If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Три уикенда проваля срещите да излезем на кино и си измисля орпавдания. Аз дори й поставих въпроса......да ми каже какви намерения има, да си знам и да не ми губи времето, А тя не отговори.
И защо да е тежест?Единият спести пари и си купи собствено жилище, другият основно ремонтира наследствена къща. И двамата са държавни служители с добри за провинцията доходи. Третият пък е земеделец и прави доста пари.Напротив-много по-вероятно е някой плейбой тип Благо Георгиев да се увисне на врата на жената да го издържа.
Защото всички решения ще се налага да ги взема тя. Изнурителна дейност.
Сега ако дадеш и точна обосновка за твърдението на Миро, защо жените си падат по високи мъже, цена няма да имаш. Чист мит е това. Никоя жена не е успяла да ми даде точен отговор. Близо 1.90 съм, но по никакъв начин не се чувствам повече или по-малко от останалите мъже под моя ръст. И да бях една глава надолу пак щях да съм си същия
Неопитни жени са те рязали. Трябва да има баланс между визия и други качества.
Пасивният мъж ще е просто още една тежест на врата на жената. За какво? Не пожелавай пасивни мъже на дъщерите си.
И защо да е тежест?Единият спести пари и си купи собствено жилище, другият основно ремонтира наследствена къща. И двамата са държавни служители с добри за провинцията доходи. Третият пък е земеделец и прави доста пари.Напротив-много по-вероятно е някой плейбой тип Благо Георгиев да се увисне на врата на жената да го издържа.
Коментар