Първоначално изпратено от redcretin
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Мъка. Даже негрите си плащат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениездравейте,
този месец отново предстоят светли празници,
Много мъже в СФ и БГ се облизват на украинките, които идват. Дори някой ходят доброволци в центъра за бежанци, знам за един такъв и какво си е наумил,, едва ли е да се жени, но иска да спи с украинка.
Аз пък се регистрирах в dating.com. Обаче е пълен фалш, фиктивни женски профили, които имитират активност, няколко негри винаги онлайн, има и профили на българи, освен това всичко е платено и не можеш да пишеш изобщо, ако не си платиш.
Хубав ден,
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Eй тия негрите не мое да не ти свършат работа
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениездравейте,
Много мъже в СФ и БГ се облизват на украинките, които идват. Дори някой ходят доброволци в центъра за бежанци, знам за един такъв и какво си е наумил,, едва ли е да се жени, но иска да спи с украинка.
Аз пък се регистрирах в dating.com. Обаче е пълен фалш, фиктивни женски профили, които имитират активност, няколко негри винаги онлайн, има и профили на българи, освен това всичко е платено и не можеш да пишеш изобщо, ако не си платиш.
Хубав ден,
- 6 Харесвания
Коментар
-
здравейте,
Хубав ден,
Коментар
-
Не се стърпя да си покажеш магариите. Толкоз си можеш.Като не можеш с добро...
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Ще ти се. Ама е малко по-къс само.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ся си ми кацнала удобно на чалъм, как да те пропусна ми кажи...
- 1 like
Коментар
-
Хм. Ма то чак в две теми го коментираш това събитие, което ме навява на мисълта, че си се впечатлил. Ревност? Да не се окаже, че тези атрибути те интересуват повече отколкото ме интересуват мен?
Тамън да те похваля в руската тема и ти взе, че пак се оля. Голямо магаре си.
Коментар
-
Ле Клюкара?А в другата тема като чу за мъжки топки - запя песента за яйцето отзад
Тамън да те похваля в руската тема и ти взе, че пак се оля. Голямо магаре си.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Всичко се гледа, за се знае в какво общество се циркулира. Това си е мой принцип. И всичко се чете.А в другата тема като чу за мъжки топки - запя песента за яйцето отзад
Коментар
-
Първоначално изпратено от RealUser Разгледай мнениеСериозно ли има тук хора, които гледат въпросното Ергенът
- 1 like
Коментар
Коментар