Първоначално изпратено от Arana
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Стой и гледай ако баща ѝ е някой и как ще реагират братята ѝ от клана. Ти малко си живял.
Да, на мукавей са се разтрогвали. Те сега не се разтрогват с десетилетки, та тогава.
Указвам на двойни фантазни стандарти. Ти се радвай, че епохата е по-свободна, че инак ще си развяваш така парцалите на мукавей.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Хммм, генетичното разнообразие в популацията е едно нещо, съвсем друго е отглеждането и възпитанието на това генетично разнообразие. Щото гените са си гени, наследствеността си е наследственост, ама се случват да възникнат мутации. Пък и оказва се , заобикалящата среда и обществото понякога играят по-голяма роля при сформиране на индивида, отколкото гените.
Да, някой гледат кучета и котки, но осеменителите също не гледат деца или внуци. Може и да ги гледат, ама отдалеко.
Колкото до мен - аз съм резултат от близо 300 годишна планова селекция. Предците ми са сключвали уредени бракове, младата съпруга е забременявала най-рано година след сватбата и разводите са били недопустими.
Наздраве!
П.П. Знаеш ли, напоследък доста жени, предпочитат да родят дете, вместо да гледат домашни любимци. Имат подкрепата на семействата си и отглеждат децата си без наличие на мъж. Познавам няколко такива дами - едната дори роди тризначки след инвитрото, да са й живи и здрави.
Ти може и до знаеш историята на част от предците си,ама няма как да ги знаеш всички 2008.Как са били възпитавани и така нататък .Та в твоята селекция са участвали не само тези твои предци,които са ти известни. Може да се родееш с твоя прабаба отпреди 300 години, ама освен нея си имала още 1003 прабаби.От чийто живот си нямаш понятие.И гените си оказват своето влияние.
А тия,които раждат от донор имат нещо сбъркано .То и моя братовчедка роди след зачеване от донор,ама щото мъжа й е стерилен и той прие детето като свое.Ама в случая става въпрос за целенасочено забременяване от непознат мъж без медицински причини за това. Поредната ненормалност която се налага като норма.Last edited by mirodes; 22.09.2022, 19:46.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Пълни глупости. В мюсюлманските държави мъжете много лесно получават развод.Пак не си чела достатъчно.
А разводи е имало откакто съществуват браковете.Ако си учила"Църковно право "щеше да знаеш, че и църковните бракове са се разтрогвали при определени условия.
Да, на мукавей са се разтрогвали лесно църковните бракове. Те сега не се разтрогват с десетилетки, та тогава.
Не само съм учила, а и имам права да се явявам пред католически съд (рота) за “анулиране” (това е точният термин), а не за “разтрогване на брака”. Дълга и почти невъзможна процедура. В днешна Малта например - практически невъзможна процедура.
Указвам на тези твои двойни фантазни стандарти. Ти се радвай, че държавата в която вирееш и епохата е по-свободна, че инак ще си развяваш така парцалите на мукавей.
Хем искаш да живееш консервативно, хем шикалкавиш с нормите на едно консервативно общество.
Самото общество от подобен тип ще те низвергне и ще бъдеш автоматично социално изключен от съответната общност.
Значи, в резюме, голяма манджа с грозде ти е в главата, което до някъде е обяснимо предвид обстоятелствата.Last edited by Arana; 22.09.2022, 19:50.
- 1 like
Коментар
-
Колко време издържа досега в брак? Разводът също е скорошно явление. Ептен скорошно, барабар с феминизма.
По твоята логика марш веднагически при жена ти, (теглиш ѝ един бой, пътем и на свекървата и на бълдъзата и поемаш командването) поемаш си отговорност гледаш си децата и опъваш докрай. Да ги нямаме таквиз, рускини, разводи, хареми, ама ха, хърсъзин с хърсъзин …
В уважаващия себе си Иран щяха отдавна да са ти лепнали сто тояги на голо. Разводи му се привиждат на него.
Значи от модернизма вземаме развода, но не вземаме феминизма. Общо взето вземаме каквото на нас ни отърва.
Уви, реалността, нейната мама, не се огъва …
А разводи е имало откакто съществуват браковете.Ако си учила"Църковно право "щеше да знаеш, че и църковните бракове са се разтрогвали при определени условия.
Коментар
-
Хахаха-викаш мъжът нищо не оставял след себе си.Ако твоите милиони предци мъже не бяха "донори "сега теб нямаше да те има и да пишеш във форума.
И естествено всеки има право на избор,като им е кеф да гледат котки,вместо деца и внуци,тяхно си право.
