Първоначално изпратено от Arana
Разгледай мнение
А какво предлагам при сериозна връзка не те засяга. Засяга само мен и съпругата ми.И има жени,които заслужават цялото ми уважение. Към някои жени парвенюта или курветини какво да ми е отношението. Към първите само презрително, на вторите мога да предложа единствено секс без обвързане.Което се отнася и от тях към мен. Ти сама каза,че си познавала жени,които ходят на"лов"за мъже.Е и мен понякога са ме хващали на такъв лов и нито ловджийката е очаквала нещо повече, нито"жертвата"на лова.
Когато срещна жена, която си заслужава любовта ми бих умрял за нея ако се наложи.
А че си ме представяш как правя секс не се и съмнявам.
А какво ми е отношението към свестните жени може да се види от факта, че на 14-и февруари получих колективна честитка от 4 колежки,че ме обичат(приятелски естествено, не в сексуален смисъл).Значи не съм такъв злодей, какъвто ме представяш.А и навсякъде, където имам отношения с жени по служебни поводи имаме приятелски отношения и се шегуваме.Никога не съм си позволил грубо отношение към жена.Но и никоя жена не се държи толкова грубо като теб и няколко други парвенюта. Изкарахте ме какъв ли не ,жена ми била тъпа и грозна.Ехоо-нещо се самозабравихте.Я fuck off.
Коментар