IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
    Не знаех, че на слугините им викат wifey матриал.
    Наричай го както искаш,но подобни жени се грижат за семейството и децата си,без изобщо да го смятат за тежест. Така както са правели нашите баби ,прабаби и така нататък.
    Естествено чак и да не влезе да се изкъпе е крайност,но такива са редки изключения.

Коментар

• Не знаех, че на слугините им викат wifey матриал.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kaizen9 Разгледай мнение

Тази жена, която описваш, е т. нар wifey material. Изключителен ценен екземпляр, все по-рядко срещан вид.

Това, което си мислиш за малцинствата не е съвсем така, според мен. Познавам туркиня, която по едно време въртеше трима, имаше си гадже и двама любовника.
        Всяко правило си има изключения.Но по принцип в тия общности се държи на девствеността на жената ,а и имат уважение към съпруга си.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Има и такива.Който търси намира.Ако не е българка ,може и помакиня или туркиня.Миналото лято бяхме със семейството на един спа хотел и там имаше семейство помаци .Мъжът се къпеше в басейна с децата, а помакинята обикаляше наоколо напълно облечена ,с чанта в ръце и се усмихваше като гледаше как се забавляват мъжа и децата й.Такава жена трябва на един мъж,а не някоя принцеса с претенции,на която са се изредили десетки мъже.
          Тази жена, която описваш, е т. нар wifey material. Изключителен ценен екземпляр, все по-рядко срещан вид.

Това, което си мислиш за малцинствата не е съвсем така, според мен. Познавам туркиня, която по едно време въртеше трима, имаше си гадже и двама любовника.
          Last edited by Kaizen9; 03.03.2023, 09:47.

Коментар

Момата, според традиционните български разбирания, не следва ли да е девствена? Продуцентите ще ударят на камък да намерят такава мома.
            Има и такива.Който търси намира.Ако не е българка ,може и помакиня или туркиня.Миналото лято бяхме със семейството на един спа хотел и там имаше семейство помаци .Мъжът се къпеше в басейна с децата, а помакинята обикаляше наоколо напълно облечена ,с чанта в ръце и се усмихваше като гледаше как се забавляват мъжа и децата й.Такава жена трябва на един мъж,а не някоя принцеса с претенции,на която са се изредили десетки мъже.
            Last edited by mirodes; 03.03.2023, 09:20.

Коментар

• Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
              Боже, по тази логика се класираме всички женоря тук

По Великден съм си бугарско. Къде да те черпим?
              Хехе, абе не бъди толкоз сигурна..... че знае ли човек!

Почерпки приемам 'секакви...... досега не съм върнал никой!

И онлайн да реши някой да прати нещо - не връщам!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
                То сега по новите разбирания може да се търси да е девствена само в гърдите и устните!
                Демек без сюлюкон, без хюлюрон! А такива /все още/ се намират.
                АЙДЕ, ЧЕСТИТ 3-ти МАРТ!
                Боже, по тази логика се класираме всички женоря тук

По Великден съм си бугарско. Къде да те черпим?

Коментар

Момата, според традиционните български разбирания, не следва ли да е девствена? Продуцентите ще ударят на камък да намерят такава мома.
                  То сега по новите разбирания може да се търси да е девствена само в гърдите и устните!
                  Демек без сюлюкон, без хюлюрон! А такива /все още/ се намират.

АЙДЕ, ЧЕСТИТ 3-ти МАРТ!

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

готово

Коментар

Ко' стана ся с ергенчето - задоми ли се?

Ша пускат ли паралелна версия - "Момата" дето 25 коча да я ухажват?

Коментар

Мускулестото мишле беше ок не знам що го разкара.
                        готово
                        препоръка е

Коментар

Ко' стана ся с ергенчето - задоми ли се?

Сакън, те ще се изпотрепят като в Сандокан

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

коя е по-веселата?
                            брокерчето извади 2 от архивата
                            някоя от тях ли е
                            Мускулестото мишле беше ок не знам що го разкара.

Коментар

Таз последната много демонична бря. Тръпки ме побиват и сънувам кошмари. Имаше една по-весела и не знам що я разкара.
                              коя е по-веселата?
                              брокерчето извади 2 от архивата
                              някоя от тях ли е
                              препоръка е

Коментар

• Ко' стана ся с ергенчето - задоми ли се?

Коментар

Working...
                                X