна е,имам опасения, че на нея ще се отрази неблагоприятно развода,оттам и на децата. Така че вече се замислям дали изобщо ще се развеждам. Към това решение ме подтикна изказване на жената относно евентуален развод и аз си мислех, че тя е ок с това и самата тя го иска.Ама май друга се оказва работата. А аз вече се уговорих с рускинята да идва в България и сега ми е много гадно, че съм я излъгал.
                              Като дойде рускинята, ще я прецениш как е, дали се справя, дали има химия, дали е добра в секса и ще решиш.

Аз наскоро си говорих с 2-ма мъже (семейни, с деца, без да са женени и да са правили сватба). Казаха, че едвам изтрайват жените си.

Просто на по-зрели години е така, това е сблъсак на два свята (неговия и нейния) и по-трудно се стикова човек, особено ако е живял сам дълго време.

Коментар

Не плаша никого. Когато мъж излиза от развод принципно е лесна мишена в емоционален план. Мъжът е емоционално по-чуплив от жената и му трябва повече време, за да възстанови баланса си.

Най-честа грешка е веднага да се хвърли в множество безсмислени нови авантюри, които допълнително го вкарват в брауново движение.

Сега чакам да ми отговориш с “глупости” “ няма такова нещо” аз съм “супер звезда” и прочее.

Спести ми го.

Тези дни повече ще чета и по-малко ще пиша, че се насъбра работа.

Между другото голяма грешка е и за жена да влезе във връзка с подобен мъж преди той да се е стабилизирал емоционално.

Цялата болка, объркване и озлобление от предишната разпаднала се връзка ще ѝ се стовари на главата.

Коментар

Working...
                                X