IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Проблемът не са роднините на жена ми,а отношението на жена ми към мен и моите роднини.
    Грижи се за домакинството, ама не това е най 'важното в един брак.
    Искам да имам до себе си любяща жена.Любов ми липсва Евго,любов.
    Тя те обича по нейния начин, след като е родила от теб и иска да сте семейство.

Може да пробвате да ходите на море на ол инклюзив в чужбина, но без странични хора. Кажи й , че искаш любов и повече секс.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo

Преди години, в периода 1978-2002 г. много допускахме едни роднини на баща ми и още едни на майка ми. Канехме ги и контактувахме с тях. Но и двете семейства ни правеха номера и то големи - едните подучиха баща ми да продаде голям апартамент в СФ, вместо да се помъчи да го изплати и го насърчаваха да харчи пари по провинцията за боклучиви имоти, а другите само му плачеха и накрая той им помогна много с пари и ни ощети нас. След което и неговия паричен поток секна.

И през 2002г. вдигнах голям скандал и забраних на майка ми да ги кани у нас и на вилата и много да не се контактува с тях, и с двете семейства. (Както съм Ви разказвал, на младини, на 20+ бях огън и не цепех басма на никой.)

И откакто изолирахме и двете семейства, нещата ни потръгнаха. Една приятелка вика: "Най-после се отървахте от тяхното лошо влияние",

Така че вместо да се развеждаш, вдигни скандал и ги изолирай тези роднини на жена ти,
      Проблемът не са роднините на жена ми,а отношението на жена ми към мен и моите роднини.
      Грижи се за домакинството, ама не това е най 'важното в един брак.
      Искам да имам до себе си любяща жена.Любов ми липсва Евго,любов.

Коментар

То и аз за тях мисля и това е ЕДИНСТВЕНАТА причина да не съм се развел досега.
        Съчувствам. Имам разни въпроси, но с тебе решихме да не ти се бъркам. Не съм ти в обувките.

Коментар

• Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение

Барабар с травмата от развода … сложно. Съчувствам им.
          То и аз за тях мисля и това е ЕДИНСТВЕНАТА причина да не съм се развел досега.

Коментар

От брака си искам да съхраня единствено децата.Нищо друго.Ако знам, че те ще останат при мен досега 100 пъти да съм се развел.Ама за съжаление ясно е ,че ще бъдат дадени на майката.
            Барабар с травмата от развода … сложно. Съчувствам им.

Коментар

Казах ти,че исках да дойде само веднъж с нас племенницата. Не постоянно да идва с нас на почивка. Какво лошо има ако дойде и това детенце да си играе с каките в басейна?Какъв човек трябва да си, за да му откажеш?
              Чакай сега, просто тогава се уговаряш, че ще е балдъза срещу детенце и свекърва. Не съм вътре в ситуацията, но тези работи се договарят и постепенно страничните хора се отдалечават. Знам ги аз тези изпълнения, хеле пък откъдето аз пиша.

Дипломация си требе.

Коментар

Без борба, за да го съхраниш? Много лично ги приемаш нещата и веднага се обиждаш. Давай по спокойно.
                От брака си искам да съхраня единствено децата.Нищо друго.Ако знам, че те ще останат при мен досега 100 пъти да съм се развел.Ама за съжаление ясно е ,че ще бъдат дадени на майката.
                И аз търпя да съм нещастен в тоя брак единствено заради децата.
                Last edited by mirodes; 19.09.2022, 08:55.

Коментар

Ето го решението.
                  Казах ти,че исках да дойде само веднъж с нас племенницата. Не постоянно да идва с нас на почивка. Какво лошо има ако дойде и това детенце да си играе с каките в басейна?Какъв човек трябва да си, за да му откажеш?

Коментар

Женската аудитория във форума ми се нахвърли,без изобщо да са наясно със ситуацията. Ама и да са наясно пак ще изкарат мен виновен. Няма проблем, приемам вината и се оттеглям.Нека бъда заменен от по-добър съпруг.
                    Без борба, за да го съхраниш? Много лично ги приемаш нещата и веднага се обиждаш. Давай по спокойно.

Коментар

Ами то какво си мислиш, че като отидем някъде и аз не помагам за децата ли?
                      И като иска да си почива сега ще й дам възможност постоянно да си почине от грижите за мен.
                      Много радикално решение.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                        mirodes-Същевременно, когато ходим някъде в повечето случаи с нас идва и сестрата на моята принцеса. Спи в същата стая с нас и децата и никога не съм направил проблем.

Банални проблеми, но много важни и водят до не съвместимост..Не може ли просто дас се разберете , че сте отделно семейство и ще ходите сами..Винаги има опити за намеса и влияние отвън , но те са много вредни..В такива случаи аз казвам-Както аз не Ви съветвам и не се бъркам във Вашето семейство , не го правете и Вие..
                        Женската аудитория във форума ми се нахвърли,без изобщо да са наясно със ситуацията. Ама и да са наясно пак ще изкарат мен виновен. Няма проблем, приемам вината и се оттеглям.Нека бъда заменен от по-добър съпруг.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                          mirodes-Същевременно, когато ходим някъде в повечето случаи с нас идва и сестрата на моята принцеса. Спи в същата стая с нас и децата и никога не съм направил проблем.

Банални проблеми, но много важни и водят до не съвместимост..Не може ли просто дас се разберете , че сте отделно семейство и ще ходите сами..Винаги има опити за намеса и влияние отвън , но те са много вредни..В такива случаи аз казвам-Както аз не Ви съветвам и не се бъркам във Вашето семейство , не го правете и Вие..
                          Ето го решението.

Коментар

Жената е отишла да си почине, а е трябвало третото дете ти да го гледаш, а не тя. Откъде накъде тя?
                            Ами то какво си мислиш, че като отидем някъде и аз не помагам за децата ли?
                            И като иска да си почива сега ще й дам възможност постоянно да си почине от грижите за мен.

Коментар

• mirodes-Същевременно, когато ходим някъде в повечето случаи с нас идва и сестрата на моята принцеса. Спи в същата стая с нас и децата и никога не съм направил проблем.

Банални проблеми, но много важни и водят до не съвместимост..Как да върви секса като все се карате и се делите..
                              Не може ли просто да се разберете , че сте отделно семейство и ще ходите сами..Винаги има опити за намеса и влияние отвън , но те са много вредни..В такива случаи аз казвам-Както аз не Ви съветвам и не се бъркам във Вашето семейство , не го правете и Вие..
                              Last edited by Kiro; 19.09.2022, 08:51.

Коментар

Свекървата щеше да идва единствено, защото на принцесата щяло да й много трудно да гледа три деца.Та се предложи вариант и свекървата да дойде,за да се грижи за племенницата. Като щяха да са в отделна стая.Ама и това не се прие.
                                Иначе и за мен е прелест всеки път на почивка да мъкнем и сестра й.
                                Но то е ясно,че жените винаги ще се защитавате една друга ,така че приеми,че аз съм лошият в брака, поради което предлагам най-добрият вариант изобщо да не съществува този брак.
                                Жената е отишла да си почине, а е трябвало третото дете ти да го гледаш, а не тя. Откъде накъде тя?

Сестрата изначално да хвърчи. Аман от сестри и братя . Тука съм с тебе.

Вариантът да разпаднеш брака не е решение, защото и при следващите отношение това не си го отработил и пак ще се появи..
                                Last edited by Arana; 19.09.2022, 08:46.

Коментар

Working...
                                X