Първоначално изпратено от Arana
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Всеки си има гледна точка по този въпрос. Днес обаче, даже аятолах Хомейни е казал, че неправилно поставената забрадка не означава, че жената не е религиозна
От друга страна, прекалено използваният ключ също почва да не върши работа. Природа.
А какво е казал аятолаха слабо ме вълнува.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
т.е. ние унаследено генетично би следвало да сме с едно око ?! АмЪн от либерална-простотия ....
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
И аз никога не съм търсил и не съм се възхищавал на разкрепостени жени.
Иначе свиренето е хубаво нещо ........но не всяка го прави.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Използвам я по отношение на един анатомичен орган. Не по отношение на жените както Съни ме набеди.
И не знам дали е вулгарен изразът"чеше си сливата ",ама много по-вулгарна е постъпката на жена ,която изневерява ,без да има намерение да къса връзката със съпругът си или приятелят си.Ами точно чесане на слива е.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Ценна е тази ключалка, която я е отключвал само един ключ и ценен е този ключ, който е отключвал много ключалки.
От друга страна, прекалено използваният ключ също почва да не върши работа. Природа.Last edited by Arana; 04.01.2023, 18:29.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
И аз никога не съм търсил и не съм се възхищавал на разкрепостени жени.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеИначе свиренето е хубаво нещо ........но не всяка го прави.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Приятелю-не е до късмет. Аз целенасочено съм търсил такава жена, а не някоя, която е целувала оная работа на десетки мъже и после мен да ме целува по устата.Аз като видя някое бивше гадже се сещам веднага за тези й действия,не за нещо друго.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеМиродес е извадил късмет при избора на жена.
Един приятел и съсед още през 2007г беше казал, че "съученичките му са разпад на материята" -т.е. че правят секс с различни мъже редовно.
И не учат.
- 1 like
Коментар
-
Несъмнено събитие от галактическа величина. Ти обаче си правил секс не само с нея, ерго, тя може да ти бие шута с този аргумент по всяко време.
- 1 like
Коментар
-
Замислял ли си се, че вулгарният израз, който обожаваш да използваш с думата “слива” обижда всички жени? Тя Съни се опита да то го каже, но то отскача.
И не знам дали е вулгарен изразът"чеше си сливата ",ама много по-вулгарна е постъпката на жена ,която изневерява ,без да има намерение да къса връзката със съпругът си или приятелят си.Ами точно чесане на слива е.
Коментар
-
Хахаха-никога не съм наричал жените"сливи".А го употребих по отношение на един анатомичен орган в женското тяло.Така че опитът ти за манипулация е елементарен.
А какви жени привличам-моята жена е правила секс в живота си само с мен.Гледа децата и домакинството и със сигурност е хиляди пъти по-стойностна от някоя к..а с голямо валю.Дал съм й пълна свобода да ходи,където поиска и да прави каквото поиска,щото й имам пълно доверие. Естествено е наясно, че ако изневери нашата връзка приключва.
А тия с голямото валю,които изневярат на мъжете си,валюто им е само в техните очи.За всеки мъж,дори и за любовника им,те са на дъното на класацията на стойностните жени.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Parana Разгледай мнение
Ще почакаме да умре и тариката в теб
Никой мъж не е длъжен на никоя жена, освен на дъщеря си. Дори не на майка си, изборът за раждането му не е негов. А която жена не цени - тя губи. Пълно е с кукувици, случайности няма.
Дъщерята ще последва модела и ще се отнесе с баща си точно както той се е отнесъл с майка си. Поне дотам достига ли при теб мисловният процес?
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар