Първоначално изпратено от bulgarian lev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Да, интересен казус. Красива, умна, а и липсва увереност. Такива жени могат да бъдат и опасни. Внимавай да не влезеш в ролята на бащата-любовник. Обикновено тези момичета опитват да запълнят липсата на баща, впускайки се във връзка с по-зрял мъж и търсейки интуитивно в него липсващия татко - все неща, които 25 годишните пикльовци около нея не могат да и дадат. Много по-лесно можеш да вкараш в леглото такова момиче, но и раздялата после ще е много по-болезнена и за двамата.и после живота е пак тласкащ. Ако спреш, умираш.
Last edited by bulgarian lev; 20.09.2022, 02:21.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Тук ти свалям шапка и ти се покланям!
Не си експерт, а гений. Тя е добро моме, но е горда, защото е загубила баща си, и се блъска сама. Понякога е рязка, но е лъчезарно същество. Но пък тя е нещо повече от другите, това е жена която трябва да насърчиш, да и вдъхнеш увереност, да и покажеш че е ценна и желана не за една вечер. Умна е, преценявам я и я познавам повече от година. Тя самата смята че аз не я зачитам достатъчно, показва ми без да я питам коя ме харесвала. А, добре ми казваш, отговарям и, нямаше да забележа хич.
Колата ще и оставя да кара и да ме вози. И без това ще продавам едната, на 5,5 години е вече. Секънд хенд в момента е с 25% нагоре отколкото съм я взел 2020.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
БМВ на предно?? Пу, пу, да не ти е вкъщи! За мадами става, де.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Не, колата е добра, купето е гранд, 178 hp, 2L ако не се лъжа, предно, дизел, автомат, 8 степенна кутия. Е, новата Х 7 ца е 180К лева. Преебавам си плана за инвестиране в следващите 3-5 години.
Коментар
-
Вземи го на лизинг, че ако те зареже, да си плаща лизинга сама....как не се сетих.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Не ти ли е тесен тоя мъник?Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Според мен, както ти го описа, тя вече е готова - и без кола ще стане. Щом се съгласява да я возиш и не те е отрязала още първия път, значи само чака следващата стъпка от твоя страна. Забелязала е че имаш кинти и социален статус, по-си възрастен и и даваш сигурност, не си някой сухар, а имаш чувство за хумор....Обикновено 9-ките и 10-ките търсят точно такива мъже. В последствие, след като вече сте заедно, почват да се опитват да те променят както на тях им е угодно, съответно идват и големите проблеми за теб. Поиграй си малко с нея и толкова, не си струва обаче да купуваш нова кола само и само да я впечатлиш, тя ти знае възможностите вече. По-скоро те чака да я заведеш някъде и да се усамотите.
Не си експерт, а гений. Тя е добро моме, но е горда, защото е загубила баща си, и се блъска сама. Понякога е рязка, но е лъчезарно същество. Но пък тя е нещо повече от другите, това е жена която трябва да насърчиш, да и вдъхнеш увереност, да и покажеш че е ценна и желана не за една вечер. Умна е, преценявам я и я познавам повече от година. Тя самата смята че аз не я зачитам достатъчно, показва ми без да я питам коя ме харесвала. А, добре ми казваш, отговарям и, нямаше да забележа хич.
Колата ще и оставя да кара и да ме вози. И без това ще продавам едната, на 5,5 години е вече. Секънд хенд в момента е с 25% нагоре отколкото съм я взел 2020.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev
И това си е мъжки автомобил. Аз се позагледах на едно БМВ М2 2021 на 20К км - служебен автомобил. Днес му правих тест драйв. Ще го оперкам на 80К лева с лизинг. Ако го тресна кеш ще му река да свали на 75К. Инак ново е 108К левчета със тези екстри които има.Last edited by better; 19.09.2022, 23:59.
Коментар
-
Не, решил съм дълго да продължа да я праскам....но си експерт, тук те признах. Веднага включваш кое как е и защо.
Коментар
-
Чакай сега, човекът е искал да спази закона, ти си искал да укриваш данъци, и го изкраваш едва ли не виновен, така ли?
Не, човекът искаше да са му чисти еврата които получава, защото го е страх - утре не може да докаже произхода им. Пррдстваяш ли си? Човек с три магазина не може да декларира приход от 60 и малко евра. Затва държавата ти е на тва дередже. Понимаеш?Last edited by bulgarian lev; 19.09.2022, 23:42.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
От брака си искам да съхраня единствено децата.Нищо друго.Ако знам, че те ще останат при мен досега 100 пъти да съм се развел.Ама за съжаление ясно е ,че ще бъдат дадени на майката.
И аз търпя да съм нещастен в тоя брак единствено заради децата.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Проблемът не са роднините на жена ми,а отношението на жена ми към мен и моите роднини.
Грижи се за домакинството, ама не това е най 'важното в един брак.
Искам да имам до себе си любяща жена.Любов ми липсва Евго,любов.Last edited by Andi11; 19.09.2022, 21:30.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Тя те обича по нейния начин, след като е родила от теб и иска да сте семейство.
Може да пробвате да ходите на море на ол инклюзив в чужбина, но без странични хора. Кажи й , че искаш любов и повече секс.
- 1 like
Коментар
Коментар