Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Явно си пич и мъжкар,
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
Ами директно си искат секс.Ама аз не се давам.
Евгооо ако трябва си плати, ПЛАТИ да те разнасят младите пички, а не дъртите баби да викат хубаво момчеНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 3 Харесвания
Коментар
-
Ами директно си искат секс.Ама аз не се давам.
Коментар
-
По какво съдиш, че са ти фенки?
Изобщо не съм стиснат. Винаги черпя навън, а обикновено получавам некоректно отношение.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Не казаавам че търсиш.Ама се рекламираш че имаш.Така най много некоя селянка-златотърсачка да хванеш,и то временно.
модератора е преместил постовете в тая тема като е изтрил последния.Правилно е постъпил ,защото това е темата за жените.
Писах че имам 3 фенки от моя блок.2 на моя възраст и една на 37-38 години. Ама не им се давам.
Изобщо не съм стиснат. Винаги черпя навън, а обикновено получавам некоректно отношение.
- 1 like
Коментар
-
Не казаавам че търсиш.Ама се рекламираш че имаш.Така най много некоя селянка-златотърсачка да хванеш,и то временно.
Стиснат е, и това няма да стане. Представям си ако все пак излъже някоя, какви деца ще гледа ... то не става без пари.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Аз пари не търся,
Напиши ми на лично, това което модераторът изтри преди малко.
модератора е преместил постовете в тая тема като е изтрил последния.Правилно е постъпил ,защото това е темата за жените.
Писах че имам 3 фенки от моя блок.2 на моя възраст и една на 37-38 години. Ама не им се давам.Last edited by nradev; 18.04.2022, 13:58.
Коментар
-
Докато прекраваш всичо през призмата на парите ,жена няма да намериш.
Напиши ми на лично, това което модераторът изтри преди малко.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеТя и онази аптекарка, която ми правеше номера, вече е 40+ и няма деца.
Богата е, но какво от това.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Но студентките ти също са втори сезон, около 35 г.,
Да ти е жива и здрава внучката.
Коментар
-
С кое нямам успехи, С набутванято на пари в коптори наистина нямам,прав си. Към 60 години отивам даже и дядо съм вече на внучка, ама студентките още ми се лепят.Имам други успехи.Примерно изгедах и изучих наследника.Инвестирал съм в образованието му. Сега е софтуерен инженер в американска корпорация. Ако смятаме доходност е некъде към 300% на година.хехехе.
Да ти е жива и здрава внучката.
Коментар
-
Да ти кажа, че се имаш за голям спец, а нямаш кой знае какви успехи и само се заяждаш с нас. И наближаваш 60 г вероятно.
В самия нотариален акт и бележката, която ти дават, си пише какво точно е събрал нотариуса.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Правиш една ПЪЪЪЪЛНА програма да разбере хубаво какво е изпуснала и после ... НЯМА ПРОШКА. В борческите среди е много модерно да и направиш групов със всички приятели (поне 10) и кока. Който и да види ще бяга с 200
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеТя и онази аптекарка, която ми правеше номера, вече е 40+ и няма деца.
Богата е, но какво от това.
То и ти си богат … и какво от това, като не се стягаш и не действаш? Все кисело гроздето.
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар