Първоначално изпратено от Bad_Bear
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Демек ти си явно малък шеф.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
При мен пък са 45 плюс и не съм много въодушевен.На 20-27 годишни ще е грехота да откажа. Ама аз досег с такива нямам.
На бодлива крава
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Не пропускаш много да ти кажаОтделно, че като резнеш една, другите се амбицират и си правят някъв женски компетишън. И всичко щеше да е горе-долу ок, ако не намесваха и някоя друга интрижка, ей така, между другото.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
При мен пък са 45 плюс и не съм много въодушевен.На 20-27 годишни ще е грехота да откажа. Ама аз досег с такива нямам.Отделно, че като резнеш една, другите се амбицират и си правят някъв женски компетишън. И всичко щеше да е горе-долу ок, ако не намесваха и някоя друга интрижка, ей така, между другото.
Коментар
-
Е то жени е силно казано, тези които ми се "слагаха" бяха в диапазона 20-27г. И както установихме и с други съфорумци, че при днешната младеж женската част в момента е по активната и нападателната.Last edited by mirodes; 29.04.2023, 20:23.
Коментар
-
Не, учудване. Чудя им се на някои жени как забравят да се държат с достойнство, а после се сърдят, че ги третират като парцали.
Както вика един приятел:"Излизам с една мадама и чак на четвъртата среща ми пусна
И като я питам защо още първия път не са станали нещата,тя ми отговаря че не ме познавала'.И той я попитал дали след четвъртата среща го познава при положение, че си говорили само баналности. И оная само гледала тъпо.Last edited by mirodes; 29.04.2023, 20:21.
- 1 like
Коментар
-
Не, учудване. Чудя им се на някои жени как забравят да се държат с достойнство, а после се сърдят, че ги третират като парцали.
Коментар
-
Сарказъм ли долавям?
Коментар
-
Така и предполагах, но си имай едно на ум, че бая интриги се въртят. Къде на шега, къде на майтап да не стигнат приказките до жена ти(прилично изопачени) и да стане конфузна ситуация.
На мен ми се е случвало, нормалното уважително поведение спрямо колежки, да се изтълкува погрешно и съответно да дойдат да ми се катерят по бюрото, па слушай после приказки и интриги.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kaizen9 Разгледай мнение
Евго спря с ъпдейтите по въпроса с търсенето на мома и в тази тема никой не пише от няколко дена.
Не му завиждай на твоя съученик от Чехия. Той демонстрира волен живот в социалните мрежи, но в реалния живот всичко може да е мнгого различно и животът му да се развива в съвсем друга посока. Понякога, даже нерядко, ако питаш мен, хората са склонни да представят живота си в социалните мрежи такъв, какъвто не е. Колкото по-неудовлетворен живот живеят в реалността, толкова повече гледат да изпъкнат в социалните мрежи.
Твоят съученик може само да се снима с тези манекенки и да имитира живот на мачо, но реално дори една целувка да не е получил от тези манекенки. Не казвам, че такава е ситуацията, но аз винаги имам едно на ум, тъй като толкова много примери съм видял с хора, които познавам в реалния живот, имитиращи съвсем различен живот в социалните мрежи.
Преди години бях гледал един клип, който ми направи много силно впечатление. Гледай го.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
не съм се набил
опитвам се да откажа накавръка от зеленото
защото е голям карък и влезе ли на зелено
целия бранш ще повлече
хубаво правиш
Коментар
Коментар