IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

При тебе ли? Баси, да не повярва човек ...
    Знаеш ли има една граница на простотията, която лично аз не приемам. Ти си пиши. Аз лично спирам да те отразявам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Мъка. Даже негрите си плащат.
      При тебе ли? Баси, да не повярва човек ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
        здравейте,

този месец отново предстоят светли празници,

Много мъже в СФ и БГ се облизват на украинките, които идват. Дори някой ходят доброволци в центъра за бежанци, знам за един такъв и какво си е наумил, , едва ли е да се жени, но иска да спи с украинка.

Аз пък се регистрирах в dating.com. Обаче е пълен фалш, фиктивни женски профили, които имитират активност, няколко негри винаги онлайн, има и профили на българи, освен това всичко е платено и не можеш да пишеш изобщо, ако не си платиш.

Хубав ден,
        Мъка. Даже негрите си плащат.

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Eй тия негрите не мое да не ти свършат работа
          Мислиш, че като са негри не могат да се отвратят ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
            здравейте,

Много мъже в СФ и БГ се облизват на украинките, които идват. Дори някой ходят доброволци в центъра за бежанци, знам за един такъв и какво си е наумил, , едва ли е да се жени, но иска да спи с украинка.

Аз пък се регистрирах в dating.com. Обаче е пълен фалш, фиктивни женски профили, които имитират активност, няколко негри винаги онлайн, има и профили на българи, освен това всичко е платено и не можеш да пишеш изобщо, ако не си платиш.

Хубав ден,
            Eй тия негрите не мое да не ти свършат работа

Коментар

• здравейте,

Хубав ден,

Коментар

Не се стърпя да си покажеш магариите. Толкоз си можеш.
                Ти това си повика Като не можеш с добро...

Коментар

Ще ти се. Ама е малко по-къс само.
                  Не се стърпя да си покажеш магариите. Толкоз си можеш.

Коментар

Магаре.
                    Ще ти се. Ама е малко по-къс само.

Коментар

Ся си ми кацнала удобно на чалъм, как да те пропусна ми кажи...
                      Магаре.

Коментар

Хм. Ма то чак в две теми го коментираш това събитие, което ме навява на мисълта, че си се впечатлил. Ревност? Да не се окаже, че тези атрибути те интересуват повече отколкото ме интересуват мен?

Тамън да те похваля в руската тема и ти взе, че пак се оля. Голямо магаре си.
                        Ся си ми кацнала удобно на чалъм, как да те пропусна ми кажи...

Коментар

Ле Клюкара? А в другата тема като чу за мъжки топки - запя песента за яйцето отзад
                          Хм. Ма то чак в две теми го коментираш това събитие, което ме навява на мисълта, че си се впечатлил. Ревност? Да не се окаже, че тези атрибути те интересуват повече отколкото ме интересуват мен?

Тамън да те похваля в руската тема и ти взе, че пак се оля. Голямо магаре си.

Коментар

Всичко се гледа, за се знае в какво общество се циркулира. Това си е мой принцип. И всичко се чете.
                            Ле Клюкара? А в другата тема като чу за мъжки топки - запя песента за яйцето отзад

Коментар

• Първоначално изпратено от RealUser Разгледай мнение
                              Сериозно ли има тук хора, които гледат въпросното Ергенът
                              Всичко се гледа, за се знае в какво общество се циркулира. Това си е мой принцип. И всичко се чете.

Коментар

• Сериозно ли има тук хора, които гледат въпросното Ергенът

Коментар

Working...
                                X