Първоначално изпратено от Bad_Bear
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Kaizen9 Разгледай мнение
Вярно има нещо сбъркано в тези, дето носят дънки като клин. Имаше една теория, че дънките намаляват потентността на мъжете, защото кръвообращението се ограничава. Представям си с тези прилепнали дънки какво е.
Иначе, Миро, банските от много време са къси гащи. С тези прилепнали дето търсиш, всички ще ти се смеят на плажа. По нашето море само малки деца носят такива.
Миналото лято един млад спасител беше забил някаква мургавелка и понякога се мляскаха или влизаха заедно в морето. Но не беше черна циганка, просто по мургава,
Не харесвам шарените чорапи и клинове, но много често мъжете от фитнесите умишлено искат всичко да им е очертано и да се види добре кой какво има,
Коментар
-
Еми то историята ти от магазина показва каква е тенденцията на пазара, това което търсиш, не се предлага вече.
По-скоро ще се смеят на някой тинейджър.
А и с бански се изпичат по-голяма част от краката.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Смеят ми се на куков ден.Редовно ходя на море,спа хотели и градски плажове и винаги съм с бански.Пък не съм видял някой да се смее.А късите гащи НЕ СА БАНСКИ. НИКОГА няма да нося къси гащи на плажа, щото на някой му е хрумнало,че трябва да се носят къси гащи.
По-скоро ще се смеят на някой тинейджър.Last edited by Kaizen9; 12.05.2023, 13:07.
Коментар
-
Вярно има нещо сбъркано в тези, дето носят дънки като клин. Имаше една теория, че дънките намаляват потентността на мъжете, защото кръвообращението се ограничава. Представям си с тези прилепнали дънки какво е.
Иначе, Миро, банските от много време са къси гащи. С тези прилепнали дето търсиш, всички ще ти се смеят на плажа. По нашето море само малки деца носят такива.
Утре ще стане модно и пера в задника да носим.От какъв зор ще се съобразявам с някакъв идиотски дрес код.Как 100 години не е било проблем да се носят бански, сега чак било смешно.Кой ще ми се смее-някой плондер с бирено шкембе или някой рахитичен джендър?Ами първо да се видят на какво тяло са обули късите гащи и тогава да се смеят.Last edited by mirodes; 12.05.2023, 13:07.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
много хитри са тия геюве
ще научат младежта да носи бради, кокчета, впити панталони и ярки чорапи, да си правят селфита с муцки...
а то от там до другото, е само една крачка
но те не ме бъркат.
лошо, че като няма сгодни мОмци и девойчетата се развалят
На много жени брадите са им голям фетиш.
В предния пост пропуснах да уточня. Не нося прилепнали дънки, но всичките ми тениски, ризи, блузи са тесни - подчертават добре оформени мускули и жените откачат.
Last edited by Kaizen9; 12.05.2023, 13:03.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Те отдавна ги научиха, е вчера бяхме в мола с мойта и гледам, че масово се носят дънки Ultra Slim Fit, ама и на прасците и навсякъде. Ако му кажа да клекне с тях ще се скъсат поне на 3 места.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Добре бе Мире, не те ли стягат, или ако вземеш по-свободни да ти се вири хобота?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Ако ми кажеш ,че носиш слипове би имало логика някаква мнението ти .
Коментар
-
много хитри са тия геюве
ще научат младежта да носи бради, кокчета, впити панталони и ярки чорапи, да си правят селфита с муцки...
но те не ме бъркат.
лошо, че като няма сгодни мОмци и девойчетата се развалят
Коментар
-
Гледах едно интервю на Евгени Минчев и той каза,че тая мода на оформените бради дошла от гей средите.А той със сигурност е наясно с тия неща.
И друго стана модно в последните години-на плажа и в басейна мъжете не са с бански,а с къси гащи.Отивам миналото лято в един магазин и искам бански. И ми предлагат къси гащи. Викам им искам бански ,а продавачката отговори, че това били банските и други нямало. И често се случва на басейна само аз да съм с бански .
Егати и модата.
но те не ме бъркат.
лошо, че като няма сгодни мОмци и девойчетата се развалятпрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Гледах едно интервю на Евгени Минчев и той каза,че тая мода на оформените бради дошла от гей средите.А той със сигурност е наясно с тия неща.
И друго стана модно в последните години-на плажа и в басейна мъжете не са с бански,а с къси гащи.Отивам миналото лято в един магазин и искам бански. И ми предлагат къси гащи. Викам им искам бански ,а продавачката отговори, че това били банските и други нямало. И често се случва на басейна само аз да съм с бански .
Егати и модата.
- 1 like
Коментар
-
Егати и модата.
Коментар
-
дано кайзерчо да разбира от майтапТука си е цяла казарма за инакомислещите
Коментар
Коментар