Първоначално изпратено от BobyB
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 4 Харесвания
-
Първоначално изпратено от Selena
Ми аз не определям съвременните социални реалности, нито развитието в медицината - просто описвам какво става. Пък ти ако не ти харесва- чемодан - вокзал - саудистка арабия.
В Германия е същото, ама за да го видиш требе да си интегриран.
Освен някоя претендирана обида, малко неврони да впрегнеш ей така за разнообразие, а?
Те едно време и на трийсе годишните булки им лепяха етикетчета.
То и ти си “дъртофелник” по твоите стандарти, пък точиш лиги по 18 годишни индийки.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Влече го Прародината
Индия вече много се модернизира. Грешен избор.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Правиш една ПЪЪЪЪЛНА програма да разбере хубаво какво е изпуснала и после ... НЯМА ПРОШКА. В борческите среди е много модерно да и направиш групов със всички приятели (поне 10) и кока. Който и да види ще бяга с 200
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Не познахте изобщо.
Ние сме комшии от 18 г, а тя е извън репродукцията за съжаление (вече).
Преди 18 г бях готин симпатяга, младичък, костюмиран, бях си намерил страхотна работа за онези времена (подобно на младия лекар, при който ходихме наскоро). Апартаментът ни е голям, за разлика от нейния. Въпреки това тя не ме хареса в началото, не ми обръщаше внимание и така......Сега се разбираме, като културни хора.
Щом ми даде пари да оправим общите части. Аз платих 400 лв , а тя 150 лв и ги оправихме.
Един ден, ако сме самотни още,мога да я поканя на Великденска трапеза и на круиз, просто за компания. Какво толкова, вместо да ме работи някоя специалистка по старци, за които ви бях разказвал.
Last edited by Selena; 15.04.2022, 07:55.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Аз много добре знам колко по-добре е ранната репродукция.
Преди 20-21г имах колежка студентка. Пълничка, но с огромен бюст. И се разбирахме с нея. По няколко курса съм й помагал и у нас е идвала (на гости, да учим и на бал). Знаех, че не е мадама, но мислех, че може да стане нещо. Звънял съм у тях да я тръся, а майка и отконяваше обажданията. Тя обаче си чатеше с някакъв войник по icq и после и стана любовник. И не съм контактувал с нея от 17 г. Тя по принцип е неорганизирана, с 4-ки завърши и трудно си намери нормална работа.
Преди време се засякохме на улицата. Тя очакваше да спра да я заговоря, но вдигнах глава и отминах. Няма прошка за коврите, както казва един приятел.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
Няма да бързаш.
Първите 80-120 год. е така.
След 140-тата ще ти обърне, гаранция!
Преди 20-21г имах колежка студентка. Пълничка, но с огромен бюст. И се разбирахме с нея. По няколко курса съм й помагал и у нас е идвала (на гости, да учим и на бал). Знаех, че не е мадама, но мислех, че може да стане нещо. Звънял съм у тях да я тръся, а майка и отконяваше обажданията. Тя обаче си чатеше с някакъв войник по icq и после и стана любовник. И не съм контактувал с нея от 17 г. Тя по принцип е неорганизирана, с 4-ки завърши и трудно си намери нормална работа.
Преди време се засякохме на улицата. Тя очакваше да спра да я заговоря, но вдигнах глава и отминах. Няма прошка за коврите, както казва един приятел.
- 3 Харесвания
Коментар
-
В началото, първите 5-10 г не ми обръщаше никакво внимание...
Първите 80-120 год. е така.
След 140-тата ще ти обърне, гаранция!
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеЕвго, хайде де още ли не си се оженил..Стига си мислил , че ставаш с психика на стар ерген..Постави си един срок..Направи си списък с подходящите за момента и го направи..Идеални няма, а и гаранция няма..Виж може да има и втори и трети дубъл..
Коментар
-
В началото, първите 5-10 г не ми обръщаше никакво внимание, предпочиташе да разговаря със старите чичовци и да ходи в местното кафене.
Тя по принцип не кани и не приема мъже. В началото имаше някакъв приятел за 2-3 седмици, но нещо не се разбраха.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
За 18 години не се е навел да си вземе готов плод от земята, значи никога няма да стане.
Тя по принцип не кани и не приема мъже. В началото имаше някакъв приятел за 2-3 седмици, но нещо не се разбраха.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение
Еййй опасен си ей. Не се даваш и това си е. Не може те оженим тука целия форум
- 4 Харесвания
Коментар
-
Не познахте изобщо.
Ние сме комшии от 18 г, а тя е извън репродукцията за съжаление (вече).
Преди 18 г бях готин симпатяга, младичък, костюмиран, бях си намерил страхотна работа за онези времена (подобно на младия лекар, при който ходихме наскоро). Апартаментът ни е голям, за разлика от нейния. Въпреки това тя не ме хареса в началото, не ми обръщаше внимание и така......Сега се разбираме, като културни хора.
Щом ми даде пари да оправим общите части. Аз платих 400 лв , а тя 150 лв и ги оправихме.
Един ден, ако сме самотни още,мога да я поканя на Великденска трапеза и на круиз, просто за компания. Какво толкова, вместо да ме работи някоя специалистка по старци, за които ви бях разказвал.
- 6 Харесвания
Коментар
Коментар