Първоначално изпратено от Vergil1975
Разгледай мнение
Толкова книги си прочел - и филми си изгледал, за да анализираш особеностите в женската психика. Възхищавам ти се!
Все пак, мисля, че пропускаш важни моменти в твоите анализи. Много са - в общия случай - рехави. Прекалено много пишеш за това, какво "искалИ женИТЕ"... Въртиш едно и също - като латерна.
Не си даваш сметка, че женИТЕ не искат да бъдат поставяни в общ кюп. Именно затова вече подчертах абсурдността във формулировката-въпрос: "какво искат жените?"
И ти - толкова "добър познавач" - прочел книги... - обобщаваш. И те - жените - ти се възхищават, проявяват невиждан интерес, въздишат по теб... и дори директно припадат по познавача на женската психика...
Защо не виждам подобни екзалтирани дами тук? Има някакво голямо разминаване в твоите обобщения за "женската психика" и онова, което очакват дамите, май? Ама тия - какво пък си мислят, а? За какви се мислят, че имаЛИ и очаквания?
Моето мнение е, че този микс, в който се стремиш да поставиш целия дамски състав - ти играе лоша шега.
Абе, опитай нещо по-лесно... Например, подчертавай колко различна от останалите и уникална е поредната дама, която сваляш. Това е точно обратното на твоето твърдение в началото на цитата: "... жените по цял свят искат едно и също...", но тази твоя (запазена) фраза излиза от контекста на "различна и уникална от останалите за един мъж"...
.......
За филма, в който "съм се вкарал"..., може наистина да греша.
Понякога мисля, че виждам лигите, които се стичат около теб. Така се сваля една дама!... Абе и за метафоричното изразяване - обяздването на кобилка май ставаше дума (зная - на майтап ... и с избърсани лиги)... Много ми хареса подобно сравнение и не всеки "писач" би се сетил...
Нищо лично!

Коментар