IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Marie-Sophie Germain Разгледай мнение

Нали и ти така правиш, какво чудно има.
    Освен това, след 5г кучето може да се спомине поради старост и ще можеш, да предложиш утеха.
    5 год нищо работа. Ей сега ще минат, колкото съвсем да отпадне съмнението "батко или чичо"
    На мен са ми идвали гостенки, макар и малко.

Коментар

• Първоначално изпратено от Marie-Sophie Germain Разгледай мнение

Освен това, след 5г кучето може да се спомине поради старост и ще можеш, да предложиш утеха.
      5 год нищо работа. Ей сега ще минат, колкото съвсем да отпадне съмнението "батко или чичо"
      Що да чака, може да си сложи една каишка и да и звънне на вратата - на 4 крака с оплезен език, разбира се

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
        Имам една комшийка, на 40+, мадама е, от провинциално семейство със старите ценности. Гледа си куче от 10г и не иска мъж.

Преди няколко години си направи хубав ремонт, а никак не си кани мъже. Може ли такова нещо, нова спалничка, нова баня и да не покани мъж ???

Аз ако бях жена, щях да си поканя, какво толкова, да полеем ремонта,

И си гледа филми, и си слуша музика с новата техника, сама си прави купона,

Коментар

• Имам една комшийка, на 40+, мадама е, от провинциално семейство със старите ценности. Гледа си куче от 10г и не иска мъж.

Преди няколко години си направи хубав ремонт, а никак не си кани мъже. Може ли такова нещо, нова спалничка, нова баня и да не покани мъж ???

Аз ако бях жена, щях да си поканя, какво толкова, да полеем ремонта,

И си гледа филми, и си слуша музика с новата техника, сама си прави купона,

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Носенето на кондоми не изключва носенето на рога. Трофейни, минимум 250 точки по CIC.
            Наздраве!
            Омъжените как знаете Как беше, битовите...

Коментар

Носенето на кондоми не изключва носенето на рога. Трофейни, минимум 250 точки по CIC.
              Наздраве!
              Жива да не бях. Наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение

Това определено си струва да се види!

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Това имам предвид. После в свободното си време може и пера да си носим
                    Върху шапките, най-вече
                    Наздраве!
                    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

Кондоми си нося Ама гледам, около теб парад на уродите ...
                      Наздраве!
                      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                      Мечо

Коментар

Пера, рога, кой каквото си има си носи
                        Кондоми си нося Ама гледам, около теб парад на уродите ...

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

Повечето перата ги носите постоянно така или иначе.
                          Пера, рога, кой каквото си има си носи

Коментар

Повечето перата ги носите постоянно така или иначе.

Коментар

После в свободното си време може и пера да си носим

Коментар

За всеки стил си има време и място. За неформална среща не е необходим "черна вратовръзка", хеле па "бяла вратовръзка". Както и абсолютно недопустимо е на преговори да се появиш с коктейлна рокля.
                                Дори носенето на накити и аксесоари изисква спазването на определени правила.
                                Наздраве!

По-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието редовно носи костюми, когато е на работа. Щото длъжността му го изисква.

Коментар

Working...
                                X