IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение

Влече го Прародината
    Еми там там в саудитска арабия, дето женят осем годишни деца за старци - там при истинския патриархат го пращам, пък може и до афганистан да прескочи

Индия вече много се модернизира. Грешен избор.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena

То и ти си “дъртофелник” по твоите стандарти, пък точиш лиги по 18 годишни индийки .
      Влече го Прародината

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Правиш една ПЪЪЪЪЛНА програма да разбере хубаво какво е изпуснала и после ... НЯМА ПРОШКА. В борческите среди е много модерно да и направиш групов със всички приятели (поне 10) и кока. Който и да види ще бяга с 200
        Голяма простотия си изтресъл тука по-горе.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Не познахте изобщо.

Ние сме комшии от 18 г, а тя е извън репродукцията за съжаление (вече).

Преди 18 г бях готин симпатяга, младичък, костюмиран, бях си намерил страхотна работа за онези времена (подобно на младия лекар, при който ходихме наскоро). Апартаментът ни е голям, за разлика от нейния. Въпреки това тя не ме хареса в началото, не ми обръщаше внимание и така......Сега се разбираме, като културни хора.

Щом ми даде пари да оправим общите части. Аз платих 400 лв , а тя 150 лв и ги оправихме.
          Един ден, ако сме самотни още, мога да я поканя на Великденска трапеза и на круиз, просто за компания. Какво толкова, вместо да ме работи някоя специалистка по старци, за които ви бях разказвал.
          Ееей уморих се с тебе. Кога ще влезеш в 21ви век не е ясно. Сега раждат и след 50 години. Нарича се асистирана репродукция. А тая жена е на 40. Ти чуваш ли се какви ги дрънкаш бе човек. Не е в “репродукцията” проблема. Разбери го вече и почвай да действаш.
          Last edited by Selena; 15.04.2022, 07:55.

Коментар

Аз много добре знам колко по-добре е ранната репродукция.

Преди 20-21г имах колежка студентка. Пълничка, но с огромен бюст. И се разбирахме с нея. По няколко курса съм й помагал и у нас е идвала (на гости, да учим и на бал). Знаех, че не е мадама, но мислех, че може да стане нещо. Звънял съм у тях да я тръся, а майка и отконяваше обажданията. Тя обаче си чатеше с някакъв войник по icq и после и стана любовник. И не съм контактувал с нея от 17 г. Тя по принцип е неорганизирана, с 4-ки завърши и трудно си намери нормална работа.

Преди време се засякохме на улицата. Тя очакваше да спра да я заговоря, но вдигнах глава и отминах. Няма прошка за коврите, както казва един приятел.
            Правиш една ПЪЪЪЪЛНА програма да разбере хубаво какво е изпуснала и после ... НЯМА ПРОШКА. В борческите среди е много модерно да и направиш групов със всички приятели (поне 10) и кока. Който и да види ще бяга с 200
            Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение

Няма да бързаш.

Първите 80-120 год. е така.

След 140-тата ще ти обърне, гаранция!
              Аз много добре знам колко по-добре е ранната репродукция.

Преди 20-21г имах колежка студентка. Пълничка, но с огромен бюст. И се разбирахме с нея. По няколко курса съм й помагал и у нас е идвала (на гости, да учим и на бал). Знаех, че не е мадама, но мислех, че може да стане нещо. Звънял съм у тях да я тръся, а майка и отконяваше обажданията. Тя обаче си чатеше с някакъв войник по icq и после и стана любовник. И не съм контактувал с нея от 17 г. Тя по принцип е неорганизирана, с 4-ки завърши и трудно си намери нормална работа.

Преди време се засякохме на улицата. Тя очакваше да спра да я заговоря, но вдигнах глава и отминах. Няма прошка за коврите, както казва един приятел.

Коментар

В началото, първите 5-10 г не ми обръщаше никакво внимание...
                Няма да бързаш.

Първите 80-120 год. е така.

След 140-тата ще ти обърне, гаранция!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                  Евго, хайде де още ли не си се оженил..Стига си мислил , че ставаш с психика на стар ерген..Постави си един срок..Направи си списък с подходящите за момента и го направи..Идеални няма, а и гаранция няма..Виж може да има и втори и трети дубъл..
                  +1

Коментар

В началото, първите 5-10 г не ми обръщаше никакво внимание, предпочиташе да разговаря със старите чичовци и да ходи в местното кафене.

Тя по принцип не кани и не приема мъже. В началото имаше някакъв приятел за 2-3 седмици, но нещо не се разбраха.
                    Е тя като тебе значи. Ако не си е завъдила вече десетина котки, можеш да се пробваш, поне няма да сте сами.

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение

За 18 години не се е навел да си вземе готов плод от земята, значи никога няма да стане.
                      В началото, първите 5-10 г не ми обръщаше никакво внимание, предпочиташе да разговаря със старите чичовци и да ходи в местното кафене.

Тя по принцип не кани и не приема мъже. В началото имаше някакъв приятел за 2-3 седмици, но нещо не се разбраха.

Коментар

• Евго, хайде де още ли не си се оженил..Стига си мислил , че ставаш с психика на стар ерген..Постави си един срок..Направи си списък с подходящите за момента и го направи..Идеални няма, а и гаранция няма..Виж може да има и втори и трети дубъл..

Коментар

• Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение

Еййй опасен си ей. Не се даваш и това си е. Не може те оженим тука целия форум
                          За 18 години не се е навел да си вземе готов плод от земята, значи никога няма да стане.

Коментар

Не познахте изобщо.

Преди 18 г бях готин симпатяга, младичък, костюмиран, бях си намерил страхотна работа за онези времена (подобно на младия лекар, при който ходихме наскоро). Апартаментът ни е голям, за разлика от нейния. Въпреки това тя не ме хареса в началото, не ми обръщаше внимание и така......Сега се разбираме, като културни хора.

Щом ми даде пари да оправим общите части. Аз платих 400 лв , а тя 150 лв и ги оправихме.
                            Един ден, ако сме самотни още, мога да я поканя на Великденска трапеза и на круиз, просто за компания. Какво толкова, вместо да ме работи някоя специалистка по старци, за които ви бях разказвал.
                            Еййй опасен си ей. Не се даваш и това си е. Не може те оженим тука целия форум

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Измиваш се, избръсваш се, спретваш се с някоя чиста изгладена риза, слагаш едни дънки и отиваш да искаш сол първия ден. Като мине една седмица й искаш пипер . После ще разкажеш как го е приела. Ако не те е изгонила на третата седмица носиш цвете в саксия за благодарност че е толков добра съседка и й го подаряваш. На четвъртата седмица навестяваш цветето да видиш как е и носиш случайно артисал билет за театър.

Дерзай, че време не остана
                              Не познахте изобщо.

Коментар

• Мислим че най-прекият път е, като си вземе куче.

Коментар

Working...
                                X