Да, някой гледат кучета и котки, но осеменителите също не гледат деца или внуци. Може и да ги гледат, ама отдалеко.
Колкото до мен - аз съм резултат от близо 300 годишна планова селекция. Предците ми са сключвали уредени бракове, младата съпруга е забременявала най-рано година след сватбата и разводите са били недопустими.
Наздраве!
П.П. Знаеш ли, напоследък доста жени, предпочитат да родят дете, вместо да гледат домашни любимци. Имат подкрепата на семействата си и отглеждат децата си без наличие на мъж. Познавам няколко такива дами - едната дори роди тризначки след инвитрото, да са й живи и здрави.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 3 Харесвания
Коментар
-
Аз се придържам към състоянието на отношенията мъж жена,така както са съществували откакто има хора от около 200 хиляди години. Щом тези отношения са допринесли за запазването на човешкият род и възход на човешката цивилизация, значи са били правилни. Феминизъм ,политкоректност, джендъризъм са скорошни явления и бързо, бързо ще затихнат.
По твоята логика марш веднагически при жена ти, (теглиш ѝ един бой, пътем и на тъщата и на бълдъзата и поемаш командването) поемаш си отговорността, гледаш си децата и опъваш докрай. Да ги нямаме таквиз, рускини, филипинки, разводи, хареми, ама ха, хърсъзин с хърсъзин …
В уважаващия себе си Иран щяха отдавна да са ти лепнали сто тояги на голо. Разводи му се привиждат на него.
Значи от модернизма вземаме развода, но не вземаме феминизма. Общо взето вземаме каквото на нас ни отърва.
Уви, реалността, нейната мама, не се огъва …Last edited by Arana; 22.09.2022, 19:28.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Колкото повече те чета, толкова повече получавам усещане за пътуване с едно сто години назад във времето.
Пич, ти си направо артефакт.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Що да нямат нищо общо!? И едните и другите няма да оставят нищо след себе си. Защото мъжът не създава поколение, той е само един донор. Както безименните дарители на биологичен материал, за инвитропроцедурите. Това, че е оставил генетичния си маркер, само допринася да генетичното разнообразие на популацията. Нищо повече.
Наздраве!
Както се казва, женската логика съсипва мъжката психика. Въобще не си разбрал какво имам предвид. Всеки има право на избор, било то жена или мъж. Важното е после да се чувства удовлетворен от него.
И естествено всеки има право на избор,като им е кеф да гледат котки,вместо деца и внуци,тяхно си право.
Коментар
-
Обичам да готвя, но мултукукърът наистина е удобство.
По-кльощавата 1/3-та пълноправен член на домочадието излетя от гнездото, но докато обитаваше кочинката има някое друго задължение - изхвърляше боклука, пускаше прахосмукачката и миеше пода. Сега се прави на интересен - не мога да го хвана нищо да свърши. Отбой
Наздраве!
Наздраве!
Коментар
-
Надали има мъж,който ще се противи много ако жена му иска деца.Щото грижите по децата са основно за жените.
Пич, ти си направо артефакт.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Двете неща нямат нищо общо .В единият случай жената няма деца и си остава бездетна,във вторият случай мъжът създава поколение. Ние живеем в сравнително спокойни времена,но в миналото често мъжете са умирали по време на война(трима от четиримата ми прадядовци са измрели по време на Балканските войни и Първата световна война).По твоята логика изобщо не е трябвало да правят деца, щото са умрели млади и децата им са израснали без баща.
Същевременно мъж,който има дълготрайни връзки с повече жени създава и повече деца,отколкото само в една връзка.
Наздраве!
Както се казва, женската логика съсипва мъжката психика. Въобще не си разбрал какво имам предвид. Всеки има право на избор, било то жена или мъж. Важното е после да се чувства удовлетворен от него.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 2 Харесвания
Коментар
-
Не понасям чистачки. Тегава история. Затуй - съдомиялня, пералня, робот за пода и супер мултикукър. Така освен работата имам повече време да следя всеки ход на производното. Битка на титани.
В уречен час се заключват всички електроники и централно ако се наложи интернетя тоже.
По-кльощавата 1/3-та пълноправен член на домочадието излетя от гнездото, но докато обитаваше кочинката има някое друго задължение - изхвърляше боклука, пускаше прахосмукачката и миеше пода. Сега се прави на интересен - не мога да го хвана нищо да свърши. Отбой
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
А кой ще ви чисти праха по мебелите, книгите, джинджифлюшките, банята, печката, прозорците ч еи хладилника .... Една чистачка за 80 лева един път седмично е направо манна небесна
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Прави впечатление, че никога не включваш мъжете в уравнението, а трябва
Коментар
Коментар