Първоначално изпратено от MorskiShop
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от MorskiShop Разгледай мнениеБившият ми шеф приближава 55 и не е спрял да го интересува тънката част. Още е женен, отдавна не живее с жена си, но вече по над 30 годишни не пада. В момента, в който нещо зачекнат темата за бебета и играе карта “Смяна”. За съжаление това му изяжда главата в професионален план и не може да се концентрира над важните неща. На изпроводяк му го казах, а той се обиди. Някои мъже са си вечно изгубени в женското междукрачие.
Не става ясно защо темата "за бебетата" е толкова плашеща за един... шеф, който би трябвало да бъде и мъж? Защо един мъж се бои от мисълта, да бъде мъж, щом го може? Тема за роман...
Очевидно може (донякъде) да се обясни с факта, че си пада по под 30-годишните?
Или - няма никаква връзка между подобни предпочитания?
Защо да създава проблеми на дамите, които са над 30-те? Разновидност на филантроп, може би..., любител на млада плът... , писнало му е от претенции и опити за налагане...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Жълт картон. Не се излагай повече така. Една врата се затваря и се гледа само напред.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Моите апели си чела. Но понеже са негативни според теб и си ги приписала на Миро
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Аз ви бях разказвал за една аптекарка от София, с която се запознахме преди 4 г.
И ми прави много номера.
Сега се е събрала с един пич, около 40 г., може и 40+ да е. А тя е на 42-43 г.
Не ми се вярва да може да роди и се чудя той защо се занимава с нея. Тя е егоист и много меркантилна.
И аз му написах по ф.б. да я зареже, поради посочените от мен причини,
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от MorskiShop Разгледай мнение
Като си шеф и си набарал гадже от фирмата, тя започва да се държи все едно е хванала Господ за шлифера, което в малък екип сваля морала на подчинените. Почват едни интриги между жените, работа страда от това, а шефа си мисли, че му завиждат за младото гадже. Животът на мъжа и особено този, който реши да има семейство и собствен бизнес, е пълен с отговорности, а такива развлечения само и единствено те отклонят от пътя. Има си спорт, лов, риболов, карти и всякакви други играчки, които да не ти пречат на бизнеса и живота, вместо да наливаш време и пари в някакви кухи лейки.
Та проблемът е личностен,а не в забиването на млади гаджета.
А и не всеки го влечат изброените от теб неща. Някои мъже са си ценители на жените.И аз мисля като стана на 55 години да се отдам на подобни дейности.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Пак си късметлия,че не си изял боя.Не е хубаво да се дават непоискани акъли за личният живот на други хора.А и не виждам никакъв проблем, че пича си хойка по млади гаджета при положение, че не живее с жена си.
И как точно това му пречи да се концентрира върху работата си?Да не мислиш, че тия,които имаме малки деца тревогите са ни по-малко от неговите?Преди два дни отидохме с жената на един плаж-пълно спокойствие, кеф,релакс.На другият ден заведохме децата,ами то и 5 минути спокойствие нямаше. Постоянно съм под напрежение да не се ударят като играят, а те постоянно се бият, все делят нещо.Често се разболяват,по цели нощи не спя и други такива екстри.
Та възможно е той да не се е справял със задълженията си, но надали гаджетата му са били причината.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Преуспелите жени са със сухи вагини, защото в гонитбата на успеха забравят да ги поливат. И очите им са сухи, няма го онзи влажен поглед на кошута. Успехът е голяма драма, защото е като наркотик. Колкото си по-успешен, толкоз си по-надрусан. А от абстиненцията направо можеш да умреш.
Коментар
-
Основно проблемът на успелите жени е, че са с мъжки маниери и разсъждение. Те самите са консуматорки и те разглеждат като парче месо или лакей. Също както повечето успели мъже не искат до себе си успяла жена, а такава, която да ги благославя и да ги гледа като божество, така и успелите жени не искат до себе си, някой който да ги засенчва. Но това е нормално, защото зад успеха винаги се крие едно голямо его, което иска да бъде нахранено. Важи както за мъжете, така и за жените.
Коментар
-
Аз ви бях разказвал за една аптекарка от София, с която се запознахме преди 4 г.
И ми прави много номера.
Не ми се вярва да може да роди и се чудя той защо се занимава с нея. Тя е егоист и много меркантилна.
Евго, не винаги, когато предполагаш нещо, то може да бъде единствена истина в живота. Имам предвид твоята фраза: "Не ми се вярва да може да роди!"
Идентична беше констатацията на един дългогодишен гинеколог, след обстоен преглед на една дама.
Дамата забременя и роди, напук на всичко, което "не трябва" да се случи в Природата по някакви причини или по нечии "убеждения"...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от MorskiShop Разгледай мнениеБившият ми шеф приближава 55 и не е спрял да го интересува тънката част. Още е женен, отдавна не живее с жена си, но вече по над 30 годишни не пада. В момента, в който нещо зачекнат темата за бебета и играе карта “Смяна”. За съжаление това му изяжда главата в професионален план и не може да се концентрира над важните неща. На изпроводяк му го казах, а той се обиди. Някои мъже са си вечно изгубени в женското междукрачие.
И как точно това му пречи да се концентрира върху работата си?Да не мислиш, че тия,които имаме малки деца тревогите са ни по-малко от неговите?Преди два дни отидохме с жената на един плаж-пълно спокойствие, кеф,релакс.На другият ден заведохме децата,ами то и 5 минути спокойствие нямаше. Постоянно съм под напрежение да не се ударят като играят, а те постоянно се бият, все делят нещо.Често се разболяват,по цели нощи не спя и други такива екстри.
Та възможно е той да не се е справял със задълженията си, но надали гаджетата му са били причината.Last edited by mirodes; 11.06.2023, 11:52.
Коментар
-
Има си много жени над 40, които със запазена визия и лисичи нрав си се уреждат и без да си предлагат функциите на инкубатор.
И аз съм го забелязъл това.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Преуспелите жени са със сухи вагини, защото в гонитбата на успеха забравят да ги поливат. И очите им са сухи, няма го онзи влажен поглед на кошута. Успехът е голяма драма, защото е като наркотик. Колкото си по-успешен, толкоз си по-надрусан. А от абстиненцията направо можеш да умреш.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Не ми дава да дишам.
Извърших най-голямото престъпление-не смятам за атрактивни преуспелите финансово и професионално жени над 45 годишна възраст.
За такива като мен прошка няма.
- 3 Харесвания
Коментар
-
И ми прави много номера.
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар