IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение

Far from it. И не е заяждане. Коментарите ти са обидни. Отношението ти е обидно. Жената за теб е някакъв парцал.

И очакваш да не те “заям”?

Мога да си ги представя и “нощите”.

Въпросът ми е - какво друго освен базова физиология предлагаш? В смисъл предлагаш ли отношение? Например вечеря на свещи? Кафе с кроасани във Виена?

Стихотворение? Песен?

Сега зацепи ли ми въпроса?

Сериозно ли мислиш, че всичко в ухажването на една жена се свежда до “сърбеж”?

Позамисли се върху това. Няма значение дали става дума за съпруга, гадже, любовница, колежка - принципно цялостното отношение от коментарите ти е меко казано гадничко.
    Total bullshit. На зло куче, зъл прът.Нещо много насериозно си се взела,ако си мислиш, че ще ме обиждаш и аз ще си мълча.
    А какво предлагам при сериозна връзка не те засяга. Засяга само мен и съпругата ми.И има жени,които заслужават цялото ми уважение. Към някои жени парвенюта или курветини какво да ми е отношението. Към първите само презрително, на вторите мога да предложа единствено секс без обвързане.Което се отнася и от тях към мен. Ти сама каза,че си познавала жени,които ходят на"лов"за мъже.Е и мен понякога са ме хващали на такъв лов и нито ловджийката е очаквала нещо повече, нито"жертвата"на лова.
    Когато срещна жена, която си заслужава любовта ми бих умрял за нея ако се наложи.
    А че си ме представяш как правя секс не се и съмнявам.
    А какво ми е отношението към свестните жени може да се види от факта, че на 14-и февруари получих колективна честитка от 4 колежки,че ме обичат(приятелски естествено, не в сексуален смисъл).Значи не съм такъв злодей, какъвто ме представяш.А и навсякъде, където имам отношения с жени по служебни поводи имаме приятелски отношения и се шегуваме.Никога не съм си позволил грубо отношение към жена.Но и никоя жена не се държи толкова грубо като теб и няколко други парвенюта. Изкарахте ме какъв ли не ,жена ми била тъпа и грозна.Ехоо-нещо се самозабравихте.Я fuck off.
    Last edited by mirodes; 03.03.2023, 19:59.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Леле-няма мой коментар, за който да не си се заяла. Или много ме мразиш ,или много те сърби като ми видиш снимката и четеш коментарите.
      Ако е силен сърбежът имам една вълшебна пръчица,с която лекувам всякакъв сърбеж-вагинален,анален и орален.
      Естествено, че в подобни екстремни условия освен едно чукане в рамките на половин час няма какво да предложа при положение, че съм заедно с жената на хотел. Иначе им предлагам незабравими нощи.
      Far from it. И не е заяждане. Коментарите ти са обидни. Отношението ти е обидно. Жената за теб е някакъв парцал.

И очакваш да не те “заям”?

Мога да си ги представя и “нощите”.

Въпросът ми е - какво друго освен базова физиология предлагаш? В смисъл предлагаш ли отношение? Например вечеря на свещи? Кафе с кроасани във Виена?

Стихотворение? Песен?

Сега зацепи ли ми въпроса?

Сериозно ли мислиш, че всичко в ухажването на една жена се свежда до “сърбеж”?

Позамисли се върху това. Няма значение дали става дума за съпруга, гадже, любовница, колежка - принципно цялостното отношение от коментарите ти е меко казано гадничко.
      Last edited by Arana; 03.03.2023, 19:28.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
        Не знаех, че на слугините им викат wifey матриал.
        Дори определението слугиня е прекалено. Тези жени не знаят какво е живот, любов и щастие.

Коментар

Прочее ти освен “едно бързо чукане” какво друго предлагаш на кандидатките?
          Леле-няма мой коментар, за който да не си се заяла. Или много ме мразиш ,или много те сърби като ми видиш снимката и четеш коментарите.
          Ако е силен сърбежът имам една вълшебна пръчица,с която лекувам всякакъв сърбеж-вагинален,анален и орален.
          Естествено, че в подобни екстремни условия освен едно чукане в рамките на половин час няма какво да предложа при положение, че съм заедно с жената на хотел. Иначе им предлагам незабравими нощи.
          Last edited by mirodes; 03.03.2023, 16:40.

Коментар

Тия явно бяха някакви крайни мюсюлмани, при които жената не трябва да се разголва на публични места. Затова беше и цялата история, щото си беше със забрадка.
            Но по принцип българските мюсюлмани не са толкова крайни и съм виждал туркини и помакини по бански.Даже бях писал преди време за една готина туркиня ,чийто мъж беше 150 килограмов бидон.Те бяха цяла група и туркините си бяха по бански.С едната си хвърляхме погледи ама дотам си остана,щото си бяхме със семействата.И докато аз все щях да намеря начин да се измъкна за половин час за едно бързо чукане,оня глиган не изпускаше от поглед туркинчето.
            Нямам късмет и това си му е.Последният път пък имаше една група от 5 жени и една също много ме заглеждаше, ама не ми предизвиква интерес.Чак жена ми се захили, щото оная втренчено ме гледаше. Ама не съм на 20 години да не подбирам.
            Прочее ти освен “едно бързо чукане” какво друго предлагаш на кандидатките?
            Last edited by Arana; 03.03.2023, 15:18.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kaizen9 Разгледай мнение

Ето това обяснява нещата.
              По принцип говоря,че при помакините и туркините има уважение към съпруга и в повечето случаи се женят девствени. Така е било и с българките преди комунизма. Иначе такива крайни варианти са по-подходящи за Саудитска Арабия и в никакъв случай не съм им привърженик.Ония там третират жените като животни.
              Last edited by mirodes; 03.03.2023, 12:48.

Коментар

Затова беше и цялата история, щото си беше със забрадка.
                .
                Ето това обяснява нещата.

Коментар

И не се къпят в басейна докато благоверният се къпе?
                  Тия явно бяха някакви крайни мюсюлмани, при които жената не трябва да се разголва на публични места. Затова беше и цялата история, щото си беше със забрадка.
                  Но по принцип българските мюсюлмани не са толкова крайни и съм виждал туркини и помакини по бански.Даже бях писал преди време за една готина туркиня ,чийто мъж беше 150 килограмов бидон.Те бяха цяла група и туркините си бяха по бански.С едната си хвърляхме погледи ама дотам си остана,щото си бяхме със семействата.И докато аз все щях да намеря начин да се измъкна за половин час за едно бързо чукане,оня глиган не изпускаше от поглед туркинчето.
                  Нямам късмет и това си му е.Последният път пък имаше една група от 5 жени и една също много ме заглеждаше, ама не ми предизвиква интерес.Чак жена ми се захили, щото оная втренчено ме гледаше. Ама не съм на 20 години да не подбирам.
                  Last edited by mirodes; 03.03.2023, 13:22.

Коментар

Е, ти като жена трябва да знаеш, че някои жени страдат от комплекси и не обичат да се събличат. Ходили сме на тийм билдинг на спа хотел, някои мои колежки, така и не се престрашиха да сложат банския и да посетят спа-то.

Отделно, може да е била в цикъл.

На последно място, в басейните, ако не са поддържани, може да има много бактерии и микроорганизми, които са проблем за жените. В спа хотелите ги поддъжат, но лятото, като ходя на басейн с мойта приятелка, тя само се пече или си топва краката.

Коментар

Аз пък не знаех, че на жените, които си гледат семейството, им викат слугини.

Коментар

И аз .

Коментар

Цитираната случка е далеч от гледане на семейство. Какви задължения има жена отишла със семейството си на почивка, че да кръжи като сокол с дисагите около басейна, докато всички се забавляват?
                          Първо -това е краен вариант и рядко изключение. Второ на нея може и да й харесва. Няма как да имаш същото мислене като нея и ако ти смяташ нещо за слугинаж, тя да мисли по друг начин.
                          Ето например моята жена не се е возила на автобус от години, въпреки че има спирка на градският транспорт на 50 метра от дома ни.Защото аз я карам и забирам от работа с колата. За някои мъже това може също да е слугинаж,ама за мен не е никакъв проблем, щото обичам да шофирам,а и заслужава подобно отношение заради факта, че се грижи изцяло сама за домакинството.
                          Та всеки гледа от неговата си камбанария.
                          Last edited by mirodes; 03.03.2023, 11:43.

Коментар

Цитираната случка е далеч от гледане на семейство. Какви задължения има жена отишла със семейството си на почивка, че да кръжи като сокол с дисагите около басейна, докато всички се забавляват?

Коментар

Коментар

• Честит празник!
                                Attached Files

Коментар

Working...
                                X