Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Представям си средностатистическата отрудена женица през средновековието какви орг*и си спретва, след тежкото ежедневие и кърския труд на полето, следвайки горната логика.
Всичко което описа е много хубаво до момента с рогата. Типичното оправдание на загубилата респект към съпруга си жена, е да изтъкне уж някакъв проблем. Пък аз хора без проблеми не познавам. Затова се питам къде е бъга, че мъже които са постигнали всичко необходимо за осигуряване на семейството, отново не са достатъчно добри и ги кичат като елен лопатар.
Отделно се очаква лирическия герой хем да прояви реакция, хем не - Ако не направи нищо, значи е мухльо...ако й зашие 1-2 шамара е насилник. Което ме навежда на мисълта - трябва ли мъжът да се държи като ментално нестабилен индивид, със склонност към агресия, барем жената да има страх и да си опича акъла?
Спокойно бе човек!
Лирическата героиня не е изневерила на партньора си. Това е само хипотеза
Лека нощ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
И го е казала преди 1996 г, когато хората не бяха толкова разкрепостени и по имаше приятелство.
Аз бях много симпатичен тийнейджър и по нощни купони са ме целували момичета,
А между секса и приятелството няма пряка връзка...
Коментар
-
Първоначално изпратено от sunny Разгледай мнениеПредстави си - средностатистическа жена. Омъжва се, ражда дете. Следва 1 година кърмене, смяна на памперси, прохождане, разходки, здравни грижи за бебето. После - още 1 бебе, още 1 година големи грижи. Непрекъсната грижа за смейството - готвене, пране, пазаруване. Непрекъсната грижа за децата - водене на ясла, детска градина, училище, спортни дейности. Помощ за уроци, домашни работи, възпитание на децата. Работа - жената също работи, както и мъжа. Не са много жените, които си стоят в къщи и само домакинстват, нали?
Мъжът обича жена си и я подкрепя. Разбира се, жената не може са се справи с всичко това, ако мъжа й не я подпира непрекъснато. Няма как една жена да е успешна, ако мъжа й не я поддържа, подкрепя, окуражава... Просто... денонощието е само 24 часа, а енергията на всеки е ограничена...
Някой мъж много настойчиво ухажва жената. Тя е сериозна, обаче... в някакъв момент на слабост подава. Прави грешка... и съжалява! Това прави ли я провалена жена?
Ти би ли изхвърлил такава жена, Пачангич? За Миро знам, че ще я изхвърли. Но аз за теб питам. Ти би ли я изхвърлил?
Всичко което описа е много хубаво до момента с рогата. Типичното оправдание на загубилата респект към съпруга си жена, е да изтъкне уж някакъв проблем. Пък аз хора без проблеми не познавам. Затова се питам къде е бъга, че мъже които са постигнали всичко необходимо за осигуряване на семейството, отново не са достатъчно добри и ги кичат като елен лопатар.
Отделно се очаква лирическия герой хем да прояви реакция, хем не - Ако не направи нищо, значи е мухльо...ако й зашие 1-2 шамара е насилник. Което ме навежда на мисълта - трябва ли мъжът да се държи като ментално нестабилен индивид, със склонност към агресия, барем жената да има страх и да си опича акъла?
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от sunny Разгледай мнение
Всеки човек си има стойност, която зависи от много фактори - възпитание, образование, лични качества...
Тази стойност определя неговата реалност...
Виж как е в класическия шах.
Всяка фигура се движи по строго определени правила, които... спазва безусловно. Всяка фигура си има цена - пешката струва 1, топ - 5, кон и офицер - 3, царица - 9, а цярят е БЕЗЦЕНЕН!!!
Има и морски шах. Това е по-проста игра. Играе се само с пешки, които се прескачат.
Някои искат да играят класически шах, обаче по правилата на морския шах. Мислят като цар, а се държат като кон... искат само да ритат
Най-популярните търсения в Гугъл с думата секс от жените били свързани с бандит,пират,милиардер,върколак!!!!Докато мъжете търсели секс с красива жена най-често.
Така че ако някоя жена я ритат, тя сама си е избрала такъв мъж.Насила не са я омъжили за него.
Коментар
-
Първоначално изпратено от harpiata Разгледай мнение
Това е сблъсък само в твоя свят.
Да ти се чуди човек що си противоречиш. Хвалиш се с пари, а булка...
Пред жените никога не коментирам доходите си, въпреки че си казвам, че съм финансово обезпечен в общия разговор.
А пък една комшийка май наистина е станала публична и приема мъже по тъмно........! ? !
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Хахаха-това дето всяка силиконка можела да изпраска мъж,който търси секс,в някоя паралелна Вселена ли се случва?То било много лесно-стига да поискаш и идва силиконката и правите секс. Може и да стане ако си Брад Пит,Роналдо,Илън Мъск или някой известен певец. Ама при 99.99 процента от мъжете нещата са различни.
И почтените жени поставят на първо място семейството и децата.Не гонят кариера (а обикновено в кариерата жените пробиват чрез секс)или комфортен живот без ангажименти към семейство и деца.И такива,на които не им се занимава с домакински задължения или си остават самотни или се омъжват за някой мухльо,който ги върши вместо тях,а те му слагат рога постоянно.
Тази стойност определя неговата реалност...
Виж как е в класическия шах.
Всяка фигура се движи по строго определени правила, които... спазва безусловно. Всяка фигура си има цена - пешката струва 1, топ - 5, кон и офицер - 3, царица - 9, а цярят е БЕЗЦЕНЕН!!!
Има и морски шах. Това е по-проста игра. Играе се само с пешки, които се прескачат.
Някои искат да играят класически шах, обаче по правилата на морския шах. Мислят като цар, а се държат като кон... искат само да ритат
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Няма да се съглася с теб ! Колкото и почтенна да е една жена , ако попадне в точната ситуация за нея изборЪт ще е много труден . Масово всички се провалят и мъже и жени . Напоследък все по често жени , криворазбрана се оказва еманципираната същност на духът в бутилката . Боб ,боб ,боб пък и по някое време леща или нещо друго ! Изключенията ще потвърдят същото .
Нека да посближим малко позициите
Представи си - средностатистическа жена. Омъжва се, ражда дете. Следва 1 година кърмене, смяна на памперси, прохождане, разходки, здравни грижи за бебето. После - още 1 бебе, още 1 година големи грижи. Непрекъсната грижа за смейството - готвене, пране, пазаруване. Непрекъсната грижа за децата - водене на ясла, детска градина, училище, спортни дейности. Помощ за уроци, домашни работи, възпитание на децата. Работа - жената също работи, както и мъжа. Не са много жените, които си стоят в къщи и само домакинстват, нали?
Мъжът обича жена си и я подкрепя. Разбира се, жената не може са се справи с всичко това, ако мъжа й не я подпира непрекъснато. Няма как една жена да е успешна, ако мъжа й не я поддържа, подкрепя, окуражава... Просто... денонощието е само 24 часа, а енергията на всеки е ограничена...
Някой мъж много настойчиво ухажва жената. Тя е сериозна, обаче... в някакъв момент на слабост подава. Прави грешка... и съжалява! Това прави ли я провалена жена?
Ти би ли изхвърлил такава жена, Пачангич? За Миро знам, че ще я изхвърли. Но аз за теб питам. Ти би ли я изхвърлил?
P. S. Верно ли, че си взел еврейка? Интересни хора са...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ратко, единственото объркано което виждам при някои мъже е липсата на демонстрация за налагане на власт. Приемат ги за мекушави и балъци. Което е нелепо, щото валю-то им е високо(не само финансово), но няма коя да го оцени. Доста от приятелчета ми се оплакват и търсят съвети, та смея да твърдя, че вече говорим за мнозинство, а не за частни случаи. Както обичам да казвам - гледам на нещата с "академична цел", ама отговор не намирампрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Която и жена да вземеш, винаги малко ще те дразни, защото това е "сблъсък между два свята".
Заради бедността в началото на прехода, българките търсят и парите и луксозния живот. Няма ли пари, няма булка.
Да ти се чуди човек що си противоречиш. Хвалиш се с пари, а булка...
- 1 like
Коментар
-
Ратко, единственото объркано което виждам при някои мъже е липсата на демонстрация за налагане на власт. Приемат ги за мекушави и балъци. Което е нелепо, щото валю-то им е високо(не само финансово), но няма коя да го оцени. Доста от приятелчета ми се оплакват и търсят съвети, та смея да твърдя, че вече говорим за мнозинство, а не за частни случаи. Както обичам да казвам - гледам на нещата с "академична цел", ама отговор не намирам
Та на твоите приятели може да дадеш съвет да се държат властно с жените и да не им угаждат на всички прищевки. Щото жените харесват мъже,които поставят техните желания на първо място.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
при мъжете вече е объркано нещо, предполагам в ранното детство.
в резултат имат по-малък избор на партньор.
някои жени предпочитат послушковци, да не кажа друга дума.
за мен те са по-странни, сами си избират да живеят с такъв човек, само за да могат да се налагат..
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнениеПокрай празниците и софрите доста пъти се отваряше темата за сватбите, двойките и т.н. Винаги ми е правило впечатление как голяма част от жените подбират най-удобните мъже за брак. Някои с ясното съзнание, че после ще търсят навън това, което липсва вкъщи. Обаче жегнеш ли ги, че брака от време оно е по-интереси, а не по любов, подскачат с все стола. Предполагам, че мъжете които се съгласяват на такава "сделка", ясно осъзнават какъв компромис правят със себе си в името на поколението. Затова и не се учудвам на двустранните изневери. Не е нужно да си пророк за да осъзнаеш какво ще стане.
Въпроса е къде бъркат мъжете за да се насадят в такава ситуация, че се налага да избират между две къси клечки - самотата или кофти партньор.
в резултат имат по-малък избор на партньор.
някои жени предпочитат послушковци, да не кажа друга дума.
за мен те са по-странни, сами си избират да живеят с такъв човек, само за да могат да се налагат..препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнениеПокрай празниците и софрите доста пъти се отваряше темата за сватбите, двойките и т.н. Винаги ми е правило впечатление как голяма част от жените подбират най-удобните мъже за брак. Някои с ясното съзнание, че после ще търсят навън това, което липсва вкъщи. Обаче жегнеш ли ги, че брака от време оно е по-интереси, а не по любов, подскачат с все стола. Предполагам, че мъжете които се съгласяват на такава "сделка", ясно осъзнават какъв компромис правят със себе си в името на поколението. Затова и не се учудвам на двустранните изневери. Не е нужно да си пророк за да осъзнаеш какво ще стане.
Въпроса е къде бъркат мъжете за да се насадят в такава ситуация, че се налага да избират между две къси клечки - самотата или кофти партньор.
Заради бедността в началото на прехода, българките търсят и парите и луксозния живот. Няма ли пари, няма булка.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Покрай празниците и софрите доста пъти се отваряше темата за сватбите, двойките и т.н. Винаги ми е правило впечатление как голяма част от жените подбират най-удобните мъже за брак. Някои с ясното съзнание, че после ще търсят навън това, което липсва вкъщи. Обаче жегнеш ли ги, че брака от време оно е по-интереси, а не по любов, подскачат с все стола. Предполагам, че мъжете които се съгласяват на такава "сделка", ясно осъзнават какъв компромис правят със себе си в името на поколението. Затова и не се учудвам на двустранните изневери. Не е нужно да си пророк за да осъзнаеш какво ще стане.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар