Първоначално изпратено от Marie-Sophie Germain
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Marie-Sophie Germain Разгледай мнение
Нали и ти така правиш, какво чудно има.
Освен това, след 5г кучето може да се спомине поради старост и ще можеш, да предложиш утеха.
5 год нищо работа. Ей сега ще минат, колкото съвсем да отпадне съмнението "батко или чичо"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеИмам една комшийка, на 40+, мадама е, от провинциално семейство със старите ценности. Гледа си куче от 10г и не иска мъж.
Преди няколко години си направи хубав ремонт, а никак не си кани мъже. Може ли такова нещо, нова спалничка, нова баня и да не покани мъж ???
Аз ако бях жена, щях да си поканя, какво толкова, да полеем ремонта,
И си гледа филми, и си слуша музика с новата техника, сама си прави купона,
Освен това, след 5г кучето може да се спомине поради старост и ще можеш, да предложиш утеха.
5 год нищо работа. Ей сега ще минат, колкото съвсем да отпадне съмнението "батко или чичо"
- 7 Харесвания
Коментар
-
Имам една комшийка, на 40+, мадама е, от провинциално семейство със старите ценности. Гледа си куче от 10г и не иска мъж.
Преди няколко години си направи хубав ремонт, а никак не си кани мъже. Може ли такова нещо, нова спалничка, нова баня и да не покани мъж ???
Аз ако бях жена, щях да си поканя, какво толкова, да полеем ремонта,
И си гледа филми, и си слуша музика с новата техника, сама си прави купона,
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Носенето на кондоми не изключва носенето на рога. Трофейни, минимум 250 точки по CIC.
Наздраве!Как беше, битовите...
Коментар
-
Носенето на кондоми не изключва носенето на рога. Трофейни, минимум 250 точки по CIC.
Наздраве!
- 2 Харесвания
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Това имам предвид. После в свободното си време може и пера да си носим
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Кондоми си носяАма гледам, около теб парад на уродите ...
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 4 Харесвания
Коментар
-
Пера, рога, кой каквото си има си носиАма гледам, около теб парад на уродите ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Повечето перата ги носите постоянно така или иначе.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Това имам предвид. После в свободното си време може и пера да си носим
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнениеПосле в свободното си време може и пера да си носим
Коментар
-
За всеки стил си има време и място. За неформална среща не е необходим "черна вратовръзка", хеле па "бяла вратовръзка". Както и абсолютно недопустимо е на преговори да се появиш с коктейлна рокля.
Дори носенето на накити и аксесоари изисква спазването на определени правила.
Наздраве!
По-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието редовно носи костюми, когато е на работа. Щото длъжността му го изисква.
- 1 like
Коментар
Коментар