Първоначално изпратено от Bad_Bear
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
- 1 like
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
И каква ще е тая толкова сериозна "грешка",та да го напусне заради нея?Ако е било нещо наистина сериозно, никога нямаше да се върне при него.
Естествено тя си е в пълното право да прекрати връзката,но щом той я е търсил, след като тя е скъсала автоматично го поставя в слаба позиция.Щото такава е женската психика.
Коментар
-
Първоначално изпратено от MorskiShop Разгледай мнение
Разделихме се защото и двамата не искахме да продължаваме по същия начин. Аз просто бях по-агресивния. Както и да е, минал съм през тия неща и нещата са си супер на днешна база.
Коментар
-
Разделихме се защото и двамата не искахме да продължаваме по същия начин. Аз просто бях по-агресивния. Както и да е, минал съм през тия неща и нещата са си супер на днешна база.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
Правилно. Истинските мъже не допускат грешки!
Естествено тя си е в пълното право да прекрати връзката,но щом той я е търсил, след като тя е скъсала автоматично го поставя в слаба позиция.Щото такава е женската психика.
Коментар
-
Щом казваш ,че причината си бил ти,значи тя е скъсала с теб,а после ти си я търсил?Това те поставя в слаба позиция спрямо нея. Щото каквото и да си направил ако държеше на теб,нямаше да те напусне.А след това не тя е премислила,а ти си я търсил,което те прави слаб в нейните очи.
Съвсем добронамерено ти ги казвам тия неща, пък ти си преценявай дали ще ги вземеш предвид.
Коментар
-
Щом казваш ,че причината си бил ти,значи тя е скъсала с теб,а после ти си я търсил?Това те поставя в слаба позиция спрямо нея. Щото каквото и да си направил ако държеше на теб,нямаше да те напусне.А след това не тя е премислила,а ти си я търсил,което те прави слаб в нейните очи.
Съвсем добронамерено ти ги казвам тия неща, пък ти си преценявай дали ще ги вземеш предвид.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Изтребал ѝ е на нея дърт пръч с 15 годин по-дърт. Wake up.
Коментар
-
Аз бях причината и аз бях инициаторът. Мъжът трябва да е водещия в едни отношения.
Коментар
-
Ясно Имал си любовна мъка. И аз съм я преживял. В кой беше причината за раздялата и кой беше инициаторът за повторното събиране,
Коментар
-
Е тя какво е виновна, че съвременните млади мъже харесват курволяци?Аз ако бях свободен досега да съм се оженил за нея.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Просто момичето има морал и не ще да си сваля гащите пред сульо и пульо,а се пази за съпруга си.Какво лошо има в това?
По моята скала на женските качества това я издига много високо.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
Ако за, да кажем, 15 години, не го е намерила тоя съпруг - проблем има и то сериозен
Коментар
-
Просто момичето има морал и не ще да си сваля гащите пред сульо и пульо,а се пази за съпруга си.Какво лошо има в това?
По моята скала на женските качества това я издига много високо.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
Споко, не всички психолози са психоаналитици.
Коментар
Коментар