If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Но студентките ти също са втори сезон, около 35 г.,
Да ти е жива и здрава внучката.
Що твоите да не на 18 години.Веротно са и манекеки.Хехехе аз съм на 55 години ,така че втори сезон студентки са ми идеални.Виж 3ти сезон отбягвам. В нашия блок имам 3 фенки ,ама аз не им се давам. 2те са моя възраст и една на 37-38 години.
С кое нямам успехи, С набутванято на пари в коптори наистина нямам,прав си. Към 60 години отивам даже и дядо съм вече на внучка, ама студентките още ми се лепят.Имам други успехи.Примерно изгедах и изучих наследника.Инвестирал съм в образованието му. Сега е софтуерен инженер в американска корпорация. Ако смятаме доходност е некъде към 300% на година.хехехе.
Но студентките ти също са втори сезон, около 35 г.,
Да ти кажа, че се имаш за голям спец, а нямаш кой знае какви успехи и само се заяждаш с нас. И наближаваш 60 г вероятно.
В самия нотариален акт и бележката, която ти дават, си пише какво точно е събрал нотариуса.
С кое нямам успехи, С набутванято на пари в коптори наистина нямам,прав си. Към 60 години отивам даже и дядо съм вече на внучка, ама студентките още ми се лепят.Имам други успехи.Примерно изгедах и изучих наследника.Инвестирал съм в образованието му. Сега е софтуерен инженер в американска корпорация. Ако смятаме доходност е некъде към 300% на година.хехехе.
Правиш една ПЪЪЪЪЛНА програма да разбере хубаво какво е изпуснала и после ... НЯМА ПРОШКА. В борческите среди е много модерно да и направиш групов със всички приятели (поне 10) и кока. Който и да види ще бяга с 200
Пълна програма не прилича ли, на пълна простотия, пп?!..хаха
Жената е медицинска сестра в Токуда. Можеш да си сигурна, че са пробвали всичко.
Не си мисли, че науката е всемогъща, на 40+ рисковете са големи, особено за първо раждане. И да родиш с 300 зора едно бебе, после какво? Мислиш, че на 60 да се разправяш с тийнове е същото като на 40?
И от Токуда по-длибоко нема … И от единичен случай вадиш генерален извод.
Като го родиш после го гледаш. Давам ти малко по-различна перспектива,за това което става в други държави. Сега, както казах не убивай вестоносеца.
Коментар