Еееее, икономическият беше по-изобилен на жени. А Ай Кюто има ли значение?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
аз пешето дразнех а виж кой се включи.
сега ако е някакво обяснение, за теб знаем.
наздраве
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
След 89-та можеше да влезнеш и с голфа на приемния изпит. Това време няма нищо общо с това отпреди 89-та по отношение на образованието.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Не си прав! И в техническите вузове имаше хубави колежки. Просто в УНСС-то изборът беше по-голям. Да не говорим, че сборно IQ на три девици от УНСС се доближаваше до това на една у ТУ-то.
Наздраве!
аз пешето дразнех а виж кой се включи.
сега ако е някакво обяснение, за теб знаем.
наздравепрепоръка е
Коментар
-
пеше, убавите колежки са тама, къде не се иска много, много напрегане, деме - унсс
а за ту аз едва различавах кое момче, кое момиче.
демек по вторични полови белези си приличаха много.
повечето имаха мустаки и почти никой нямаше гърди
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
От унсс ко се научи да търгува със сигурност е МУЛТИМИЛИОНЕР. Кодер освен да изплаща един имот докат е жив за друго не става.
Обикновено е с едно отрупано бюро с бутилки и няколко пепелника от пластмасови чаши.
Коментар
-
браво ботчо
пешето да чете и да реве
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Не си прав! И в техническите вузове имаше хубави колежки. Просто в УНСС-то изборът беше по-голям. Да не говорим, че сборно IQ на три девици от УНСС се доближаваше до това на една у ТУ-то.
Наздраве!
Коментар
-
пеше, убавите колежки са тама, къде не се иска много, много напрегане, деме - унсс
повечето имаха мустаки и почти никой нямаше гърди.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
От унсс ко се научи да търгува със сигурност е МУЛТИМИЛИОНЕР. Кодер освен да изплаща един имот докат е жив за друго не става.
Обикновено е с едно отрупано бюро с бутилки и няколко пепелника от пластмасови чаши.
пешето да чете и да ревепрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Но ако се научат да кодират, после вземат хубава заплата, по-висока от тази с диплома от УНСС.
Обикновено е с едно отрупано бюро с бутилки и няколко пепелника от пластмасови чаши.Last edited by bota156; 01.12.2021, 10:47.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
кво ми фалиш МЕИ-то. Още по мое време ги приемаха с 2-ки на изпитите - преди 25 години. След 2-3 години директно ги отмениха и по селски дипломи ги приемаха от всякакви забутани села, дет не правят разлика между винт и гайка и след завършването
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Венко ми е приятел приеми го като закачки между приятели.просто ми завидя за готините колежки..той е нямал такива в УНСС
повечето имаха мустаки и почти никой нямаше гърдипрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
кво ми фалиш МЕИ-то. Още по мое време ги приемаха с 2-ки на изпитите - преди 25 години. След 2-3 години директно ги отмениха и по селски дипломи ги приемаха от всякакви забутани села, дет не правят разлика между винт и гайка и след завършването
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Венко личи си увреждането от УНСС.Певицата и колежките са различни.Певицата няма нищо общо с ТУ.Учила е музика.Ха ха ха за разлика от тоалетната хартия на УНСС дипломите от ТУ са валидни по целия свят....Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
Коментар