IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

И го е казала преди 1996 г, когато хората не бяха толкова разкрепостени и по имаше приятелство.

Аз бях много симпатичен тийнейджър и по нощни купони са ме целували момичета,
    Евгич без да се сърдиш , пишеш като неадекватен , чес но !

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

Представям си средностатистическата отрудена женица през средновековието какви орг*и си спретва, след тежкото ежедневие и кърския труд на полето, следвайки горната логика.

Всичко което описа е много хубаво до момента с рогата. Типичното оправдание на загубилата респект към съпруга си жена, е да изтъкне уж някакъв проблем. Пък аз хора без проблеми не познавам. Затова се питам къде е бъга, че мъже които са постигнали всичко необходимо за осигуряване на семейството, отново не са достатъчно добри и ги кичат като елен лопатар.

Отделно се очаква лирическия герой хем да прояви реакция, хем не - Ако не направи нищо, значи е мухльо...ако й зашие 1-2 шамара е насилник. Което ме навежда на мисълта - трябва ли мъжът да се държи като ментално нестабилен индивид, със склонност към агресия, барем жената да има страх и да си опича акъла?
      Преекспонираш! Ядоса се... явно ти е емоционална тема...

Спокойно бе човек!
      Лирическата героиня не е изневерила на партньора си. Това е само хипотеза

Лека нощ

Коментар

И го е казала преди 1996 г, когато хората не бяха толкова разкрепостени и по имаше приятелство.

Аз бях много симпатичен тийнейджър и по нощни купони са ме целували момичета,
        Че за какво друго да са купоните, то целуването си беше норма....и не там където ти имаш предвид
        А между секса и приятелството няма пряка връзка...

Коментар

• Първоначално изпратено от sunny Разгледай мнение
          Представи си - средностатистическа жена. Омъжва се, ражда дете. Следва 1 година кърмене, смяна на памперси, прохождане, разходки, здравни грижи за бебето. После - още 1 бебе, още 1 година големи грижи. Непрекъсната грижа за смейството - готвене, пране, пазаруване. Непрекъсната грижа за децата - водене на ясла, детска градина, училище, спортни дейности. Помощ за уроци, домашни работи, възпитание на децата. Работа - жената също работи, както и мъжа. Не са много жените, които си стоят в къщи и само домакинстват, нали?

Мъжът обича жена си и я подкрепя. Разбира се, жената не може са се справи с всичко това, ако мъжа й не я подпира непрекъснато. Няма как една жена да е успешна, ако мъжа й не я поддържа, подкрепя, окуражава... Просто... денонощието е само 24 часа, а енергията на всеки е ограничена...

Някой мъж много настойчиво ухажва жената. Тя е сериозна, обаче... в някакъв момент на слабост подава. Прави грешка... и съжалява! Това прави ли я провалена жена?

Ти би ли изхвърлил такава жена, Пачангич? За Миро знам, че ще я изхвърли. Но аз за теб питам. Ти би ли я изхвърлил?
          Представям си средностатистическата отрудена женица през средновековието какви орг*и си спретва, след тежкото ежедневие и кърския труд на полето, следвайки горната логика.

Всичко което описа е много хубаво до момента с рогата. Типичното оправдание на загубилата респект към съпруга си жена, е да изтъкне уж някакъв проблем. Пък аз хора без проблеми не познавам. Затова се питам къде е бъга, че мъже които са постигнали всичко необходимо за осигуряване на семейството, отново не са достатъчно добри и ги кичат като елен лопатар.

Отделно се очаква лирическия герой хем да прояви реакция, хем не - Ако не направи нищо, значи е мухльо...ако й зашие 1-2 шамара е насилник. Което ме навежда на мисълта - трябва ли мъжът да се държи като ментално нестабилен индивид, със склонност към агресия, барем жената да има страх и да си опича акъла?

Коментар

• Първоначално изпратено от sunny Разгледай мнение

Всеки човек си има стойност, която зависи от много фактори - възпитание, образование, лични качества...
            Тази стойност определя неговата реалност...

Виж как е в класическия шах.
            Всяка фигура се движи по строго определени правила, които... спазва безусловно. Всяка фигура си има цена - пешката струва 1, топ - 5, кон и офицер - 3, царица - 9, а цярят е БЕЗЦЕНЕН!!!

Има и морски шах. Това е по-проста игра. Играе се само с пешки, които се прескачат.

Някои искат да играят класически шах, обаче по правилата на морския шах. Мислят като цар, а се държат като кон... искат само да ритат
            Въпросът е,че стойността за мъжете и жените не е една и съща. Неща,които се смятат за стойностни от един мъж не се смятат за такива от жените. Покрай децата напоследък гледам много приказки на кино и телевизия. Ами винаги момичето в приказките се омъжва за принц. Как пък една не се омъжи за хлебар?Или учител?
            Най-популярните търсения в Гугъл с думата секс от жените били свързани с бандит,пират,милиардер,върколак!!!!Докато мъжете търсели секс с красива жена най-често.
            Така че ако някоя жена я ритат, тя сама си е избрала такъв мъж.Насила не са я омъжили за него.

Коментар

• Първоначално изпратено от harpiata Разгледай мнение

Това е сблъсък само в твоя свят.

Да ти се чуди човек що си противоречиш. Хвалиш се с пари, а булка...

Пред жените никога не коментирам доходите си, въпреки че си казвам, че съм финансово обезпечен в общия разговор.

А пък една комшийка май наистина е станала публична и приема мъже по тъмно........! ? !

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Хахаха-това дето всяка силиконка можела да изпраска мъж,който търси секс,в някоя паралелна Вселена ли се случва?То било много лесно-стига да поискаш и идва силиконката и правите секс. Може и да стане ако си Брад Пит,Роналдо,Илън Мъск или някой известен певец. Ама при 99.99 процента от мъжете нещата са различни.
                И почтените жени поставят на първо място семейството и децата.Не гонят кариера (а обикновено в кариерата жените пробиват чрез секс)или комфортен живот без ангажименти към семейство и деца.И такива,на които не им се занимава с домакински задължения или си остават самотни или се омъжват за някой мухльо,който ги върши вместо тях,а те му слагат рога постоянно.
                Всеки човек си има стойност, която зависи от много фактори - възпитание, образование, лични качества...
                Тази стойност определя неговата реалност...

Виж как е в класическия шах.
                Всяка фигура се движи по строго определени правила, които... спазва безусловно. Всяка фигура си има цена - пешката струва 1, топ - 5, кон и офицер - 3, царица - 9, а цярят е БЕЗЦЕНЕН!!!

Има и морски шах. Това е по-проста игра. Играе се само с пешки, които се прескачат.

Някои искат да играят класически шах, обаче по правилата на морския шах. Мислят като цар, а се държат като кон... искат само да ритат

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

Няма да се съглася с теб ! Колкото и почтенна да е една жена , ако попадне в точната ситуация за нея изборЪт ще е много труден . Масово всички се провалят и мъже и жени . Напоследък все по често жени , криворазбрана се оказва еманципираната същност на духът в бутилката . Боб ,боб ,боб пък и по някое време леща или нещо друго ! Изключенията ще потвърдят същото .
                  Добре, Пачангич!
                  Нека да посближим малко позициите

Представи си - средностатистическа жена. Омъжва се, ражда дете. Следва 1 година кърмене, смяна на памперси, прохождане, разходки, здравни грижи за бебето. После - още 1 бебе, още 1 година големи грижи. Непрекъсната грижа за смейството - готвене, пране, пазаруване. Непрекъсната грижа за децата - водене на ясла, детска градина, училище, спортни дейности. Помощ за уроци, домашни работи, възпитание на децата. Работа - жената също работи, както и мъжа. Не са много жените, които си стоят в къщи и само домакинстват, нали?

Мъжът обича жена си и я подкрепя. Разбира се, жената не може са се справи с всичко това, ако мъжа й не я подпира непрекъснато. Няма как една жена да е успешна, ако мъжа й не я поддържа, подкрепя, окуражава... Просто... денонощието е само 24 часа, а енергията на всеки е ограничена...

Някой мъж много настойчиво ухажва жената. Тя е сериозна, обаче... в някакъв момент на слабост подава. Прави грешка... и съжалява! Това прави ли я провалена жена?

Ти би ли изхвърлил такава жена, Пачангич? За Миро знам, че ще я изхвърли. Но аз за теб питам. Ти би ли я изхвърлил?

P. S. Верно ли, че си взел еврейка? Интересни хора са...

Коментар

Ратко, единственото объркано което виждам при някои мъже е липсата на демонстрация за налагане на власт. Приемат ги за мекушави и балъци. Което е нелепо, щото валю-то им е високо(не само финансово), но няма коя да го оцени. Доста от приятелчета ми се оплакват и търсят съвети, та смея да твърдя, че вече говорим за мнозинство, а не за частни случаи. Както обичам да казвам - гледам на нещата с "академична цел", ама отговор не намирам
                    така де
                    препоръка е

Коментар

Която и жена да вземеш, винаги малко ще те дразни, защото това е "сблъсък между два свята".

