IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Казват му "дигиталното поколение".

Въпреки това, че не са чели и че са мързеливи, поради липсата на хора им дават големи заплати и се справят добре. И си имат самочувствие.
    Колко пъти обаче да ти кажа, че това дигитално поколение не е твоята таргет група. Търси жена на 40-45. И само да чуя гък за репродукцията. Идваш на иберийския полуостров и я оправяме репродукцията. Друг вариант за тебе не виждам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
      Да, навсякъде кризата на средната възраст се изражда във втори пубертет?

Не толкова самия интернет, но соц. мрежи прекалено много изкривиха формата на комуникация. Кога в жив разговор някой 18 год. келеш ще говори на дядо си все едно му е набор!? Щом е анонимно - няма никакъв проблем. Разни тийнейджъри като им спреш соц-а и гледаш как ръцете им треперят в жив разговор, не знаят как да се държат, иначе са много наперени. Ама то не е като да гледаш човека очи в очи...
      Имаш социални мрежи за всичко. Излиза естествено най-лошото. Проблем е, че няма как да спреш този тип поток и резултатите са плачевни. Голяма ерозия изживяваме.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

И в Испания е същата, да не кажа още по-голяма трагедия. Две изпуснати поколения. Какви “CVта” получавам не е истина. Колекции си правя. И расте трета реколта напълно неграмотно поколение. Визуални били. Дръжки. Просто висят в тик-ток и прочее простотии и дотам.

Дотук я докарахме с толкова интернет и свободия. Да не ти кажа и възрастните с какво се занимават…карат втори пуберитет …
        Казват му "дигиталното поколение".

Въпреки това, че не са чели и че са мързеливи, поради липсата на хора им дават големи заплати и се справят добре. И си имат самочувствие.

Коментар

И в Испания е същата, да не кажа още по-голяма трагедия. Две изпуснати поколения. Какви “CVта” получавам не е истина. Колекции си правя. И расте трета реколта напълно неграмотно поколение. Визуални били. Дръжки. Просто висят в тик-ток и прочее простотии и дотам.

Дотук я докарахме с толкова интернет и свободия. Да не ти кажа и възрастните с какво се занимават…карат втори пуберитет …
          Да, навсякъде кризата на средната възраст се изражда във втори пубертет?

Не толкова самия интернет, но соц. мрежи прекалено много изкривиха формата на комуникация. Кога в жив разговор някой 18 год. келеш ще говори на дядо си все едно му е набор!? Щом е анонимно - няма никакъв проблем. Разни тийнейджъри като им спреш соц-а и гледаш как ръцете им треперят в жив разговор, не знаят как да се държат, иначе са много наперени. Ама то не е като да гледаш човека очи в очи...

Коментар

Аз мога да се обзаложа, че покрива поне едни 40% представителност!
            Ако ще се залага - от мен 23%

Коментар

За мен е "поне 40%", че като гледам колко грамотни идват и при мен да ги обучавам.

Мъжко, женско...... все е функционално неграмотно!

Коментар

Да бе, те и на външност не виждам нещо кой знае какво, ама нали едната била плеймейтка или каквото там. Та явно все нещо е успяла да "продаде". Тя и една бивша миска и викаха "крокодил", ама се води мис, нали?

Е, скивай ! За "промяната" във вкусовете на мъжете през годините.... или дълбочината на джобовете на спонсорите им!

Знам я тая. Мъжът й беше някакъв руснак доколкото помня. Ми вкусове разни . Да не доразгаряме страстите сега, че и без туй по другите теми е напечено.

Коментар

Недей убива всичко детско в моята емигрантска душа. Тъкмо да го докарам до идеализация и ти люс с голямата секира. То ако е 40-60 пропорцията пак добре. Значи Евго няма какво да писка толкова.
                  За мен е "поне 40%", че като гледам колко грамотни идват и при мен да ги обучавам.

Мъжко, женско...... все е функционално неграмотно!

Коментар

Лудо шоу беше. Насред тая посткоронна скука

Къде видя и външност не знам. Едната, оная дето си свали гащите в ефир на петата секунда е ясно с какво си изкарва прехраната. За останалите е загадка.
                    Да бе, те и на външност не виждам нещо кой знае какво, ама нали едната била плеймейтка или каквото там. Та явно все нещо е успяла да "продаде". Тя и една бивша миска и викаха "крокодил", ама се води мис, нали?

Е, скивай ! За "промяната" във вкусовете на мъжете през годините.... или дълбочината на джобовете на спонсорите им!

Коментар

Недей убива всичко детско в моята емигрантска душа. Тъкмо да го докарам до идеализация и ти люс с голямата секира. То ако е 40-60 пропорцията пак добре. Значи Евго няма какво да писка толкова.

Коментар

Това не е представителна извадка на съвременните моми, стига моля ти се.

Коментар

Аз заради коментара на Селена за рускинчето намерих епизода и си го пуснах - за викторината с въпросите!

Голям майтап - всичките са прости като галоши! И със сигурност не си изкарват парите сами. Ако изобщо успеят да изкарат пари - то е само с външност, щото с акъл - просто няма как! Тъй че да са благодарни на родителите си за гените! Толкоз...

Имаше само 1 момиче с по-висока обща култура -> изкараха я зубрачка. То това е защитата на глупачките - обидата. Друго не можаха да измислят.
                          Лудо шоу беше. Насред тая посткоронна скука

Къде видя и външност не знам. Едната, оная дето си свали гащите в ефир на петата секунда е ясно с какво си изкарва прехраната. За останалите е загадка.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

ти гледа ли ергена - аз сал 1 епизод + рекламите от време на време.
                            Е то има ли ЕДНА дето да работи? А са на по 30-40 години издрани крокозъбели.
                            Аз заради коментара на Селена за рускинчето намерих епизода и си го пуснах - за викторината с въпросите!

Голям майтап - всичките са прости като галоши! И със сигурност не си изкарват парите сами. Ако изобщо успеят да изкарат пари - то е само с външност, щото с акъл - просто няма как! Тъй че да са благодарни на родителите си за гените! Толкоз...

Имаше само 1 момиче с по-висока обща култура -> изкараха я зубрачка. То това е защитата на глупачките - обидата. Друго не можаха да измислят.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Че то коя нормална ще отиде в подобен помиярски унизителен формат? Само кръгла кифла с един самотен неврон в черепната кутия. Това не е представителна извадка на съвременните моми, стига моля ти се.

Коментар

Глупости, глупости, пълни глупости......

На кой свят живеете и кой ви тъпче главите с тая шума?!

Било "прието" - от кой и кога!?

p.s.
                                Сами си "отгледахте" цяло поколение млади момичета, които свикнаха на лесни пари - друг да ги храни.
                                Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Working...
                                X