Заради бедността в началото на прехода, българките търсят и парите и луксозния живот. Няма ли пари, няма булка.
                      Това е сблъсък само в твоя свят.

Да ти се чуди човек що си противоречиш. Хвалиш се с пари, а булка...

Коментар

Ратко, единственото объркано което виждам при някои мъже е липсата на демонстрация за налагане на власт. Приемат ги за мекушави и балъци. Което е нелепо, щото валю-то им е високо(не само финансово), но няма коя да го оцени. Доста от приятелчета ми се оплакват и търсят съвети, та смея да твърдя, че вече говорим за мнозинство, а не за частни случаи. Както обичам да казвам - гледам на нещата с "академична цел", ама отговор не намирам
                        Независимо от финансово положение, професионална реализация, външен вид на мъжа, жените си търсят дивака, който да ги хване за косата, да ги завлече в пещерата си,да ги насили сексуално, те да му родят деца и да ги отглеждат тези деца, а мъжът да брани децата и жена си.Това си е заложено в жените генетично и в продължение на милиони години е било така.А като махнем лустрото и обноските съвременните жени малко се различават от прабабите си преди 100 хиляди години.
                        Та на твоите приятели може да дадеш съвет да се държат властно с жените и да не им угаждат на всички прищевки. Щото жените харесват мъже,които поставят техните желания на първо място.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

при мъжете вече е объркано нещо, предполагам в ранното детство.
                          в резултат имат по-малък избор на партньор.
                          някои жени предпочитат послушковци, да не кажа друга дума.
                          за мен те са по-странни, сами си избират да живеят с такъв човек, само за да могат да се налагат..

Коментар

Покрай празниците и софрите доста пъти се отваряше темата за сватбите, двойките и т.н. Винаги ми е правило впечатление как голяма част от жените подбират най-удобните мъже за брак. Някои с ясното съзнание, че после ще търсят навън това, което липсва вкъщи. Обаче жегнеш ли ги, че брака от време оно е по-интереси, а не по любов, подскачат с все стола. Предполагам, че мъжете които се съгласяват на такава "сделка", ясно осъзнават какъв компромис правят със себе си в името на поколението. Затова и не се учудвам на двустранните изневери. Не е нужно да си пророк за да осъзнаеш какво ще стане.

Въпроса е къде бъркат мъжете за да се насадят в такава ситуация, че се налага да избират между две къси клечки - самотата или кофти партньор.
                            при мъжете вече е объркано нещо, предполагам в ранното детство.
                            в резултат имат по-малък избор на партньор.
                            някои жени предпочитат послушковци, да не кажа друга дума.
                            за мен те са по-странни, сами си избират да живеят с такъв човек, само за да могат да се налагат..
                            препоръка е

Коментар

Покрай празниците и софрите доста пъти се отваряше темата за сватбите, двойките и т.н. Винаги ми е правило впечатление как голяма част от жените подбират най-удобните мъже за брак. Някои с ясното съзнание, че после ще търсят навън това, което липсва вкъщи. Обаче жегнеш ли ги, че брака от време оно е по-интереси, а не по любов, подскачат с все стола. Предполагам, че мъжете които се съгласяват на такава "сделка", ясно осъзнават какъв компромис правят със себе си в името на поколението. Затова и не се учудвам на двустранните изневери. Не е нужно да си пророк за да осъзнаеш какво ще стане.

Въпроса е къде бъркат мъжете за да се насадят в такава ситуация, че се налага да избират между две къси клечки - самотата или кофти партньор.
                              Която и жена да вземеш, винаги малко ще те дразни, защото това е "сблъсък между два свята".

Заради бедността в началото на прехода, българките търсят и парите и луксозния живот. Няма ли пари, няма булка.

Коментар

• Покрай празниците и софрите доста пъти се отваряше темата за сватбите, двойките и т.н. Винаги ми е правило впечатление как голяма част от жените подбират най-удобните мъже за брак. Някои с ясното съзнание, че после ще търсят навън това, което липсва вкъщи. Обаче жегнеш ли ги, че брака от време оно е по-интереси, а не по любов, подскачат с все стола. Предполагам, че мъжете които се съгласяват на такава "сделка", ясно осъзнават какъв компромис правят със себе си в името на поколението. Затова и не се учудвам на двустранните изневери. Не е нужно да си пророк за да осъзнаеш какво ще стане.

Коментар

Working...
                                X